Bojkotovati odlazak na utakmicu protiv Litvanije?
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
edu
#1 Bojkotovati odlazak na utakmicu protiv Litvanije?
Ili ne...
Ja ne idem..mislim da vecina ne bi trebala ici..ne zbog ovog rezultata u Belgije vec zbog debila iz Saveza...
Vrijeme je da usanovici i pasalici napuste Savez!
Dosta je lopovluka..dosta je punjenja njihovih dzepova!
A sto se tice Bake..ako popusi i od Litvanije valjda je red da da ostavku..ili ce i on krenuti stopama "druga" Covica...
Ja ne idem..mislim da vecina ne bi trebala ici..ne zbog ovog rezultata u Belgije vec zbog debila iz Saveza...
Vrijeme je da usanovici i pasalici napuste Savez!
Dosta je lopovluka..dosta je punjenja njihovih dzepova!
A sto se tice Bake..ako popusi i od Litvanije valjda je red da da ostavku..ili ce i on krenuti stopama "druga" Covica...
- Kaiser
Slazem se za bojkot, ni ja ne idem 100%.
I slazem se da treba smijeniti prvo ljude iz Saveza, pa tek onda vidjeti sta sa Bakom. Licno, nemam lose misljenje o Baki, ali o tom po tom.
Munib Usanovic mi se gadi, doslovno, i njega prvog treba otjerati iz Saveza. Taj covjek godinama hoda po svijetu na racun Saveza a licno znam kakav je to kreten od covjeka.
Gledao sam Pasalica, koji nije nista bolji od prethodnog, kako na TV-u izjavljuje da "nam" sad treba mir da analiziramo igru reprezentacije itd. Dosta je toga da ONI (Usanovic, Pasalic & co.) analiziraju ista!
DOSTA JE
I slazem se da treba smijeniti prvo ljude iz Saveza, pa tek onda vidjeti sta sa Bakom. Licno, nemam lose misljenje o Baki, ali o tom po tom.
Munib Usanovic mi se gadi, doslovno, i njega prvog treba otjerati iz Saveza. Taj covjek godinama hoda po svijetu na racun Saveza a licno znam kakav je to kreten od covjeka.
Gledao sam Pasalica, koji nije nista bolji od prethodnog, kako na TV-u izjavljuje da "nam" sad treba mir da analiziramo igru reprezentacije itd. Dosta je toga da ONI (Usanovic, Pasalic & co.) analiziraju ista!
DOSTA JE
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Znaci ipak smeta sto je Baka hrvat?A?
Dok je derao dance bio je dobar, kada se pojavio sa timom koji mu je sastavio Jerlagic, a ne on pa popusio foru - odmah napolje?
Koje licemjerstvo...
Ja cu ici, isao bih i na gostovanja da imam para, no ovako svoju reprezentaciju mogu gledati iskljucivo u Sarajevu.
No vi ste pitari ionako poznati po mijenjanju trenera svako malo pa me i ne cudi ovo
Dok je derao dance bio je dobar, kada se pojavio sa timom koji mu je sastavio Jerlagic, a ne on pa popusio foru - odmah napolje?
Koje licemjerstvo...
Ja cu ici, isao bih i na gostovanja da imam para, no ovako svoju reprezentaciju mogu gledati iskljucivo u Sarajevu.
No vi ste pitari ionako poznati po mijenjanju trenera svako malo pa me i ne cudi ovo
- jazzer
Ja definitivno necu ici. Znate li da su za Brisel organizovana dva
carter leta? U jednom igraci i rukuovodstvo a u
drugom ''rodbina i prijatelji''. Mozete procitati o tome
clanak u Jutanjim novinama. Stadioni u Bosni su katastrofa i
umjesto da su te pare dali za obnovu stadiona oni (Usanovic, Pasalic..)
poveli raju o trosku saveza da se malo provedu u Briselu.
Stoka bezobrazna!!
carter leta? U jednom igraci i rukuovodstvo a u
drugom ''rodbina i prijatelji''. Mozete procitati o tome
clanak u Jutanjim novinama. Stadioni u Bosni su katastrofa i
umjesto da su te pare dali za obnovu stadiona oni (Usanovic, Pasalic..)
poveli raju o trosku saveza da se malo provedu u Briselu.
Stoka bezobrazna!!
-
edu
Ko je spominjao da Baka smeta??? i ko je spominjao da smeta zato sto je Hrvat???horns&drums wrote:Znaci ipak smeta sto je Baka hrvat?A?
Koje licemjerstvo...
Covica sam uzeo samo radi poredjenja..jer ostavka ima veze sa moralnim vrijednostima covjeka a ne sa nacionalnim..ili necim drugim...
Sretno ti na stadionu Asim Ferhatovic - Hase..budi na zapadu..pa u sebi nekoliko puta procitaj sta pise na istocnoj tribini..i zapamti koje boje su slova...
Sreca pa vi ne mijenjate trenere..otjeraste Djurbuzovica (vi..navijaci)..zatim Osima (sto vam je bio kix..veliki)..pa Odovica..da ne nabrajam dalje...
I naravno da zelim pobjedu BiH na nasem stadionu!
-
cdino
Jedna veca evropska zemlja bi pozelila da ima jednu ovaku podrsku na strani. Pa da njemci igraju u sred Brisela, ne bi ni pola bilo !!!
Samo navijaci su zasluzili pohvalu, jer su stavrno do zadnje minute bili uz nas tim. Prije, tokom i poslije utakmice su zastupali Bosnu i Hercegovinu stvarno dostajno. Ni jednog incidenta. Cak i kad je jednog momenta pred stadjonom navijacak lopta pala na sofersajbu jednog auta koji je upravo prolazio i slomila je, nasi navijaci su se brzo organizovali i za dvije minute skupili dovoljno novca i dali ga vozacu. Stvarno super!! Mnogi, kako uprava NSBIH i neke novinarske kuce bi trebali da se ugledaju u moral nasih navijaca.
Stvarno sramotno, jos kad vidis da neke nase novinarske kuce koriste priliku da prave "dzabe" reklamu na tribinama. Cigani, paltite kao sve ostale firme.

Samo navijaci su zasluzili pohvalu, jer su stavrno do zadnje minute bili uz nas tim. Prije, tokom i poslije utakmice su zastupali Bosnu i Hercegovinu stvarno dostajno. Ni jednog incidenta. Cak i kad je jednog momenta pred stadjonom navijacak lopta pala na sofersajbu jednog auta koji je upravo prolazio i slomila je, nasi navijaci su se brzo organizovali i za dvije minute skupili dovoljno novca i dali ga vozacu. Stvarno super!! Mnogi, kako uprava NSBIH i neke novinarske kuce bi trebali da se ugledaju u moral nasih navijaca.
Stvarno sramotno, jos kad vidis da neke nase novinarske kuce koriste priliku da prave "dzabe" reklamu na tribinama. Cigani, paltite kao sve ostale firme.

Last edited by cdino on 28/03/2005 12:30, edited 1 time in total.
- horns&drums
Zasto si ga onda spominjao u kontekstu sa Covicem? Kakve veze imaju Baka i Covic? Ili ipak imaju? Sto ne spomenu ministra kulture, srbina, koji takodjer treba dati ostavku. Znaci, cisto radi poredjenja, mozes nekom drugom tu pricu pricati.edu wrote: Ko je spominjao da Baka smeta??? i ko je spominjao da smeta zato sto je Hrvat???
Covica sam uzeo samo radi poredjenja..jer ostavka ima veze sa moralnim vrijednostima covjeka a ne sa nacionalnim..ili necim drugim...
Sretno ti na stadionu Asim Ferhatovic - Hase..budi na zapadu..pa u sebi nekoliko puta procitaj sta pise na istocnoj tribini..i zapamti koje boje su slova...
![]()
![]()
![]()
Sreca pa vi ne mijenjate trenere..otjeraste Djurbuzovica (vi..navijaci)..zatim Osima (sto vam je bio kix..veliki)..pa Odovica..da ne nabrajam dalje...
Jebo te Djurbuzovic, eto ga vama. Odovic je i dalje na Grbavici, prati malo velikog Zelju. Osim je sam otisao jer mu nisu dali preko Zelje da puni dzepove vise nego sto je zasluzio.
Koliko god smo trenera promijenili ( duplo manje od vas ) mi smo nesto i napravili, vi ste otjerali bruku njih pa opet vam je uspjeh osvajanje bozicnog turnira u malom nogometu.
Mislis na nasem stadionu, jer je i moj koliko je i tvoj. To je gradski stadion, dakle nemate ni to. Ni titula, ni rezultata, ma nista bolan, vi za kifle nemate...
A sto zelis pobjedu BiH, dodji buraz na zajednicki gradski stadion pa navijaj.
Ovako je bilo i u ratu, bile su ljudine i bili su podrumski misevi (to su oni sto su imali u malom prstu kako osloboditi Sarajevo, ali stara im nije dala da se prijave)...fuj...
-
wanderer
Ovo je fakat jadno, bruka! A ovamo se hvale kako prave nebodere, rotirajuce restorane i folove...cdino wrote: Stvarno sramotno, jos kad vidis da neke nase novinarske kuce koriste priliku da prave "dzabe" reklamu na tribinama. Cigani, paltite kao sve ostale firme.
-
edu
Covic je trenutno najaktuelniji u vezi sa ostavkom (moralne vrijednosti kod covjeka)..mislim da Baka treba dati ostavku na kraju kvalifikacija (ukoliko se ne plasiramo..a vece su sanse da ne odemo negoli da odemo)..isto bih napisao i da je u pitanju Tihic ili Paravac..ne volim , sta ne volim - MRZIM ih svu trojicu..a tebi ako je neko od njih drag - BUJRUM vodi ga kuci!horns&drums wrote:Zasto si ga onda spominjao u kontekstu sa Covicem? Kakve veze imaju Baka i Covic? Ili ipak imaju? Sto ne spomenu ministra kulture, srbina, koji takodjer treba dati ostavku. Znaci, cisto radi poredjenja, mozes nekom drugom tu pricu pricati.edu wrote: Ko je spominjao da Baka smeta??? i ko je spominjao da smeta zato sto je Hrvat???
![]()
![]()
![]()
Jebo te Djurbuzovic, eto ga vama. Odovic je i dalje na Grbavici, prati malo velikog Zelju. Osim je sam otisao jer mu nisu dali preko Zelje da puni dzepove vise nego sto je zasluzio.
Koliko god smo trenera promijenili ( duplo manje od vas ) mi smo nesto i napravili, vi ste otjerali bruku njih pa opet vam je uspjeh osvajanje bozicnog turnira u malom nogometu.
Mislis na nasem stadionu, jer je i moj koliko je i tvoj. To je gradski stadion, dakle nemate ni to. Ni titula, ni rezultata, ma nista bolan, vi za kifle nemate...
A sto zelis pobjedu BiH, dodji buraz na zajednicki gradski stadion pa navijaj.
Ovako je bilo i u ratu, bile su ljudine i bili su podrumski misevi (to su oni sto su imali u malom prstu kako osloboditi Sarajevo, ali stara im nije dala da se prijave)...fuj...
Ovo o Djurbuzovicu..vise govori o tebi!
Ima tema o Sarajevu i zelji..pa Bujrum tamo pisi..ti si prvi spomenuo kako mi, Pitari, brzo mijenjamo trenere pa sam ti samo argumentovao kako mi, Pitari, nismo jedini koji to rade..inace tema je, da te podsjetim, o odlasku na utakmicu drzavne reprezentacije...
Ovo zadnje ne kontam..sta si time htio reci..da si ljudina..svaka ti cast..drago mi je...
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
Uh ovo je zaista makar za mene teska izjava. Mogu bojkotovati Zelju, Bosnu ali da bojkotijem svoju drzavu e zajebi jarane. Nisam je bojkotovao 92 pa necu ni 2005. Druge nemam a ni ne treba mi druga. Sta znaci da se u ratu nismo trebali boriti za BiH zato sto je bilo debila u njoj. Naprotiv trebamo se boriti (navijati) za BiH i boriti protiv debila. Zasto se 35.000 ljudi ne skupi na Kosevu u Srijedu pa poslije utakmice bez obzira na rezultat ne spusti do saveza i ne otjera te smradove. Eto Edu jarane povedi raju vi imate iskustva sa izbacivanjem rukovodstva mada kad se sve sabere i niste nesto sa tim postigli.
A sto se tice Bake najmanji je problem smijeniti njega samo i ako se smijeni Baka ostaje ista garnitura zbog koje smo izgubili recimo jednog Ibrahimovica i zbog kojih niko ko valja od trenera i igraca nece da dodje u BiH. I ima tu malo nacionalne netrpeljivosti ali eto reprezentaciju su trenirala dva bivsa trenera Sarajeva koji nisu Hrvati pa smo bili puno puno ispod crte koju je Baka podvukao. I Baka i Zukanovic su dobri treneri i imaju ciljeve, ne igraju kako im pojedinci kazu.
Zato i zbog jos 100 drugih razloga ja cu navijati za svoju zemlju i kad bude gubila sa 0:10 jer druge nemam a ni ne zelim da imam.
AJMO BOSNO........
A sto se tice Bake najmanji je problem smijeniti njega samo i ako se smijeni Baka ostaje ista garnitura zbog koje smo izgubili recimo jednog Ibrahimovica i zbog kojih niko ko valja od trenera i igraca nece da dodje u BiH. I ima tu malo nacionalne netrpeljivosti ali eto reprezentaciju su trenirala dva bivsa trenera Sarajeva koji nisu Hrvati pa smo bili puno puno ispod crte koju je Baka podvukao. I Baka i Zukanovic su dobri treneri i imaju ciljeve, ne igraju kako im pojedinci kazu.
Zato i zbog jos 100 drugih razloga ja cu navijati za svoju zemlju i kad bude gubila sa 0:10 jer druge nemam a ni ne zelim da imam.
AJMO BOSNO........
-
bosniaque
nije AJMO nego HAJMO ili sjedis na ushima!hrasno38 wrote:Uh ovo je zaista makar za mene teska izjava. Mogu bojkotovati Zelju, Bosnu ali da bojkotijem svoju drzavu e zajebi jarane. Nisam je bojkotovao 92 pa necu ni 2005. Druge nemam a ni ne treba mi druga. Sta znaci da se u ratu nismo trebali boriti za BiH zato sto je bilo debila u njoj. Naprotiv trebamo se boriti (navijati) za BiH i boriti protiv debila. Zasto se 35.000 ljudi ne skupi na Kosevu u Srijedu pa poslije utakmice bez obzira na rezultat ne spusti do saveza i ne otjera te smradove. Eto Edu jarane povedi raju vi imate iskustva sa izbacivanjem rukovodstva mada kad se sve sabere i niste nesto sa tim postigli.
AJMO BOSNO........
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
Kod mene se u raji kaze AJMO i RAZLIGU!bosniaque wrote:nije AJMO nego HAJMO ili sjedis na ushima!hrasno38 wrote:Uh ovo je zaista makar za mene teska izjava. Mogu bojkotovati Zelju, Bosnu ali da bojkotijem svoju drzavu e zajebi jarane. Nisam je bojkotovao 92 pa necu ni 2005. Druge nemam a ni ne treba mi druga. Sta znaci da se u ratu nismo trebali boriti za BiH zato sto je bilo debila u njoj. Naprotiv trebamo se boriti (navijati) za BiH i boriti protiv debila. Zasto se 35.000 ljudi ne skupi na Kosevu u Srijedu pa poslije utakmice bez obzira na rezultat ne spusti do saveza i ne otjera te smradove. Eto Edu jarane povedi raju vi imate iskustva sa izbacivanjem rukovodstva mada kad se sve sabere i niste nesto sa tim postigli.
AJMO BOSNO........
-
edu
Kad bi to bio dogovor i ja bih isao..sve smo do sada mijenjali..i igrace i trenere..samo nismo pasalice i usanovice..mislim da je vrijem da i to uradimo...hrasno38 wrote: Zasto se 35.000 ljudi ne skupi na Kosevu u Srijedu pa poslije utakmice bez obzira na rezultat ne spusti do saveza i ne otjera te smradove.
AJMO BOSNO........
I ja cu navijati za svoju zemlju i druge nemam ni ja..ali kad neko ne ispuni ocekivanja treba da slijedi kazna..ili ce sam sebe kazniti ili ga neko drugi treba kazniti...
Sabit Hadzic je svaki put odveo kosarkase na Evropsko pa ga opet smijenise..fudbaleri nisu jos krocili na Evropsko..i zato treba mijenjati ljude dok ne dodje pravi covjek..da li sam ja za to da smjene pocnu od ljudi iz Saveza - NARAVNO!
- Edin H.
Ne moze se reprezentacija bojkotovati!
Reprezentacija znaci puno nasim ljudima, sto je pokazala utakmica u Briselu.
Radikalne promjene u Savezu se moraju napraviti, a Sliskovicu dati ultimatum ili da vodi BiH ili Hajduk.
Ne mogu se te dvije uloge spojiti. Selektor mora imati vremena da prati i podrzava igrace cijelo vrijeme, a ne samo da ih kadkada okuoi u besmislenim prijateljskim utakmicama.
A to sto je Hrvat meni je sasvim svejedno.
Ovo je reprezentacija Bosne i Hercegovine, a ne reprezentacija Bosnjaka, bez obzira za koga vecina Hrvata ili Srba navija. To je problem u njihovim glavama!
Sto se tice trenera moze biti Kinez, Rus ili Svedjanin (sta fali Eriksonu), ali samo da ima svoje dostojanstvo, zna posao i ne podlijeze pritiscima (stavi nekog igraca u reprezentaciju zato sto treba da se proda i slicne malverzacije).
A sto se tice Saveza samo jos jedan detalj. Pa ti majmuni ne znaju zaraditi novac ni kada im se otvoreno nudi.
Probajte kupiti novi dres reprezentacije preko Saveza!
Nema!
Ima stari, ali covjek koji radi na tome je trenutno odsutan

Reprezentacija znaci puno nasim ljudima, sto je pokazala utakmica u Briselu.
Radikalne promjene u Savezu se moraju napraviti, a Sliskovicu dati ultimatum ili da vodi BiH ili Hajduk.
Ne mogu se te dvije uloge spojiti. Selektor mora imati vremena da prati i podrzava igrace cijelo vrijeme, a ne samo da ih kadkada okuoi u besmislenim prijateljskim utakmicama.
A to sto je Hrvat meni je sasvim svejedno.
Ovo je reprezentacija Bosne i Hercegovine, a ne reprezentacija Bosnjaka, bez obzira za koga vecina Hrvata ili Srba navija. To je problem u njihovim glavama!
Sto se tice trenera moze biti Kinez, Rus ili Svedjanin (sta fali Eriksonu), ali samo da ima svoje dostojanstvo, zna posao i ne podlijeze pritiscima (stavi nekog igraca u reprezentaciju zato sto treba da se proda i slicne malverzacije).
A sto se tice Saveza samo jos jedan detalj. Pa ti majmuni ne znaju zaraditi novac ni kada im se otvoreno nudi.
Probajte kupiti novi dres reprezentacije preko Saveza!
Nema!
Ima stari, ali covjek koji radi na tome je trenutno odsutan
- horns&drums
Na temi o Sarajevu i Zelji nemam o cemu pisati jer je Zeljo i dalje uspjesniji od Sarajeva. Mozda da te podsjecam na to svako malo?
Cudno je to, i Miroslav Blazevic je hrvat. Je l' to opet slucajno?
Nisam htio reci da sam ljudina nego da si ti mis. Koji ide na utakmicu samo ako je lijepo vrijeme, ali zato u nedogled moze razglabati o tome koga treba ili ne treba otjerati.
Da volis svoj klub kao sto nam ovdje prodajes pricu onda o tome uopce nebi razmisljao nego bi trebao znati da se sa reprezentacijom vlastite drzave mora biti i u najtezim trenucima. A ovo je sigurno jedan od takvih.
Nas selektor je i strucnjak i covjek, ne znam ko bi imao muda izaci sa ne okrnjenom nego prepolovljenom reprezentacijom. E bas zato idem i ici cu sve dok postoje ili ne postoje teoretske sanse.
Zato pozivam sve one koji vole reprezentaciju da dodju na gradski stadion i daju podrsku nasoj nacionalnoj vrsti jer im je to sada najpotrebnije. I ne slusajte ove miseve koji dizu halabuku i hoce da otezaju ionako tesku situaciju.
Cudno je to, i Miroslav Blazevic je hrvat. Je l' to opet slucajno?
Nisam htio reci da sam ljudina nego da si ti mis. Koji ide na utakmicu samo ako je lijepo vrijeme, ali zato u nedogled moze razglabati o tome koga treba ili ne treba otjerati.
Da volis svoj klub kao sto nam ovdje prodajes pricu onda o tome uopce nebi razmisljao nego bi trebao znati da se sa reprezentacijom vlastite drzave mora biti i u najtezim trenucima. A ovo je sigurno jedan od takvih.
Nas selektor je i strucnjak i covjek, ne znam ko bi imao muda izaci sa ne okrnjenom nego prepolovljenom reprezentacijom. E bas zato idem i ici cu sve dok postoje ili ne postoje teoretske sanse.
Zato pozivam sve one koji vole reprezentaciju da dodju na gradski stadion i daju podrsku nasoj nacionalnoj vrsti jer im je to sada najpotrebnije. I ne slusajte ove miseve koji dizu halabuku i hoce da otezaju ionako tesku situaciju.
-
BigBoss
Trebalo bi mozda uloziti malo love pa platiti dobrog trenera govore kako nece neki veliki profili da treniraju reprezentaciju a zasto bi i trenirali za neku mizernu platu dok se drugi bogate na racun toga. A citajuci ove komentare izgleda da je stvarno tako. Ili mozda nije? Sta mislite o tome?
- horns&drums
Bujrum ako si gladan 
- horns&drums
Ma nije, ali jeste Ciro Blazevic...
-
Crni_Leptir
Moje misljenje je da netrebamo utakmicu bojkotirat....
Znamo svi da u NSFBIH sijede Lopovi,Prevaranti,Profiteri, i sva moguca BAGRA!! sto misle da znaju nesto od fubbalu. Cinenenicaje da trebmo savez bojkotirat a ne nasu momcad, tosu dvije razlicite stvari.
Trebamo preko medija trazit da citav savez podnese ostavku. To je vec porkrenuto sa strane http://www.bhfanaticos.com.
Dostaje vise zajebancije. Trebajunam ljudi koji nesto znaju od svome poslu i koji 110% su za BiH i njen narod.
Imamo mlade i tehnicki izvrsne igrace koji se racuniaju medzu najboljim u europi. Njima treba samo prava podrzka.
Nemojte zaboravit nasa A Reprezenaticja je dosada jedino nesto pozitivno sto BIH ima da ponudi.
Poraz protiv Belgije jest bruka, ali nesmijemo zaboravit dasmo uspijeli igrat nerijeseno protiv Spanije i SCG koji su favoriti da odu na SP 2006. Jos uvijek posotji mogucnost dase kavalificiram.
Ko voli Bosnu i Hercegovini taj mora volit i Reprezenatciju u dobrim i losim vremenima, oni su nasi pa kako igarli....
Znamo svi da u NSFBIH sijede Lopovi,Prevaranti,Profiteri, i sva moguca BAGRA!! sto misle da znaju nesto od fubbalu. Cinenenicaje da trebmo savez bojkotirat a ne nasu momcad, tosu dvije razlicite stvari.
Trebamo preko medija trazit da citav savez podnese ostavku. To je vec porkrenuto sa strane http://www.bhfanaticos.com.
Dostaje vise zajebancije. Trebajunam ljudi koji nesto znaju od svome poslu i koji 110% su za BiH i njen narod.
Imamo mlade i tehnicki izvrsne igrace koji se racuniaju medzu najboljim u europi. Njima treba samo prava podrzka.
Nemojte zaboravit nasa A Reprezenaticja je dosada jedino nesto pozitivno sto BIH ima da ponudi.
Poraz protiv Belgije jest bruka, ali nesmijemo zaboravit dasmo uspijeli igrat nerijeseno protiv Spanije i SCG koji su favoriti da odu na SP 2006. Jos uvijek posotji mogucnost dase kavalificiram.
Ko voli Bosnu i Hercegovini taj mora volit i Reprezenatciju u dobrim i losim vremenima, oni su nasi pa kako igarli....