Bolesti želuca (gastritis, čir...)- ljekar u Sarajevu?
Moderator: anex
-
dek
#1 Bolesti želuca (gastritis, čir...)- ljekar u Sarajevu?
Zdravo,
Trebala bi mi preporuka za ljekara u Sarajevu, htio bih uraditi pregled želuca, u pitanju je gastritis?
Ko važi za najboljeg?
Trebala bi mi preporuka za ljekara u Sarajevu, htio bih uraditi pregled želuca, u pitanju je gastritis?
Ko važi za najboljeg?
-
The Realist
#2 Re: Bolesti želuca (gastritis, čir...)- ljekar u Sarajevu?
Vjerovatno na Koševu. Tamo definitivno imaju odlične ljekare, samo je pitanje ko bi ti radio gastroskopiju (nije ovo puni naziv, ali nije bitno).dek wrote:Zdravo,
Ko važi za najboljeg?
Ne znam kakvi su ponašanjem, ali znam da su dobri što se tiče znanja, jedino je problem što moraš zakazi pregled i zna to potrajati, iako je mislim nešto brže, kada prvi puta ideš.
-
racionalista
#3 Re: Bolesti želuca (gastritis, čir...)- ljekar u Sarajevu?
koševo zakon, doktorica aida. ne sjecam se kako se preziva. visoka, noci naocale. prijatna gospodja a i zna znanje
-
The Realist
#4 Re: Bolesti želuca (gastritis, čir...)- ljekar u Sarajevu?
Imaju dvije Aide, ali su one anesteziolozi, a mislim da je bolje da pogleda nekoga kome je "želudac specijalnost".
Čisto da ne bude zabune, jetra, crijeva,...., isto spadaju u gastrointestinalni trakt, pa je bolje gledati one kojima je uža specijalnost problem koji ima pacijent.
Čisto da ne bude zabune, jetra, crijeva,...., isto spadaju u gastrointestinalni trakt, pa je bolje gledati one kojima je uža specijalnost problem koji ima pacijent.
-
Almond
#5 Re: Bolesti želuca (gastritis, čir...)- ljekar u Sarajevu?
Da se možda ne preziva Pilav ?racionalista wrote:koševo zakon, doktorica aida. ne sjecam se kako se preziva. visoka, noci naocale. prijatna gospodja a i zna znanje
-
racionalista
- Loulou
-
dek
#8 Re: Bolesti želuca (gastritis, čir...)- ljekar u Sarajevu?
Možda pokušam u Suncu kod dr. Gornjakovića, vidim da ga mnogi hvale...
- starii
#9 Re: Bolesti želuca (gastritis, čir...)- ljekar u Sarajevu?
zna se jedan je Šanko 
-
The Realist
#10 Re: Bolesti želuca (gastritis, čir...)- ljekar u Sarajevu?
On je i na Koševu.dek wrote:Možda pokušam u Suncu kod dr. Gornjakovića, vidim da ga mnogi hvale...