Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
The Realist wrote:Ovo je stvarno kasno došlo od strane Čagaeva....
Ma nista od Chagaeva...aktivan je ko vreca za udaranje..
Klicko je uputio stoptine udaraca i mozda 2% da je promasio...
Nema tu sta Chagaev cekat..ili mozda ceka da sudija prekine pa da pocne udarat
Sada ga je dobro naudarao Kličko pred kraj runde, ali činjenica da Kličko stalno iste udarce koristi, možda bi prije završio da malo neku drugu kombinaciju ubaci, ali vjerovatno želi na ovaj način čuvati svoje lice i biti siguran da sam ne dobije neki težak udarac.
The Realist wrote:Ovo je stvarno kasno došlo od strane Čagaeva....
Ma nista od Chagaeva...aktivan je ko vreca za udaranje.. Klicko je uputio stotine udaraca i mozda 2% da je promasio...
Nema tu sta Chagaev cekat..ili mozda ceka da sudija prekine pa da pocne udarat
Eto ga, kraj, očigledno su vidjeli da Čagaev pada u sljedećoj rundi.
A kvotao sam ovaj post radi boldanog, stvarno, Kličko zada na stotine udaraca, nije ni čudo što ljudi padaju na kraju.
Mislim da Valuev nema nikakve šanse, da će čak i vrlo brzo pasti, osim ako nema stvarno čvrstu bradu u što vjerujem, ali mislim da će toliko udaraca primiti, da neće moći izdržati do kraja.
The Realist wrote:Mislim da Valuev nema nikakve šanse, da će čak i vrlo brzo pasti, osim ako nema stvarno čvrstu bradu u što vjerujem, ali mislim da će toliko udaraca primiti, da neće moći izdržati do kraja.
Ma nezgodan je Valuev.
Moze on njega drzati na distanci.
Ipak, ima tu razlike u visini.
Doduse, dosta je sporiji, ali ovaj Ukrajinac ne moze dosta primiti, tako da bi par teskih udaraca Rusa mogli
da dovedu do svega.
Nista.
Nadam se da ce Amerikanci ili Englezi izbaciti nekog novog udaraca.
Nema boksa bez crnca.
The Realist wrote:Mislim da Valuev nema nikakve šanse, da će čak i vrlo brzo pasti, osim ako nema stvarno čvrstu bradu u što vjerujem, ali mislim da će toliko udaraca primiti, da neće moći izdržati do kraja.
Ma nezgodan je Valuev.
Moze on njega drzati na distanci.
Ipak, ima tu razlike u visini.
Doduse, dosta je sporiji, ali ovaj Ukrajinac ne moze dosta primiti, tako da bi par teskih udaraca Rusa mogli
da dovedu do svega.
Nista.
Nadam se da ce Amerikanci ili Englezi izbaciti nekog novog udaraca.
Nema boksa bez crnca.
Ali nema toliku snagu Valuev, barem po onome što sam ja vidio, onda je prespor i mislim da bi Kličko to dosta sigurno riješio.
A dobro, izbacuju Ameri boksere i to koji boksuju na stari način, koji je zanimljiviji, ali jednostavno protiv ovakvog Klička ne mogu ništa, jer nisu dovoljno bokserski školovani da bi ga taktički mogli dobiti, što Kličko itekako iskorištava.
Dr. Vitalij Kličko Nema spora tehničkI najpotkovaniji boxer. Podsjeća na Casiusa, ne tehnički po držanju već po onim "sitnijim" razornim udarcima i direktima. Izvrstan boxer... Pobijedit će Valujeva, ali na bodove...
Ove Kličkove skoro svi šprdaju, a onda svi dobiju batina, ili uopšte ne smiju izaći u ring sa njima. Stvarno ne znam zašto Botha od sebe majmuna pravi.