Bolji dio BiH pred bankrotom..

kv99

#51 Re: Bolji dio BiH pred bankrotom..

Post by kv99 »

portal01 wrote:
1gorstak wrote:
portal01 wrote:

:) ponekad da...

narocito kada me drzavni sluzbenici koji su dobili posao zato sto se pise kao hrvat a ne sto se i tako osjeca uhvati provocirat.. tipa gorstaka i slicnih... patriota na baterije
Nisam na drzavnim jaslama, ni "deviznu knjizicu" koju sam dobio za ucesce u ratu nisam unovcio. Zalazem se za multietnicko drustvo jer je to ljudski, moju ideju BiH je podrzala Susan Sontag i Bono Vox a tebe neko ko te je naucio da govoris "srbe na vrbe". Prilicno jednostavan izbor.

naucili su me ti srbi ...
iz dana u dan ih sve vise mrzim

od ferhadije u banja luci, od kamenovanja bracike do maltretiranja bakire hasecic i fate orlovic

I sta kazes veliki "Bosnjace " rjesenje je...bas ono sto zele ti koji su srusili Ferhadiju, maltretiriju Bakiru I Fatu, pobili sve sto su mogli pobiti i sve u cilju da podjele i uniste BiH ...joj zemljo otvori se :run:
bingov buraz

#52 Re: Bolji dio BiH pred bankrotom..

Post by bingov buraz »

Nakotilo se fasista na sa-x :x
KENJAC

#53 Re: Bolji dio BiH pred bankrotom..

Post by KENJAC »

bingov buraz wrote:Nakotilo se fasista na sa-x :x
Ja se samo nadam da Sa-X.com nije pravo ogledalo Bosne !
kamen spoticanja

#54 Re: Bolji dio BiH pred bankrotom..

Post by kamen spoticanja »

KENJAC wrote:
jok
ali je zato crkva u avliji gospodje Fate Orlovic pravo ogledalo manjeg entiteta :wink: i onih koji tamo zive,a u vecini su zato sto su izmedju ostalog nani Fati pobili 78% porodice :wink:
znas sinko salonsko cetnikovanje jako je lahko detektirat
nego kad uklonite crkvu iz avlije nane Fate,navratite na sax da pricamo o demokratiji
Bosnolog

#55 Re: Bolji dio BiH pred bankrotom..

Post by Bosnolog »

1gorstak wrote:
portal01 wrote:pa eto nek im bude upola kao nasoj djeci..
et bez snajpera i granata
Nema vase, nase i njihove djece, djeca su djeca. Ja sam uvijek govorio da pobornici etnicke podjele nemaju nikakve moralne (a ni pravne ili istorijske) argumente, ali ove tvoje izjave su dno.

Svi smo mi u istom brodu koji se odavno nakrivio ,bez navigacije daleko od obale sa sve manje goriva u rezervaru i motoru kojem vise od pola klipova ne radi ,U tom nasem zajednickom brodu se rada,umire,svada prkosi ,gladuje ,nadurava,......a posada broda opstruira,sabotira nas zajednicki spas, brod sa nasukuje i prijeti da zavrsi na hridovima daleko od obale.Ocito su svi u transu i cekaju da samo oni prezive nas zajednicki brodolom ,nadajuci se da neko drugi preuzme kormilo broda prije nego svi potonemo,neki se raduju cinjenicom da ce jedan dio broda potonuti prije njihovog pa se slade.Valja nama skupa spasavati nas zajednicki brod ,inace sve nas skupa ceka zajednicka tragedija,tada sigurno nece niko pitati sa kojeg dijela si broda kada se desi brodolom.
Mnogi kao da ne znaju da na brodu ima mnogo manje camaca za spasavanje stoga ce mnogi zavrsiti u vrltogu brodoloma koji nas sve skupa ocekuje,oni koju znaju plivati imaju neke sanse da se spase nadajuci se da ce im neko priskociti u pomoc.

Ocito je da nas ceka kolektivno hepekiranje prije nego se osvjestiom i shvatimo da nas cekaju teska krizna vremena i da sa ovom etnokratsko nacional fasisoidnom vlascu nemamo buducnosti,predizborna kampanja je vec pocela.Ako prezivimo ovu godinu sljedecu smo nahebali :run: ......
osa

#56 Re: Bolji dio BiH pred bankrotom..

Post by osa »

Bosnolog wrote:
1gorstak wrote:
portal01 wrote:pa eto nek im bude upola kao nasoj djeci..
et bez snajpera i granata
Nema vase, nase i njihove djece, djeca su djeca. Ja sam uvijek govorio da pobornici etnicke podjele nemaju nikakve moralne (a ni pravne ili istorijske) argumente, ali ove tvoje izjave su dno.

Svi smo mi u istom brodu koji se odavno nakrivio ,bez navigacije daleko od obale sa sve manje goriva u rezervaru i motoru kojem vise od pola klipova ne radi ,U tom nasem zajednickom brodu se rada,umire,svada prkosi ,gladuje ,nadurava,......a posada broda opstruira,sabotira nas zajednicki spas, brod sa nasukuje i prijeti da zavrsi na hridovima daleko od obale.Ocito su svi u transu i cekaju da samo oni prezive nas zajednicki brodolom ,nadajuci se da neko drugi preuzme kormilo broda prije nego svi potonemo,neki se raduju cinjenicom da ce jedan dio broda potonuti prije njihovog pa se slade.Valja nama skupa spasavati nas zajednicki brod ,inace sve nas skupa ceka zajednicka tragedija,tada sigurno nece niko pitati sa kojeg dijela si broda kada se desi brodolom.
Mnogi kao da ne znaju da na brodu ima mnogo manje camaca za spasavanje stoga ce mnogi zavrsiti u vrltogu brodoloma koji nas sve skupa ocekuje,oni koju znaju plivati imaju neke sanse da se spase nadajuci se da ce im neko priskociti u pomoc.

Ocito je da nas ceka kolektivno hepekiranje prije nego se osvjestiom i shvatimo da nas cekaju teska krizna vremena i da sa ovom etnokratsko nacional fasisoidnom vlascu nemamo buducnosti,predizborna kampanja je vec pocela.Ako prezivimo ovu godinu sljedecu smo nahebali :run: ......

ne sekiraj se, jednom jedan veliki hrvat napisa "nigdar ni bilo da nekak ni bilo, i nigdar ne bu da nekak ne bu".
Bosnolog

#57 Re: Bolji dio BiH pred bankrotom..

Post by Bosnolog »

osa wrote:
Bosnolog wrote:

ne sekiraj se, jednom jedan veliki hrvat napisa "nigdar ni bilo da nekak ni bilo, i nigdar ne bu da nekak ne bu".
[/quote]

Osa nemoj se radovati nasem brodolomu i sa strane cekati kao hijena da pokupis ono sto bude plutalo po povsini nakon brodoloma koji prizeljkujes.Ono sto ostane ce biti krema mnogo jace, tvde i opasnije Bosne po tvoje zube........ :mrgreen: :bih:
bingov buraz

#58 Re: Bolji dio BiH pred bankrotom..

Post by bingov buraz »

kamen spoticanja wrote:
KENJAC wrote:
jok
ali je zato crkva u avliji gospodje Fate Orlovic pravo ogledalo manjeg entiteta :wink: i onih koji tamo zive,a u vecini su zato sto su izmedju ostalog nani Fati pobili 78% porodice :wink:
znas sinko salonsko cetnikovanje jako je lahko detektirat
nego kad uklonite crkvu iz avlije nane Fate,navratite na sax da pricamo o demokratiji
Mene izostavi iz te price bogati,ja i sa tim fasistima znam kako bi
felipe kajetano

#59 Re: Bolji dio BiH pred bankrotom..

Post by felipe kajetano »

KENJAC wrote:
No sikiriki nije stari...svaki dan se susrecem sa ljudima koji gledaju samo kako da prezive..ovo na forumu bi se moglo detektovati k'o neko "salonsko bosanstvo" koje uglavnom dolazi iz inostranstva"(valjda ceznja za domovinom pogresno artikulisana kao najcrnji fasizam i nacionalizam)
Locked