Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sutra u emisiji "recept za bolji zivot" gostuje nedzad brankovic (ime pisem NAMJERNO malim slovom iz nepostovanja prema istom), zato treba bojkotovati ntv Hayat, ja licno hocu!
Kako ih nije stid???!=!!?!?!
dok pola drzave gladuje upravo zahvaljujuci ovom covjeku-manekenu oni sa njim spremaju bosanske specijalitete!
a da ne govorim o tome kako su koncert Cesarije Evora najavili kao koncert u cast 6.4 a ne kao dio huumanitarne akcije za pomoc gladnima u BiH!
pa kuha taj nama i zakuhava svaki dan i to ne malo!
a gostovao je i u emisijama za vrijeme Ramazana - i to ih je trebalo biti stid, sto su pozivali guzonje umjesto da su postene, gladne i vijerne ljude ugoscavali!
Da se hoce udusiti ili otrovati, gad! Koji je to pokvarenjak!
sve dok su nam mediji takvi kao hayat koji od brankovica prave "zeta za pozeljeti" umjesto da ga pitaju o bogatstvu koje je stekao i stanju u federaciji opcenito, bosna ce biti karikatura od drzave.
callmethebreeeze wrote:mozda se ispostavi da je premijer najbolji u drzavi i kada je rijec o spremanju tradicionalnih jela.
premijer je najbolji u prozdiranju istih koje naravno sve placa posteno certifikatima tj advokat ih placa tj nezna ko ih placa ali je posteno
ovako je nekako i stan platio ili je vikendicu ili naku kucetinu nesjecam se sad(a mozda je i sve troje)
a poceo je i da biva najbolji u otimanju istih tih jela od svih ostalih tako da je narodu njegovom ostalo tradicionalno da jede hljeb i so
fuj avlijo balijska fuj hayatu
callmethebreeeze wrote:mozda se ispostavi da je premijer najbolji u drzavi i kada je rijec o spremanju tradicionalnih jela.
premijer je najbolji u prozdiranju istih koje naravno sve placa posteno certifikatima tj advokat ih placa tj nezna ko ih placa ali je posteno
ovako je nekako i stan platio ili je vikendicu ili naku kucetinu nesjecam se sad(a mozda je i sve troje)
a poceo je i da biva najbolji u otimanju istih tih jela od svih ostalih tako da je narodu njegovom ostalo tradicionalno da jede hljeb i so
nemoj tako, on je napravio tunel i svirao gitaru dok su granate padale.
nemoj tako, on je napravio tunel i svirao gitaru dok su granate padale.
ja doduse on je dobar u gradjenju ili kako on to voli reci "ja sam majstor u gradjenju"
covjek gradi naplatne kucice komada 6 pa ima jedno 6 mjeseci najmanje
majstor je nema govora(smajli sto povraca)
pa ja sam mislila da ova fina, obrazovana, urbana, kulturno osvijeshtena i prosvijetljena raja sa sax-a ionako ne gledaju mahalsku televiziju hayat, a pogotovo ne takve jeftine emisije
kakvog smisla onda ima poziv na bojkot ako niko i ne gleda hayat?
lady midnight wrote:pa ja sam mislila da ova fina, obrazovana, urbana, kulturno osvijeshtena i prosvijetljena raja sa sax-a ionako ne gledaju mahalsku televiziju hayat, a pogotovo ne takve jeftine emisije
kakvog smisla onda ima poziv na bojkot ako niko i ne gleda hayat?
takva je raja sad na protestima
ostali drze vatru upaljenu ili su u dijasporiii
ja nikad necu zaboraviti gostovanje lepog nam premijera i vrle mu hanume u iftarskom programu ntv hayata
razgovor je isao nesto oko satnice kada dama brankovic kuha iftar
i onda je gosp.premijer da bi narodu isao niz dlaku izvalio kako hanuma ceka jeftinu struju da upali ringlu na sporetu kao eto i oni stede
da bi se doticna dama na to tako uvrijedila i izvalila"ma kakvi sali se nedjad ne obracamo mi paznju na to,mi se tim ne opterecavamo"i jos dize nos
a gosp.premijer samo koluta okicama ev vako
umro sam od smijeha
callmethebreeeze wrote:ja volim gledati i muzicke spotove.
zato ne prebacujes sa pinka jel :D
najbolja je tv bn
i tv vogosca. a i na tv igman zna biti interesantnih programa.
jebo ti drzavu gdje su avaz i express najcitanije novine a tv hayat jedna od najgledanijih tv-"postaja".
ma shta cesh kad su polupismeni ne poznaju chestito ni pravopis, kako nam fino objasnishe "domaci" da i ne govorimo o nivou obrazovanja u dijaspori u usporedbi sa onim u domovini ma, sve mahalac do mahalca i svi svrshavaju na hayat, ha-YaH...
No_oNe__ wrote:Sutra u emisiji "recept za bolji zivot" gostuje nedzad brankovic (ime pisem NAMJERNO malim slovom iz nepostovanja prema istom), zato treba bojkotovati ntv Hayat, ja licno hocu!
Kako ih nije stid???!=!!?!?!
dok pola drzave gladuje upravo zahvaljujuci ovom covjeku-manekenu oni sa njim spremaju bosanske specijalitete!
a da ne govorim o tome kako su koncert Cesarije Evora najavili kao koncert u cast 6.4 a ne kao dio huumanitarne akcije za pomoc gladnima u BiH!
Hayat
Program Hayata je prilagodjen onim koji imaju IQ na razini sobne temperature,....nevjerojatno inteligentan program imaju a tek sto je kvalitetan... ...Glazbeni program je 10+ ....a domoljubno patriotski tek da na vrhu...a njihove vijesti se mogu opisati...BiH je zaboravljena od boga i naroda odnosno cijeli vijesti su crna kronika ..