Da, i u Vitezu,, Busovaci, i ostalim krajevima BIH zive ustase..ja kad prodjem tim krajevima, nigdje jos nisam vidio ni jednoga jedinog..samo normalni ljudi koji rade svoj posao, i ne zele da im neki nepismeni Bakir kroji sudbinu..bingov buraz wrote:tamo zive Hrvati kojima ustaslook nije mrzak,morel vako
Bojkot Neuma
- animals
#126 Re: Bojkot Neuma
-
Hafis
#127 Re: Bojkot Neuma
A gdje žive Bošnjaci ni džihatlook nije baš na crnoj listi. Valja li ovabingov buraz wrote:tamo zive Hrvati kojima ustaslook nije mrzak,morel vako
- bingov buraz
#128 Re: Bojkot Neuma
ima i takvih ne sporim,o procentima bi se dalo polemisatianimals wrote:Da, i u Vitezu,, Busovaci, i ostalim krajevima BIH zive ustase..ja kad prodjem tim krajevima, nigdje jos nisam vidio ni jednoga jedinog..samo normalni ljudi koji rade svoj posao, i ne zele da im neki nepismeni Bakir kroji sudbinu..bingov buraz wrote:tamo zive Hrvati kojima ustaslook nije mrzak,morel vako
-
Potrosni_Materijal
#129 Re: Bojkot Neuma
svi smo ista govnaaaaa 
- homega
#130 Re: Bojkot Neuma
Jesi, jesi, svoje psovke si ispaštao banovima i po 30 dana. Ima tamo na Istoriji sve zapisano, podsjeti se svog krkanlukaPM72 wrote:Kao prvo,onaj koji diskusiju počinje rečenicom " iz koje si ti pičke izašao" ne može nikom spočitavati kulturu izražavanja.![]()
Kao drugo,ništa meni nije izbrisano niti sam kad banovan - dakle lažeš!
Kao treće,obiđi me u širokom luku - sa bilmezima ne kontaktiram.
- bingov buraz
#131 Re: Bojkot Neuma
nije dzihat nego dzihad,takvi su vecinom u Siriji i vrate se samo u horizontali mada ih ima jos,rekoh o procentima bi se dalo raspravljati ali procentualno ih je sigurno mnogo manje od ovih piromanaHafis wrote:A gdje žive Bošnjaci ni džihatlook nije baš na crnoj listi. Valja li ovabingov buraz wrote:tamo zive Hrvati kojima ustaslook nije mrzak,morel vako
i koji je kurac s paljenjem zastava,to je toliko primitivno da je zalosno,mislim zastava 3 marke i to hajruju kinezi
Last edited by bingov buraz on 20/06/2014 12:38, edited 1 time in total.
-
arslanbey
#132 Re: Bojkot Neuma
bingov buraz wrote:nije dzihat nego dzihad,takvi su vecinom u Siriji i vrate se samo u horizontali mada ih ima jos,rekoh o procentima bi se dalo raspravljati ali procentualno ih je sigurno mnogo manje od ovih piromanaHafis wrote:A gdje žive Bošnjaci ni džihatlook nije baš na crnoj listi. Valja li ovabingov buraz wrote:tamo zive Hrvati kojima ustaslook nije mrzak,morel vako
Ima puno vise pasivnih posmatraca koji podrzavaju,no oni nisu tako opasni i onako
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#133 Re: Bojkot Neuma
Sve dok je apartman u Neumu 50 KM a u Hrvatskoj 50 EUR tesko da ce biti ikakvog bojkota jer i ovo sto je napisano nije napisano od svih gradjana Neuma, kao sto nisu ni svi gradjani Fojnice napali djecake u kockastim dresovima niti su svi gradjani Mostara zapalili zastave BiH, niti su svi gradjani Sarajeva zapalili vrata pravoslavne crkve na Ilidzi itd itd. Uvijek postoje pocinioci kojih je par a ne par stotina ili hiljada. Ne moze se kompletan bosnjacki narod optuziti zato sto je jedan kreten pobio hrvatsku porodicu na badnje vece. Za sva nedjela postoje pocinioci sa imenom i prezimenom i treba cijelu F BiH obljebiti njihovim slikama ma iz kog naroda da dolaze pa kad na svakoj banderi vidi svoju sliku, ime i prezime onda ce se poceti bojati i vlastite sjene i nece im na um padati ovakve gadosti.
-
KENJAC
#134 Re: Bojkot Neuma
Ako budemo bojkotovali svaki grad u BiH u kojem se desio neki nacionalisticki ispad, bojim se da cemo samo po Perucici moc hodat rahat ! Al, eno i tamo medjedi jebu mater pernatu sokolovima !
- cpu_fan
#135 Re: Bojkot Neuma
Osnovni problem što se kod nas takvi slučajevi odmah procesuiraju, a dole u Neumu ne. Još nisam čuo da su ikad ikoga priveli na obavjesni razgovor a kamoli šta drugo. To znaći da je čitava zajednica u tome i da to odobrava.hrasno38 wrote:Sve dok je apartman u Neumu 50 KM a u Hrvatskoj 50 EUR tesko da ce biti ikakvog bojkota jer i ovo sto je napisano nije napisano od svih gradjana Neuma, kao sto nisu ni svi gradjani Fojnice napali djecake u kockastim dresovima niti su svi gradjani Mostara zapalili zastave BiH, niti su svi gradjani Sarajeva zapalili vrata pravoslavne crkve na Ilidzi itd itd. Uvijek postoje pocinioci kojih je par a ne par stotina ili hiljada. Ne moze se kompletan bosnjacki narod optuziti zato sto je jedan kreten pobio hrvatsku porodicu na badnje vece. Za sva nedjela postoje pocinioci sa imenom i prezimenom i treba cijelu F BiH obljebiti njihovim slikama ma iz kog naroda da dolaze pa kad na svakoj banderi vidi svoju sliku, ime i prezime onda ce se poceti bojati i vlastite sjene i nece im na um padati ovakve gadosti.
-
PM72
#136 Re: Bojkot Neuma
Sve mi je jasno kad vidim da si registrovan prije mjesec dana.Možda si radi mene i dobio crveni karton pa se ponovo registrovao.Ne podmeći,ne laži i ne kleveći.Opet ćeš dobiti ban pa ispočetka...homega wrote:Jesi, jesi, svoje psovke si ispaštao banovima i po 30 dana. Ima tamo na Istoriji sve zapisano, podsjeti se svog krkanlukaPM72 wrote:Kao prvo,onaj koji diskusiju počinje rečenicom " iz koje si ti pičke izašao" ne može nikom spočitavati kulturu izražavanja.![]()
Kao drugo,ništa meni nije izbrisano niti sam kad banovan - dakle lažeš!
Kao treće,obiđi me u širokom luku - sa bilmezima ne kontaktiram.
-
Nomo
#137 Re: Bojkot Neuma
nije ih napao niko koliko ja vidim . poskok i forumas travnik i nisu bas neki izvor informacija . ni izvjestaja ni iz policije niti iz bolnice ...hrasno38 wrote:Sve dok je apartman u Neumu 50 KM a u Hrvatskoj 50 EUR tesko da ce biti ikakvog bojkota jer i ovo sto je napisano nije napisano od svih gradjana Neuma, kao stou kockastim dresovima niti su svi gradjani Mostara zapalili zastave BiH, niti su svi gradjani Sarajeva zapalili vrata pravoslavne crkve na Ilidzi itd itd. Uvijek postoje pocinioci kojih je par a ne par stotina ili hiljada. Ne moze se kompletan bosnjacki narod optuziti zato sto je jedan kreten pobio hrvatsku porodicu na badnje vece. Za sva nedjela postoje pocinioci sa imenom i prezimenom i treba cijelu F BiH obljebiti njihovim slikama ma iz kog naroda da dolaze pa kad na svakoj banderi vidi svoju sliku, ime i prezime onda ce se poceti bojati i vlastite sjene i nece im na um padati ovakve gadosti.nisu ni svi gradjani Fojnice napali djecake
- Warashii
#138 Re: Bojkot Neuma
Sta se bolan procesuira?cpu_fan wrote: Osnovni problem što se kod nas takvi slučajevi odmah procesuiraju, a dole u Neumu ne. Još nisam čuo da su ikad ikoga priveli na obavjesni razgovor a kamoli šta drugo. To znaći da je čitava zajednica u tome i da to odobrava.
De ohladi hljeba ti . Ti nisi cuo i odma je to tacno .
Za paljenje kapele je priveden ko?
Jbte danasnjih generacija .
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#139 Re: Bojkot Neuma
Tim bolje ali na zalost ne postoje kazne za lazne vijesti koje plasiraju mediji pogotovo kad je u pitanju podizanje medjunacionalne netrpeljivosti. Koliko je laznih informacija plasirano za vrijeme poplava moglo se od kazni napraviti 5km autoputa:)Nomo wrote:nije ih napao niko koliko ja vidim . poskok i forumas travnik i nisu bas neki izvor informacija . ni izvjestaja ni iz policije niti iz bolnice ...hrasno38 wrote:Sve dok je apartman u Neumu 50 KM a u Hrvatskoj 50 EUR tesko da ce biti ikakvog bojkota jer i ovo sto je napisano nije napisano od svih gradjana Neuma, kao stou kockastim dresovima niti su svi gradjani Mostara zapalili zastave BiH, niti su svi gradjani Sarajeva zapalili vrata pravoslavne crkve na Ilidzi itd itd. Uvijek postoje pocinioci kojih je par a ne par stotina ili hiljada. Ne moze se kompletan bosnjacki narod optuziti zato sto je jedan kreten pobio hrvatsku porodicu na badnje vece. Za sva nedjela postoje pocinioci sa imenom i prezimenom i treba cijelu F BiH obljebiti njihovim slikama ma iz kog naroda da dolaze pa kad na svakoj banderi vidi svoju sliku, ime i prezime onda ce se poceti bojati i vlastite sjene i nece im na um padati ovakve gadosti.nisu ni svi gradjani Fojnice napali djecake
-
Nomo
#140 Re: Bojkot Neuma
hrasno38 wrote:Sve dok je apartman u Neumu 50 KM a u Hrvatskoj 50 EUR tesko da ce biti ikakvog bojkota jer i ovo sto je napisano nije napisano od svih gradjana Neuma, kao sto nisu ni svi gradjani Fojnice napali djecake u kockastim dresovima niti su svi gradjani Mostara zapalili zastave BiH, niti su svi gradjani Sarajeva zapalili vrata pravoslavne crkve na Ilidzi itd itd. Uvijek postoje pocinioci kojih je par a ne par stotina ili hiljadaZa sva nedjela postoje pocinioci sa imenom i prezimenom i treba cijelu F BiH obljebiti njihovim slikama ma iz kog naroda da dolaze pa kad na svakoj banderi vidi svoju sliku, ime i prezime onda ce se poceti bojati i vlastite sjene i nece im na um padati ovakve gadosti.. Ne moze se kompletan bosnjacki narod optuziti zato sto je jedan kreten pobio hrvatsku porodicu na badnje vece.
naravno da ne moze ali ako si skoknuo 15 godina unazad onda si mogao malo skoknuti i do logora Dretelja , Vakufa , Mostara , Straog Mosta , Ahmica ...Karadjordjeva , Tudjmana , Tute Suska Bobana . Cisto radi faktografije , kronologije , slijeda , uzrocno posljedicnih veza itd . I zbog vlastite korektnosti . Ne bi bilo na odmet malo fair play da se igra . Za igru djonom ide crveni karton jer u drzavi ima jos zivih koji se sjecaju svega od 1991 .
-
Pol_Pot
#141 Re: Bojkot Neuma
To ti se zove nemoć. Nemaš ništa pametno uradit, ne možeš ništa, a boli te što BiH igra na svjetskom. I to pravo te boli. Pa onda popiješ 2,3 žuje, narastu ti muda i ideš zapalit zastavu.bingov buraz wrote:nije dzihat nego dzihad,takvi su vecinom u Siriji i vrate se samo u horizontali mada ih ima jos,rekoh o procentima bi se dalo raspravljati ali procentualno ih je sigurno mnogo manje od ovih piromanaHafis wrote:A gdje žive Bošnjaci ni džihatlook nije baš na crnoj listi. Valja li ovabingov buraz wrote:tamo zive Hrvati kojima ustaslook nije mrzak,morel vako
i koji je kurac s paljenjem zastava,to je toliko primitivno da je zalosno,mislim zastava 3 marke i to hajruju kinezi
-
palermo
#142 Re: Bojkot Neuma
Koji odron od teme ( sa par časnih izuzetaka).
Znači i Neuma se odričemo, nije ni on naš......šta je naše, od Čaršije do Ilidže
By the way, nadam se da ovo kurčenje ala, u Neum idu samo seljaci i beda, dolazi od petnaestogodišnjaka....nije primjereno ozbiljni ljudi to da napišu, ne vjerujem da to pišu odrasli ljudi...
Znači i Neuma se odričemo, nije ni on naš......šta je naše, od Čaršije do Ilidže
By the way, nadam se da ovo kurčenje ala, u Neum idu samo seljaci i beda, dolazi od petnaestogodišnjaka....nije primjereno ozbiljni ljudi to da napišu, ne vjerujem da to pišu odrasli ljudi...
-
Nomo
#143 Re: Bojkot Neuma
[/quote]Tim bolje ali na zalost ne postoje kazne za lazne vijesti koje plasiraju mediji pogotovo kad je u pitanju podizanje medjunacionalne netrpeljivosti. Koliko je laznih informacija plasirano za vrijeme poplava moglo se od kazni napraviti 5km autoputa:)
sada smo dosli do poplava daj malo se iskuliraj molim te
ps ja znam da ,, avaz ,, npr smece . medjutim propaganda koja djeluje 100 godina da se unisti Bosna je nesto sasvim drugo .
-
sumirprimus
#144 Re: Bojkot Neum-a
m.m wrote:
Koji crni Klek? Kako može biti Klek preko puta kad je na strani Neuma, preko puta Neuma se nalazi onaj poluotočić sa šahovnicom, a iza njega se nalazi Pelješac.

klek i bog...
-
KENJAC
#145 Re: Bojkot Neuma
Tim bolje ali na zalost ne postoje kazne za lazne vijesti koje plasiraju mediji pogotovo kad je u pitanju podizanje medjunacionalne netrpeljivosti. Koliko je laznih informacija plasirano za vrijeme poplava moglo se od kazni napraviti 5km autoputa:)[/quote]
Apropozito , mada nije tema.... Sta bi sa onom kujom sto je rekla da je vidila 100 mrtvih u TUS-u u Doboju za vrijeme poplava ????
Apropozito , mada nije tema.... Sta bi sa onom kujom sto je rekla da je vidila 100 mrtvih u TUS-u u Doboju za vrijeme poplava ????
- Toffee karamela
#146 Re: Bojkot Neuma
Mogu li ja uskočiti u ovu temu jer mi hitno treba pouzdan info: može li se s ličnom kartom prelaziti hrvatska granica ??? Bez pasoša i onih nekih 400 eura garancije da dotični/a neće završiti kao radnik na crno? Nemojte mi samo plasirati rekla-kazala, dajte provjereno 
- homega
#148 Re: Bojkot Neuma
Nisam. Istekao mi je ugovor o radu u jednom malom gradiću u RS-u, i odnedavno sam ponovo u rodnom gradu. Nisam nikad prije bio učesnik nijednog foruma, jer sam na poslu imao zabranu, a kući nisam imao opremuPM72 wrote:Sve mi je jasno kad vidim da si registrovan prije mjesec dana.Možda si radi mene i dobio crveni karton pa se ponovo registrovao.Ne podmeći,ne laži i ne kleveći.Opet ćeš dobiti ban pa ispočetka...homega wrote:Jesi, jesi, svoje psovke si ispaštao banovima i po 30 dana. Ima tamo na Istoriji sve zapisano, podsjeti se svog krkanlukaPM72 wrote:išta meni nije izbrisano niti sam kad banovan - dakle lažeš!
...obiđi me u širokom luku - sa bilmezima ne kontaktiram.
- dobojlija81
#149 Re: Bojkot Neuma
koja svrha bojkotirati Neum a ici u Makarsku i sl ?Gdje da odem, u Albaniju...
Pitanje se odnosi na ovaj sveprisutni jet set i elitu ovdje
Pitanje se odnosi na ovaj sveprisutni jet set i elitu ovdje
-
Hafis
#150 Re: Bojkot Neuma
Nema šanse. Legalno, ne.Toffee karamela wrote:Mogu li ja uskočiti u ovu temu jer mi hitno treba pouzdan info: može li se s ličnom kartom prelaziti hrvatska granica ??? Bez pasoša i onih nekih 400 eura garancije da dotični/a neće završiti kao radnik na crno? Nemojte mi samo plasirati rekla-kazala, dajte provjereno