Bolesnik

Post Reply
Temple

#1 Bolesnik

Post by Temple »

3.novembar 2004

Duga je noc, umornih ociju posmatrao sam ludilo svijeta, posmatrao sam i neku nadu svijeta, zar je moguce da se svijet mora toliko saginjati?

U Americi jedan bolesnik koji je do sada vodio svijet u propast sjedi mirno i ceka da se njegova bolest potvrdi na izborima, ja sjedim i posmatram toliko svjetskih kanala, i skoro na svima vidim samo jednu zelju, da izgubi izbore dosadasnji gospodar zivota i smrti neduznih ljudi, predsjednik jedne otete drzave unistenih civilizacija...

Amerika je na nogama, mnogi su prepoznali svoju nesrecu koja je vec donijeta u njihovim domovima, strah od novih ratova u kojima ce ici djeca siromasnih, braneci pozicije djece u staklenim uredima onih bogatih, onih kojima je jedino vodjen bolesnik koji je vladao tenkovima i avionima, koji je vladao zeljom za otimanjem, ciji je jedini put bijede donijete narodu Iraka bio da im otme njihovu naftu, onu koja je na njihovoj vijekovnoj zemlji.

Posmatram i ne vjerujem svojim ocima, koliko samo medija u otetoj zemlji poput pasa laje na komande svoga gospodara, dok nigdje njegovu kampanju ne prate ubijeni i muceni sirom svijeta, konvencije UN-a o pravima covjeka preko kojih je tako bestidno gazio...

Posmatram ostali dio svijeta, Evropu koja ocajnicki cuti i samo prigovara, cije su ulice i trgovi prazni i na kojima nema djece i roditelja koji su izisli da pomognu onome dijelu Amerike koji ne zeli da umire i da umiranjem drugih zivi...

Keri, ovoga puta nemoj odustajati, nemoj jer nijesu vise interesi Amerike u pitanju vec citavog jednog dijela svijeta koji ne zeli govoriti oruzjem, kome tenkovi nijesu pregovaracki stolovi, a smrt prosuta iz aviona sredstvo ubjedjivanja.

Svijeta kome ne trebaju ni sa jedne strane koji u "ime vjera" prosipaju krv neduznih...

Vjerujem i nadam se da Bolesnik ovoga puta nece pobijediti, da ce otici u zaboravam zajedno sa "svojim satelitima" koji mu trasiraju puteve sirom svijeta, vjerujem da ce svi pravi sljedbenici demokracije ustati i pomoci narodu Amerike i samima sebi.

Safet Kurtovic
Svajcarska.

:-)
Temple

Post by Temple »

Ministar spoljnih poslova Srbije i Crne Gore Vuk Drašković je u izjavi Tanjugu naglasio da mu je drago što je pobedio predsednik Džordž Buš i što su toj pobedi značajno doprineli Amerikanci srpskog porekla, pre svega u državi Ohajo.
" Bušova pobeda sama po sebi nije dovoljna da bi SAD i Srbija i Crna Gora postali strateški saveznici. Potrebno je da mi brzo ispunimo svoju i medjunarodnu i domaću obavezu prema Tribunalu u Hagu i da korenito raščistimo sa nasledjem režima Slobodana Miloševića, izjavio je Drašković povodom pobede kandidata republikanaca Buša na predsedničkim izborima u Americi.

Saopstenje Bosone Net povodom izjave Vuka Draskovica:

Vuk Draskovic je zaboravio da doda da je njegov kum Vojislav Seselj bio jedan od najbljih prijatelja sa Sadamom Huseinom.
Licemerju nikada kraja!?

:-)
Post Reply