Bojkot Neuma
- cpu_fan
#1 Bojkot Neuma
Ponukan zadnjim dešavanjima
http://www.klix.ba/vijesti/bih/sovinist ... /140619098
ali i dešavanjima iz bliske prošlosti smatram da bi ih zaobilaženjem Neuma kao turističke destinacije trebalo naučiti pameti.
http://www.klix.ba/vijesti/bih/sovinist ... /140619098
ali i dešavanjima iz bliske prošlosti smatram da bi ih zaobilaženjem Neuma kao turističke destinacije trebalo naučiti pameti.
Last edited by cpu_fan on 20/06/2014 10:58, edited 1 time in total.
- damskot
#2 Re: Bojkot Neum-a
Ne, to je nasha zemlja nash pdv ! U povelji nigdje nepise : prisvoite ili oduzmite !
Traziti smjestaj kod muslimana(balije) tako da je njemu puno, da covjek radi . Kad hrvatu dash pare odose za HR !
Traziti smjestaj kod muslimana(balije) tako da je njemu puno, da covjek radi . Kad hrvatu dash pare odose za HR !
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#3 Re: Bojkot Neum-a
nikad nisam bio dole
možda je i vrijeme
možda je i vrijeme
-
Drinski
#4 Re: Bojkot Neum-a
MUdrije je da balije pokupuju ugostitelj.kapacitete u Neumu.
- dulekrele
#6 Re: Bojkot Neum-a
nikad bio niti cu ikad i ici govnarima u neum. a bosnje nek se zalecu na "nase" more i daju im pare dok im oni drze noz pod grlom
-
Mustafapasa
#7 Re: Bojkot Neum-a
Ne, nego treba normalan svijet da to dole pokupuje, a ovi koji dolaze kao gosti, trebaju kod normalnog svijeta da budu,a ne kod bilo koga. Neum jer mala mahalica u kojoj se sve i o svakom zna i na ovaj nacin bi se njihovo ekonomsko stanje uzdrmalo.
- JThomas
#8 Re: Bojkot Neum-a
a ko je to inače i dosad išao u neum?
ja takve lično ne znam.
ja takve lično ne znam.
- mO k3
#9 Re: Bojkot Neum-a
Dr. Kuca wrote:rvatsko a nase![]()
![]()
Mogu oni onanisati koliko hoće , samo imali fajde od toga onanisanja to je druga stvar
- cpu_fan
#10 Re: Bojkot Neum-a
Ma bude Neum pun bošnja. S vremena na vrijeme osvanu na naslovnici avaza s modricama od batina nakon čega bude pojeo vuk magarca. Samo oni i ostavljaju pare. Misliš da imaju neke koristi od vikend latina.
Last edited by cpu_fan on 20/06/2014 09:44, edited 1 time in total.
-
PM72
#11 Re: Bojkot Neum-a
U Neum ide ova naša furda i fukara koja do rata mora nije vidjela.Takvih je 90%.Ponesu truhlih ćevapa od Mujanića,paket dvoguze sarajčice i smjeste se kod nekog Mije ili Ante u ćumezu za 10 "evra".Kupaju se kod parkinga i ne smiju dalje od tespiha.Misliš da je takve briga za ovim grafitima? ma jok bolan.Nemoj mu samo pisati po haubi golfa dvojke ili ako je malo emancipovaniji - golfa IV.
Meni lično je Neum najmrže mjesto u BiH.Gadi mi se stati na proširenju.Najviše bih volio kad bi se izlila nafta iz kakvog broda pa da ono zagadi za sljedećih 50 godina.
Meni lično je Neum najmrže mjesto u BiH.Gadi mi se stati na proširenju.Najviše bih volio kad bi se izlila nafta iz kakvog broda pa da ono zagadi za sljedećih 50 godina.
-
neki
#12 Re: Bojkot Neum-a
Nikad bio u njemu, samo u prolazu...mene ono podsjeca na Jablanicko jezero. Bara..ni nalik na more
- cpu_fan
#13 Re: Bojkot Neum-a
Ja bih sutra potpis'o da ih damo Hrvatskoj u zamjenu za nešto. Jer od onog dijela nikakve koristi. Ugođaj je isti k'o da sam na jezeru a ne na moru.PM72 wrote:U Neum ide ova naša furda i fukara koja do rata mora nije vidjela.Takvih je 90%.Ponesu truhlih ćevapa od Mujanića,paket dvoguze sarajčice i smjeste se kod nekog Mije ili Ante u ćumezu za 10 "evra".Kupaju se kod parkinga i ne smiju dalje od tespiha.Misliš da je takve briga za ovim grafitima? ma jok bolan.Nemoj mu samo pisati po haubi golfa dvojke ili ako je malo emancipovaniji - golfa IV.
- Janjicar
#14 Re: Bojkot Neum-a
ah sto se i ti prese*avasPM72 wrote:U Neum ide ova naša furda i fukara koja do rata mora nije vidjela.Takvih je 90%.Ponesu truhlih ćevapa od Mujanića,paket dvoguze sarajčice i smjeste se kod nekog Mije ili Ante u ćumezu za 10 "evra".Kupaju se kod parkinga i ne smiju dalje od tespiha.Misliš da je takve briga za ovim grafitima? ma jok bolan.Nemoj mu samo pisati po haubi golfa dvojke ili ako je malo emancipovaniji - golfa IV.
-
sumirprimus
#15 Re: Bojkot Neum-a
djeste elita nisam vas prepozno...
ne idete u neum,nego u mondena ljetovalista,gradac,zaostrog,podgora makarska..dobaci se i do baskih voda...
daj nemojte zajebavat, i shvatite da zivimo u drzavi bijede i sirtoinje... od drveta ne vidite sumu...masa je onih kji zele priustit porodici kakav takav odlazak na more,a neum im ispadne najpristupacniji...
bio sam u neumu bar desetak put,istina vecinom van sezone,jebiga miri na more...blizu peljesac,konobe,vino,riba...
ne idete u neum,nego u mondena ljetovalista,gradac,zaostrog,podgora makarska..dobaci se i do baskih voda...
daj nemojte zajebavat, i shvatite da zivimo u drzavi bijede i sirtoinje... od drveta ne vidite sumu...masa je onih kji zele priustit porodici kakav takav odlazak na more,a neum im ispadne najpristupacniji...
bio sam u neumu bar desetak put,istina vecinom van sezone,jebiga miri na more...blizu peljesac,konobe,vino,riba...
- karanana
#16 Re: Bojkot Neum-a
Nikad bio u neumu. Prolazio kroz i sa magistrale mi se more cini uze od jablanickog jezera. Neka im ove nase fukare dole. To su i zasluzili od turista. A mi produzujemo dalje prvo u ston na skoljke pa onda ili dublje u peljesac ili juzno prema king's landingu.
- mO k3
#17 Re: Bojkot Neum-a
Ne kontam sta vas uzrujava to uopste , mislim Makarska je haman naša dovoljna je vatrogasna jedinica iz donjih pipica da uleti i da aneksiramo makarski bez opaljenog metka
" komm zu Babo essen "
" komm zu Babo essen "
- travnik
#18 Re: Bojkot Neum-a
Hajmo i bojkot Fojnice: http://www.klix.ba/vijesti/bih/u-fojnic ... /140620011
Ili su tamo pravi pretučeni, pa nema veze...
-
Objektivni navijac
#19 Re: Bojkot Neum-a
U zamjenu za recimo Hvarcpu_fan wrote:Ja bih sutra potpis'o da ih damo Hrvatskoj u zamjenu za nešto. Jer od onog dijela nikakve koristi. Ugođaj je isti k'o da sam na jezeru a ne na moru.PM72 wrote:U Neum ide ova naša furda i fukara koja do rata mora nije vidjela.Takvih je 90%.Ponesu truhlih ćevapa od Mujanića,paket dvoguze sarajčice i smjeste se kod nekog Mije ili Ante u ćumezu za 10 "evra".Kupaju se kod parkinga i ne smiju dalje od tespiha.Misliš da je takve briga za ovim grafitima? ma jok bolan.Nemoj mu samo pisati po haubi golfa dvojke ili ako je malo emancipovaniji - golfa IV.
Zadnji put bio u Neumu ,oktobra 91-e
bilo je vruce,na nebu je pisalo MiG 21 i veliki buketi od usijanog gvozdza su padali na krovove ko grozdovi od grozdja
Otada ,nikada vise,mislim ko normalan moze ici u Neum na more. Malo ruzno,nikakvo. To je opravdan razlog a ovaj nacionalizam : Mi Hrvati,Bog i Bosnjaci,Amebe i ostali to treba samo nabiti na kurac.
- mO k3
#20 Re: Bojkot Neum-a
Gdje ti je drug hafis , da čujemo kako on ovo osuđuje ...travnik wrote:Hajmo i bojkot Fojnice: http://www.klix.ba/vijesti/bih/u-fojnic ... /140620011
-
sumirprimus
#21 Re: Bojkot Neum-a
skoljke su odlicne jele...karanana wrote:Nikad bio u neumu. Prolazio kroz i sa magistrale mi se more cini uze od jablanickog jezera. Neka im ove nase fukare dole. To su i zasluzili od turista. A mi produzujemo dalje prvo u ston na skoljke pa onda ili dublje u peljesac ili juzno prema king's landingu.
vidis to je glavni problem u ovoj drzavi sit gladnom ne vjeruje...
vi jednostavno ne mozete da shvatite,da vecina svijeta u bosni ne moze sebi priustit more,kakvo more cak ni hebene pasose za citavu porodicu...
i onda kritikovat one ljude koji idu dole i ne mogu sebi priustit jebene skoljke i ljetovanje u turskoj spaniji,dubrovnicima kurcima palcima je pomalo licemjerno,a sve zarad politike,sto onda ne bojkotujemo komplet rs i hercegovinu po hdz-om?bar jednom da budemo dosljedni.
- Drvosjeca iz Dejcica
#22 Re: Bojkot Neum-a
U Neum ide onaj ko mora ići zato jer nema validan pasoš ili nema 100KM da izvadi isti. Ne znam nikoga sa dvije daske u glavi da je rekao ljetujem u Neumu. Bolje ljetovati u Doboju recimo, lokacija nije loša samo je plaža malo dalje niže niz ulicu. 
- res publica
#23 Re: Bojkot Neum-a
Ja sam imao sjajan projekat za Neum pod nazivom "Distrikt Primorje". Ali mene niko ne sluša, iz nekog nerazumljivog razloga.
Sve što Bošnje treba da urade jeste da namaknu entitetsku većinu federalnih glasova u Parlamentu BiH. I onda sa eresovcima izglasaju proglašenje područja opštine Neum, zonom od posebnog interesa za cijelu BiH, znači Distriktom.
Bavljenje urbanizmom, infrastrukturom i privrednim projektima vezanim za Neum bavili bi se centralni organi. Evo, zbog dolaska turaske mornarice, Neum može biti zona i od posebnog vojnog interesa.
Pa onda graditi naselja, auto put od Sarajeva do Neuma, vojne i turističke komplekse itd.
Možda cijeloj zoni priključiti opštine Stolac i Ravno. Tako da bi se zona graničila sa RS i Bošnjačkim dijelom Mostara. A u čitavom Neretvanskom kantonu Bošnjaci bi dobili većinu.
Sigurno bi Hrvati negodovali, ali budući da su Bošnjaci i Srbi preko 80% BiH, ovo bi dobilo podršku i MZ.
Sve što Bošnje treba da urade jeste da namaknu entitetsku većinu federalnih glasova u Parlamentu BiH. I onda sa eresovcima izglasaju proglašenje područja opštine Neum, zonom od posebnog interesa za cijelu BiH, znači Distriktom.
Bavljenje urbanizmom, infrastrukturom i privrednim projektima vezanim za Neum bavili bi se centralni organi. Evo, zbog dolaska turaske mornarice, Neum može biti zona i od posebnog vojnog interesa.
Pa onda graditi naselja, auto put od Sarajeva do Neuma, vojne i turističke komplekse itd.
Možda cijeloj zoni priključiti opštine Stolac i Ravno. Tako da bi se zona graničila sa RS i Bošnjačkim dijelom Mostara. A u čitavom Neretvanskom kantonu Bošnjaci bi dobili većinu.
Sigurno bi Hrvati negodovali, ali budući da su Bošnjaci i Srbi preko 80% BiH, ovo bi dobilo podršku i MZ.
-
Hafis
#24 Re: Bojkot Neum-a
Predlažem bojkot Neuma i Fojnice do iznemoglosti.mO k3 wrote:Gdje ti je drug hafis , da čujemo kako on ovo osuđuje ...travnik wrote:Hajmo i bojkot Fojnice: http://www.klix.ba/vijesti/bih/u-fojnic ... /140620011