Bol u nozi zbog duge vožnje!!

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Post Reply
jasko__

#1 Bol u nozi zbog duge vožnje!!

Post by jasko__ »

Imam problema uvijek kad duže vozim (ali samo kad vozim, valjda zbog položaja noge)

Naime zaboli me zglob, dal' kost, dal' mišić, sve se nekako ukoči...

Image

Ovaj dio gdje piše ANKLE BONE...znači taj dio valjda pod naporom zbog gasa i kočnice...ima li ko sa sličnim belajima...trebam uskoro na godišnji (10-tak sati vožnje), pa da mi se nekako pripremiti...neka krema možda???
SSemir

#2 Re: Bol u nozi zbog duge vožnje!!

Post by SSemir »

i ja sam imao problema sa tim, pa sam mijenjao polozaje sjedista dok nisam uspio naci odgovarajuci za nogu.
a mozes probati sa raznim onim kremama sto sportisti koriste za bolove u koljenica, zglobovima i ostalo. Jointace npr
insomnia78

#3 Re: Bol u nozi zbog duge vožnje!!

Post by insomnia78 »

Tempomat :lol:
Il daj zeni nek vozi :lol:
ins

#4 Re: Bol u nozi zbog duge vožnje!!

Post by ins »

Ovo je uzrok :D

Image

Nažalost, dokazano je da bol uklanjaju jedino BMW 5 - 7, Audi A6 - A8 i Mercedesi E, S i CSL...

Drugim riječima, ako ti auto i njegovo sjedište ne odgovara, malo toga možeš popraviti.
jasko__

#5 Re: Bol u nozi zbog duge vožnje!!

Post by jasko__ »

ins wrote:Ovo je uzrok :D

Image

Nažalost, dokazano je da bol uklanjaju jedino BMW 5 - 7, Audi A6 - A8 i Mercedesi E, S i CSL...

Drugim riječima, ako ti auto i njegovo sjedište ne odgovara, malo toga možeš popraviti.
28 godina druže, da ga yebeš to nije puno :D

A ako ubaciš i Audija 4-ku u tu skupinu, onda nije ni do toga...inače, koje god auto da vozim duže od 2 sata, eto belaja
dobar osjecaj

#6 Re: Bol u nozi zbog duge vožnje!!

Post by dobar osjecaj »

jasko__ wrote:28 godina druže, da ga yebeš to nije puno :D

A ako ubaciš i Audija 4-ku u tu skupinu, onda nije ni do toga...inače, koje god auto da vozim duže od 2 sata, eto belaja
Otidji ortopedu ili neurologu da ti to pregleda i preporuci kako da se nosis s tim. Kremice i sprejevi koje koristimo poslije sporta nisu efikasne kao preventiva za borbu s bolovima od visesatne voznje.
Post Reply