Slažete li se ili ne?
Iskustva... mišljenje...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
He he da,svako upotrebljava izreku koja njemu odgovaramlada i zelena wrote:Imam kolegu koji se time tjesistriker wrote:Ma imaju one uvijek nešto reći,naravno.
Evo može im poslužiti još jedna izreka "Jebo majstora kojem alat kisne"![]()
Mogu se dame i po ovome izjašnjavati![]()
Potpis!!!mlada i zelena wrote:to je prica koju svi pricaju al' niko ne vjeruje u to
Muskarci vole mrsave djevojke.
Pa i nije bas istina, kako vidim vecina muskaraca demantuje tu tvrdnju.amalka wrote:Ta izreka se uglavnom koristi samo za utjehu
Kako se pojedini tjeseproljetni kauboj wrote:Ta izjava je tocna i za to ima vise potvrda na iskustvenom i naucnom temelju.
Naime, svi znamo da nasi stariji ljudi za zenu kad se udeblja, kazu "popravila se".
Takodjer, muskarci se uvijek pale na dobru zensku guzu ( i ja tu spadam).
Naucno objasnjenje za to kaze da to diktiraju iskonski geni iz proslosti, odnosno prahistroije, jer je medju neandertalcima zena sa velikim guzovima znacila da je jaka, te da ima dovoljne zalihe masti i da ce iznijeti trudnocu.
Tako da su geni iz povjesti ustvari uzrok tome.Ja sam za punije ali ne one predebele, vec vise zamamne, onako, kad ih ima.
dusa slatkamlada i zelena wrote:hey..slazem se...dawn_upon_dawn wrote:ljudisve je to samo pakovanje
uz veeeliki rizik da me obaspu optuzbama.... za "parolicnost"ali ko je dozivio da ne vidi fizicki izgled ili da mu on potpuno bude zasjenjen onome sto je ta osoba postala u njegovom zivotu, bio to momak, djevojka, prijateljica, prijatelj... zna o cemu pricam
sve ostalo su... izmisljotine
npr. ja sam debela, bas debela, (pokusavam promijeniti jer mi se ne svidja ni kod drugih ni kod mene...iz vise razloga -nije zdravo, nije zdravo, nije zdravo, ne izgleda bas lijepo meni makar)
ali jos nikad do sad mi se neko nije svidio samo zato sto je mrsav ili debeo..vec uvijek zato sto je dobar covjek/zena (ovo zena kad su prijateljstva u pitanju)..
isto tako sa mojim prijateljima-oni mene vole iz nekih drugih razloga...a vremenom moju debljinu prestanu primjecivati..