Boks?
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
hali gali halid
#1 Boks?
Gdje trenirati boks u Sarajevu, koji klubovi postoje i.t.d.?
-
hali gali halid
#2 Re: Boks?
Ja sam cuo za BK "Zlatni Ljiljani", BK "Sarajevo", BK "Braca Kadic", BK "Ilidza", i cuo sam sa Klub borilackih sportova Gladijator (Adnan Redzovic), ali ne znam da li se moze tu boks trenirati ili je samo kick boks, uglavnom treba mi vise informacija o ovim klubovima, ili eventualno ako imaju jos neki klubovi i.t.d.
- burek_in_space
#4 Re: Boks?
Imash i u Vogoshci neki bokserski klub, ali ne znam da i primaju rekreativce.hali gali halid wrote:Šatro niko ne zna?
Raspitaj se malo oko Jasmina Erovica vasnika crvenog taksija, on ima hejbet tih boraca, jer je valjda i on bio bokser nekad.
- rinna0304
#5 Re: Boks?
Da li je ofirno da djevojka koja ima 50ak kila pocne da trenira boks ? I imal ikakvih da kazem uslova il pravila sto se toga tice .. ako neko zna
u prevodu osoba koja je 0 bodova za sportove(citaj veze nema) , a jedino joj se to svidja 
- Loulou
#6 Re: Boks?
@rinna0304, ništa nije ofirno (omiljena riječ BiH mentaliteta). Idi za onim u čemu se pronalaziš i zanemari kvartovska/mahalaska/palanačka naglabanja.
-
hali gali halid
#7 Re: Boks?
Vogosca mi je malo daleko, a Erovic ja mislim da je to ovaj Klub borilackih sportova Gladijator (Adnan Redzovic), ali ne znam sad da li treniraju boks, posto ja koliko sam primjetio njihove borce, svi su kick box, mozda se varam...?burek_in_space wrote:Imash i u Vogoshci neki bokserski klub, ali ne znam da i primaju rekreativce.hali gali halid wrote:Šatro niko ne zna?
Raspitaj se malo oko Jasmina Erovica vasnika crvenog taksija, on ima hejbet tih boraca, jer je valjda i on bio bokser nekad.
- burek_in_space
#8 Re: Boks?
Moguce da je to taj klub.hali gali halid wrote: Vogosca mi je malo daleko, a Erovic ja mislim da je to ovaj Klub borilackih sportova Gladijator (Adnan Redzovic), ali ne znam sad da li treniraju boks, posto ja koliko sam primjetio njihove borce, svi su kick box, mozda se varam...?
Zovni, pitaj...svi oni uche tehnike vishe borilachkih vjeshtina, ne samo jednu.