Bojkot Neuma

Locked
homega

#51 Re: Bojkot Neum-a

Post by homega »

cpu_fan wrote:Ma bude Neum pun bošnja. S vremena na vrijeme osvanu na naslovnici avaza s modricama od batina nakon čega bude pojeo vuk magarca. Samo oni i ostavljaju pare. Misliš da imaju neke koristi od vikend latina.
Nisam jednom, na plažama ispod Stelle i Zenita, gledao domaće turiste sa burekom u tepsiji, okruženu gladnim ustima nakon cvrčanja na suncu i plivanja u plićaku :D Bilo je i starijih žena u dimijama :oops:
travnik

#52 Re: Bojkot Neum-a

Post by travnik »

Pol_Pot

A zbog čega su drugo djeca pretučena? Doista da vidim novi pogled, jer do sada uvijek, ali uvijek, kada "moji" urade neku glupost, to nije etnički motivirano, slučajni ispad, propalica, lopov, ovako-onako, a kada "drugi", to je onda etnički motivirano, nacionalizam, esktremi, zločinci itd itd.

Za Fojnicu se sumnja, a na primjer, ni'ko nije pomislio da je u Neumu ne'ko drugi (a ne Hrvati) napisali one gnusne uvrede, da su je u Mostaru ne'ko drugi (a ne Hrvati) zapalili zastavu i sl.

Ovu vijest je klix danas objavio, a još sinoć kasno je bila na centralna.ba (portal Središnje Bosne, lokalni).
RahatHurmašica

#53 Re: Bojkot Neum-a

Post by RahatHurmašica »

homega wrote:
cpu_fan wrote:Ma bude Neum pun bošnja. S vremena na vrijeme osvanu na naslovnici avaza s modricama od batina nakon čega bude pojeo vuk magarca. Samo oni i ostavljaju pare. Misliš da imaju neke koristi od vikend latina.
Nisam jednom, na plažama ispod Stelle i Zenita, gledao domaće turiste sa burekom u tepsiji, okruženu gladnim ustima nakon cvrčanja na suncu i plivanja u plićaku :D Bilo je i starijih žena u dimijama :oops:
šta nije uredu sa burekom?
homega

#54 Re: Bojkot Neum-a

Post by homega »

PM72 wrote:U Neum ide ova naša furda i fukara koja do rata mora nije vidjela.Takvih je 90%.Ponesu truhlih ćevapa od Mujanića,paket dvoguze sarajčice i smjeste se kod nekog Mije ili Ante u ćumezu za 10 "evra".Kupaju se kod parkinga i ne smiju dalje od tespiha.Misliš da je takve briga za ovim grafitima? ma jok bolan.Nemoj mu samo pisati po haubi golfa dvojke ili ako je malo emancipovaniji - golfa IV.

Meni lično je Neum najmrže mjesto u BiH.Gadi mi se stati na proširenju.Najviše bih volio kad bi se izlila nafta iz kakvog broda pa da ono zagadi za sljedećih 50 godina.

Iz koje si ti pičke izašao, jebote :? :shock:
Drinski

#55 Re: Bojkot Neum-a

Post by Drinski »

Dimije na plaži?
Ja se ne sjecam kada sam dimija vidio u unutrasnjosti, a kamoli na plazi.

Poskok napise da su pretuceni, i jos kaze, sve informacije mozete provjeriti u PU Fojnica i navede pride i broj telefona, a portparol MUP-a kaze da lazu.
Kome vjerovati?
Last edited by Drinski on 20/06/2014 10:52, edited 1 time in total.
sumirprimus

#56 Re: Bojkot Neum-a

Post by sumirprimus »

Drinski wrote:Dimije na plaži?
ima na panonskom ... :D
RahatHurmašica

#57 Re: Bojkot Neum-a

Post by RahatHurmašica »

travnik wrote:Pol_Pot

A zbog čega su drugo djeca pretučena? Doista da vidim novi pogled, jer do sada uvijek, ali uvijek, kada "moji" urade neku glupost, to nije etnički motivirano, slučajni ispad, propalica, lopov, ovako-onako, a kada "drugi", to je onda etnički motivirano, nacionalizam, esktremi, zločinci itd itd.

Za Fojnicu se sumnja, a na primjer, ni'ko nije pomislio da je u Neumu ne'ko drugi (a ne Hrvati) napisali one gnusne uvrede, da su je u Mostaru ne'ko drugi (a ne Hrvati) zapalili zastavu i sl.

Ovu vijest je klix danas objavio, a još sinoć kasno je bila na centralna.ba (portal Središnje Bosne, lokalni).
to ti je isto kao dnevnik riste đoge.

sav normalan svijet koji želi da se počinilac kazni prvo prijavi policiji. no majorizirani imaju drugačiji pristup, prvo u novine nek se ljudi mrze, a počinitelj nije ni važan. ako se uopće išta i dogodilo. no u svakom slučaju ovo je posao za policiju, ili je napad il je širenje mržnje.
Potrosni_Materijal

#58 Re: Bojkot Neum-a

Post by Potrosni_Materijal »

DaysleepeR wrote:
Potrosni_Materijal wrote:
m.m wrote:Halo ba, šta fali Neumu? Ne serite! Ja sam išao prošle god prvi put i baš mi je lijepo bilo. Doduše u septembru sam išao tako da nisam svjedočio nikakvom seljakluku. U Hrvatsku više ne želim ići, a u Crnoj Gori sam bio prije par godine i ne sviđa mi se, plaža u Ulcinju djeluje kao da si došao na koridu u Čevljansko Polje, a i prljavo je... Ko ima para da ide u Tursku, super za njega :thumbup:
nije ba neum los. samo meni onaj peljesac krv popi. imas osjecaj ko da si na jezeru. cini ti se da mozes preplivat na drugu stranu :( :D
nije to Pelješac... ako misliš na ono gdje je šahovnica
mislim na poluostrvo koje zaklanja pogled na otovreno more kad gledas s plaze u neumu. i to je peljesac.
cpu_fan

#59 Re: Bojkot Neum-a

Post by cpu_fan »

Sa ovom konstatacijom da u Neum ide samo fukara se ne bih složio. 80% je tamo ljudi koji mogu bez problema sebi priuštiti i ljetovanje po drugim destinacijama.
RahatHurmašica

#60 Re: Bojkot Neum-a

Post by RahatHurmašica »

Poskok napise da su pretuceni, i jos kaze, sve informacije mozete provjeriti u PU Fojnica i navede pride i broj telefona, a portparol MUP-a kaze da lazu.
Kome vjerovati?
poskoku, razumije se.
Drinski

#61 Re: Bojkot Neum-a

Post by Drinski »

sumirprimus wrote: ima na panonskom ... :D
:mrgreen:
bingov buraz

#62 Re: Bojkot Neum-a

Post by bingov buraz »

Kome vjerovati?
majoriziranim naravno
Drinski

#63 Re: Bojkot Neum-a

Post by Drinski »

Ima li ko iz Fojnice, pa to je malo mjesto svako svakoga zna, ovdje na portalu da nam kaze, onako iz prve ruke?
homega

#64 Re: Bojkot Neum-a

Post by homega »

Dimije su sastavni dio nošnje muslimanki iz BiH, a i Turske, i ne treba se stidjeti ako ih neko i danas nosi.
RahatHurmašica

#65 Re: Bojkot Neum-a

Post by RahatHurmašica »

ja mislim da je ovo relativizacija iskazanog fašizma u livnu, neumu i ko zna gdje sve ne, po sistemu svi smo isti i ko nas bre zavadi.

zrelo je za policijsku istragu. ako je u pitanju podmetanje onda je širenje mržnje i to nimalo bezazleno.
Last edited by RahatHurmašica on 20/06/2014 11:00, edited 1 time in total.
Potrosni_Materijal

#66 Re: Bojkot Neum-a

sumirprimus wrote:
Potrosni_Materijal wrote:
m.m wrote:Halo ba, šta fali Neumu? Ne serite! Ja sam išao prošle god prvi put i baš mi je lijepo bilo. Doduše u septembru sam išao tako da nisam svjedočio nikakvom seljakluku. U Hrvatsku više ne želim ići, a u Crnoj Gori sam bio prije par godine i ne sviđa mi se, plaža u Ulcinju djeluje kao da si došao na koridu u Čevljansko Polje, a i prljavo je... Ko ima para da ide u Tursku, super za njega :thumbup:
nije ba neum los. samo meni onaj peljesac krv popi. imas osjecaj ko da si na jezeru. cini ti se da mozes preplivat na drugu stranu :( :D
mislis klek :D
aj da si reko preplivat do hvara,al do kleka :D ...
zar je klek? da si uperio pusku u mene i pito kako se zove ja bih reko peljesac :D

al poenta je ista.
Faruk
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan kokuz drugi mu se ruga

#67 Re: Bojkot Neum-a

Post by Faruk »

najgore destinacija ikad
takav polusvjet se tamo skuplja da je to prestrašno
bio jednom sat vremena i pobjegao glavom bez obzira
cpu_fan

#68 Re: Bojkot Neum-a

Post by cpu_fan »

Rcomma wrote:Jebo vas Neum ,kilometar i po gluposti
Pa upravo zbog toga ih i treba naguziti. Svake godine prave incidente pa nek' se malo nauče pameti.
Drinski

#69 Re: Bojkot Neum-a

Post by Drinski »

Faruk wrote:najgore destinacija ikad
:thumbup:
sumirprimus

#70 Re: Bojkot Neuma

Post by sumirprimus »

vidi se i peljesac pozadi, al ono sto hebe vidik je poluotok klek.. i mnoge hebe jer postoji i naselje klek,a nije tu... :D
ha culi ste tu pricu o kleku granici,skolju velkom malom...oni su iza kleka...a njih ne vidis...znaci poluotok klek...
homega

#71 Re: Bojkot Neum-a

Post by homega »

Faruk wrote:najgore destinacija ikad
"Pariški odgoj", što bi rekli ovi novi, pokondireni... :D
Drinski

#72 Re: Bojkot Neuma

Post by Drinski »

ma ne znam, mislim da par bosnjackih firmi to trebaju dolje pokupovati.
homega

#73 Re: Bojkot Neuma

Post by homega »

Drinski wrote:ma ne znam, mislim da par bosnjackih firmi to trebaju dolje pokupovati.
I opet početi graditi džamiju u Neumu :D
Last edited by homega on 20/06/2014 11:07, edited 1 time in total.
Potrosni_Materijal

#74 Re: Bojkot Neuma

sumirprimus wrote:vidi se i peljesac pozadi, al ono sto hebe vidik je poluotok klek.. i mnoge hebe jer postoji i naselje klek,a nije tu... :D
ha culi ste tu pricu o kleku granici,skolju velkom malom...oni su iza kleka...a njih ne vidis...znaci poluotok klek...
jest ba. nije vadiona, al sto je najgore znao sam da je klek. jednostavno podatak ispario iz glave :D

al to nije tema. ovdje se govori o bojkotu neuma. pa ce onda biti bojkot capljine, pa mostara. drugi ce bojkotovati sarajevo, zenicu, tuzlu itd. i imamo upravo ono sto bagra i zeli da imamo - svaka ovca u svom toru.
homega

#75 Re: Bojkot Neuma

Post by homega »

Potrosni_Materijal wrote: ovdje se govori o bojkotu neuma. pa ce onda biti bojkot capljine, pa mostara. drugi ce bojkotovati sarajevo, zenicu, tuzlu itd. i imamo upravo ono sto bagra i zeli da imamo - svaka ovca u svom toru
:thumbup:
Locked