Bojkot BHT-a od strane Zmajeva-razlog???

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

šatirana_ljubičica

#26 Re: Bojkot BHT-a od strane Zmajeva-razlog???

Post by šatirana_ljubičica »

Ma nije samo on, i čuj zavisi od raspoloženja?Nalaziš se na Svjetskom prvenstvu i prilazi ti tvoja televizija države za koju igraš i ti si uvijek kao nešto neraspoložen??
DaffyDuck

#27 Re: Bojkot BHT-a od strane Zmajeva-razlog???

Post by DaffyDuck »

mozda zbog Merlina i Školjke :D
palermo

#28 Re: Bojkot BHT-a od strane Zmajeva-razlog???

Post by palermo »

mali_balon wrote:Nisam ja rekao da mora nega da bi trebalo cisto reda radi, eto kad vec igras za drzavu pa daj jednu sturu izjavum niko ne kaze da treba pusiti kite novinarima nego eto dvije tri recenice. Sad treba da cmizdi sto eto on nije u prvom planu nego je vrsajevic ako je to problem onda fakat... pa nismo u obdanistu.

A to za ignorisanje od strane novinara sam vise mislio da ako novinare to toliko boli sto ih ovi ne jebu onda neka i oni (novinari) njih (igrace) ignorisu...
Sa ovom zadnjom rečenicom se slažem....

ovo prvo, pa ja bih rekao da se ljudi rukovode ono, koga su guje ujedale i guštera se boje. Recimo, eno i sinoć smo čuli priču kako eto novinari su ignorisani, pa kako niko ne staje u njihovu zaštitu i slično...a zar se ne bi moglo upitati, zar i oni sami ne mogu napraviti neku vrstu selekcije između njih samih i jasno se distancirati od onih koji svojim napisima zapravo njima samima zatvaraju vrata. Mislim, ako nećeš javno da kažeš ja nisam sa njim, onda je prilično logiočno zaključiti da ti jesi sa njim odnosno daješ mu (im) podršku.
It_is_a_Leclerc

#29 Re: Bojkot BHT-a od strane Zmajeva-razlog???

Post by It_is_a_Leclerc »

šatirana_ljubičica wrote:Ma nije samo on, i čuj zavisi od raspoloženja?Nalaziš se na Svjetskom prvenstvu i prilazi ti tvoja televizija države za koju igraš i ti si uvijek kao nešto neraspoložen??
Pa šta bi da su kao Hrvati naredili zaštitarima da udalje sve novinare iz Hrvatske na 300 metara od hotela ?!

Niko ne bojkotuje BHT, osim Spahića. Dapače, Džeko je, recimo, dao izjavu za taj isti BHT po povratku u Sarajevo.
Edin H.

#30 Re: Bojkot BHT-a od strane Zmajeva-razlog???

Post by Edin H. »

Samo su trebali nastaviti prozivati Papeta telefonom, i kad se javi spuste mu slusalicu 8-)
Better Man

#31 Re: Bojkot BHT-a od strane Zmajeva-razlog???

Post by Better Man »

Pape bi morao konačno da nam svima objasni kukavičku postavku igre protiv Nigerije. Također bi trebao da nam svima objasni da li je tačno da su Spahić i Džeko odbili mogučnost da repka se priprema u Zenici u modernom trening centru, već isključivo na livadi u Hrasnici. Dakle imamo moderni trening centar za repku, a pripreme ne vršimo u njemu, već na seoskoj livadi u Hrasnici. Pape mora odgovoriti zašto je tako kao i da li je tačno da Spahić i Džeko komanduju kako repkom tako i njime i gdje je tu njegov autoritet i zavođenje reda. Pravimo od Papeta i reprezentativaca svece i ne želimo da vidimo da su upravo Pape i pojedini reprezentativci glavni krivci za neke loše stvari oko repke i to što nismo prošli u drugi krug na SP. A realno gledajući morali smo proći u drugi krug, jer smo imali kvalitetu za to, ali pojedinci u toj utakmici su se ponašali kao uvrijeđene mlade i više su se šetali po terenu, nego što su ginuli. Ja da sam selektor, ultimativno bi naredio da se pripreme vrše u Zenici, a svima onim koji bi bili protiv i tražili da se pripreme vrše na seoskoj livadi u Hrasnici bi rekao doviđenja, odnosno ili će te trenirati u Zenici na modrenom terenu ili pakujte kofere i ne javljajte se više, jer moja je zadnja kao autoriteta. Pa bi vidjeli onda kad skontaju da neće ići na SP, da li bi provodili svoje inate.
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#32 Re: Bojkot BHT-a od strane Zmajeva-razlog???

Post by Matijevic_Vlado »

mogu i ovako, samo nek daju izjave :mrgreen:
General_Jackson

#33 Re: Bojkot BHT-a od strane Zmajeva-razlog???

Post by General_Jackson »

šatirana_ljubičica wrote:Ma jah sad smo mi stručni da kažemo Papetu kako treba ili bilo kome drugome...Ma šta to umišljaš?? Ko si sad pa ti?? Ako si neki stručnjak što nisi u Savezu pa odlučuj koliko ti volja?? Halo ba, nama niko nikad neće valjati, taman da sastaviš reprezenataciju od tetaka, amidžića, dajdžića, braće, bratića, a otac ti trener lično da bude, OPET ti ne bi valjali!
A taj sastav svakako ne bi valjo :lol: :lol: :lol:
Već sam napisao na jednoj ili dvije teme vezane za SP, da nigdje nema takvih fudbalskih stručnjaka kao ovdje na klixu i da očekujem da će najmanje 10-ak klixovaca nakon ovog SP- a naći angažman kao treneri ili selektori i to nekih jačih klubova i reprezentacija. Što se tiče naših, ista stvar bi bila da smo recimo prošli Nigeriju pa ispali od Francuske. Bilo bi što je igrao ovaj a nije onaj, što smo igrali sa jednim umjesto dva zadnja vezna ... itd.
O profesionalnosti naših sportskih novinara, ako ih se uopšte tako može i nazvati je suvišno išta govoriti.
šatirana_ljubičica

#34 Re: Bojkot BHT-a od strane Zmajeva-razlog???

Post by šatirana_ljubičica »

General_Jackson wrote:
šatirana_ljubičica wrote:Ma jah sad smo mi stručni da kažemo Papetu kako treba ili bilo kome drugome...Ma šta to umišljaš?? Ko si sad pa ti?? Ako si neki stručnjak što nisi u Savezu pa odlučuj koliko ti volja?? Halo ba, nama niko nikad neće valjati, taman da sastaviš reprezenataciju od tetaka, amidžića, dajdžića, braće, bratića, a otac ti trener lično da bude, OPET ti ne bi valjali!
A taj sastav svakako ne bi valjo :lol: :lol: :lol:
Već sam napisao na jednoj ili dvije teme vezane za SP, da nigdje nema takvih fudbalskih stručnjaka kao ovdje na klixu i da očekujem da će najmanje 10-ak klixovaca nakon ovog SP- a naći angažman kao treneri ili selektori i to nekih jačih klubova i reprezentacija. Što se tiče naših, ista stvar bi bila da smo recimo prošli Nigeriju pa ispali od Francuske. Bilo bi što je igrao ovaj a nije onaj, što smo igrali sa jednim umjesto dva zadnja vezna ... itd.
O profesionalnosti naših sportskih novinara, ako ih se uopšte tako može i nazvati je suvišno išta govoriti.
:thumbup:
and

#35 Re: Bojkot BHT-a od strane Zmajeva-razlog???

Post by and »

jel bht poslao dopis nfsbih i pitao ih za razlog??
Ajatolah_

#36 Re: Bojkot BHT-a od strane Zmajeva-razlog???

Post by Ajatolah_ »

Edin H. wrote:Samo su trebali nastaviti prozivati Papeta telefonom, i kad se javi spuste mu slusalicu 8-)
Svakako, ali prije toga mu treba šuknuti. Dakle, ako se javi sa "molim", voditelj kaže "opalim te golim", ili na "halo", "haj' ga malo".
Edin H.

#37 Re: Bojkot BHT-a od strane Zmajeva-razlog???

Post by Edin H. »

Ajatolah_ wrote:
Edin H. wrote:Samo su trebali nastaviti prozivati Papeta telefonom, i kad se javi spuste mu slusalicu 8-)
Svakako, ali prije toga mu treba šuknuti. Dakle, ako se javi sa "molim", voditelj kaže "opalim te golim", ili na "halo", "haj' ga malo".
Hm, a sta ako se javi na francuskom :shock: , pa se novinar zbuni sta onda reci.

Rekao bih da je moj prijedlog jednostavniji, a efikasniji :razz:
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#38 Re: Bojkot BHT-a od strane Zmajeva-razlog???

Post by Matijevic_Vlado »

Ajatolah_ wrote:

ovako nesto da bude, jel :mrgreen: :mrgreen: ?
SSemir

#39 Re: Bojkot BHT-a od strane Zmajeva-razlog???

Post by SSemir »

cuj zasto bajkot? pa ko god pogleda sinocnju emisiju, jasno mu je.

sportski novinari kojima je jedini cilj da saznaju neku makalsku
sportski novinari koji u nedostatku istih, izmisljaju skandale
novinari drzavne televizije koji poslije svakog poraza prave emisiju i pokazuju mafijaske veze nasih igraca i sl.
novinari drzavne televizije, koji u uzivo tokom prijenosa utakmice nase reprezentacija u toku svjetskog prvestva, izmisljaju nekakve tuce.
novinari drzavne televizije koji javno, kapitena reprezentacije nazivaju "smetljarom".
itd
i kaze, zasto bojkot? ma nije to bojkot, to je jednostavno ignorisanje svakakve stoke, svi mi to radimo u svom zivotu, samo je eto ispalo sto su ovo "novinari" pa su i oni dobili mogucnost da nesto kazu.

spobode tipa onog sa otvarnajem ociju u rumuniji i ostalo. i zasto bojkot?

kakav bojkot? ne sjecam se nijednom da su nasi ukinuli redovne press konferencije, redovno se organizuju i odgovaraju na svacija pitanja. problem je sad, sto eto novinari nece da im odgovaraju na pitanja kada ih ovi safataju na hodnicima.
bull21

#40 Re: Bojkot BHT-a od strane Zmajeva-razlog???

Post by bull21 »

Pa nisu ih oni hvatali po hodnicima jebo te, već su ih svi hvatali tako. Kako fino Spaha prođe novinara federacije (tačno mi je čovjeka bilo žao kako ih moli da mu kažu 2 rečenice) i ode da da intervju nekoj žemskoj. I još se uz to i zaliza, valjda mu se đasvi novinarka.
Ajatolah_

#41 Re: Bojkot BHT-a od strane Zmajeva-razlog???

Post by Ajatolah_ »

Edin H. wrote:
Ajatolah_ wrote:
Hm, a sta ako se javi na francuskom :shock: , pa se novinar zbuni sta onda reci.

Rekao bih da je moj prijedlog jednostavniji, a efikasniji :razz:
Ma nije važno šta je kaže, samo nek' uprate zadnja dva sloga, a u nuždi može i jedan. Valjda su nešto naučili dok su se školovali za novinara, majka mu stara.
VCorp

#42 Re: Bojkot BHT-a od strane Zmajeva-razlog???

Post by VCorp »

Ima govana među Zmajevima koliko hoćemo, ali naši mediji su najveće kurve. Svi redom ispolizitirani i svima je draži trač i žuta štampa, lajanje uokolo nego bilo koji naš uspjeh. Mater nategnem i jednim i drugim kojima je sport iza svih drugih interesa.
oridjidji

#43 Re: Bojkot BHT-a od strane Zmajeva-razlog???

Post by oridjidji »

Tuđinski servis ...
OldMayor

#44 Re: Bojkot BHT-a od strane Zmajeva-razlog???

Post by OldMayor »

SSemir wrote:cuj zasto bajkot? pa ko god pogleda sinocnju emisiju, jasno mu je.

sportski novinari kojima je jedini cilj da saznaju neku makalsku
sportski novinari koji u nedostatku istih, izmisljaju skandale
novinari drzavne televizije koji poslije svakog poraza prave emisiju i pokazuju mafijaske veze nasih igraca i sl.
novinari drzavne televizije, koji u uzivo tokom prijenosa utakmice nase reprezentacija u toku svjetskog prvestva, izmisljaju nekakve tuce.
novinari drzavne televizije koji javno, kapitena reprezentacije nazivaju "smetljarom".
itd
i kaze, zasto bojkot? ma nije to bojkot, to je jednostavno ignorisanje svakakve stoke, svi mi to radimo u svom zivotu, samo je eto ispalo sto su ovo "novinari" pa su i oni dobili mogucnost da nesto kazu.

spobode tipa onog sa otvarnajem ociju u rumuniji i ostalo. i zasto bojkot?

kakav bojkot? ne sjecam se nijednom da su nasi ukinuli redovne press konferencije, redovno se organizuju i odgovaraju na svacija pitanja. problem je sad, sto eto novinari nece da im odgovaraju na pitanja kada ih ovi safataju na hodnicima.
Stara ofucana, ali uvijek tacna "Gdje ima dima ima i vatre".

Uostalom vidjeli smo i kakva je persona Begic, pokrenut slucaj protiv istog.

Zasto su se uskomesali novianri, pa zato sto se ocito neko pravi lud. I hoce da nas ubijede da je sve ok, kad svi znamo da nije. Dovoljno je pogledati prvih 15 minuta protiv Nigerije i sve ce ti se reci.

Je li bilo tuce ili nije, to nikad necemo saznati, ali se nesto desilo. Pape i igraci nikad, ali nikad nece priznati da je bilo nesto. Jer tek bi onda dobili poparu.
It_is_a_Leclerc

#45 Re: Bojkot BHT-a od strane Zmajeva-razlog???

Savez i reprezentacija funkcionišu besprijekorno.

Al' ne možeš ti našem narodu dati da sve bude ok. Mora tu biti neka caka, kvaka, nešto o čemu se može tabiriti i analizirati.
Pa makar se to moralo i izmisliti.
Ned071

#46 Re: Bojkot BHT-a od strane Zmajeva-razlog???

Post by Ned071 »

It_is_a_Leclerc wrote:Savez i reprezentacija funkcionišu besprijekorno.

Al' ne možeš ti našem narodu dati da sve bude ok. Mora tu biti neka caka, kvaka, nešto o čemu se može tabiriti i analizirati.

debelo si u krivu, vjeruj mi. savez koji suspendira clana io zbog "verbalnog delikta" daleko je od savresnog funkcioniranja. a ima toga jos, samo su milioni iz brazila kao snijeg, pa pokriju sve tragove...
SSemir

#47 Re: Bojkot BHT-a od strane Zmajeva-razlog???

Post by SSemir »

ma ja ba, stara mahalska, ako nema problema onda pricaj kako "ima sigurno nesto, samo se jos nije otkrilo sta". uglavnom, uvijek nikad nije dobro..
tako razmisljaju novinari, ili oni kroje javnosti stav, ili novinare pisu o onome sto javnost zeli citati..jedno od tog dvoga, a koje god da je, u k..cu smo, svi onako kolektivno, drustvo citavo..
Better Man

#48 Re: Bojkot BHT-a od strane Zmajeva-razlog???

Post by Better Man »

Kad je tako zađto se pripreme nisu vršile u Zenici u modernom trening kampu, već na seoskoj livadi u Hrasnici?
It_is_a_Leclerc

#49 Re: Bojkot BHT-a od strane Zmajeva-razlog???

Better Man wrote:

Kad je tako zađto se pripreme nisu vršile u Zenici u modernom trening kampu, već na seoskoj livadi u Hrasnici?
Objasnio je onaj Kulina u emisiji.
gumifufna

#50 Re: Bojkot BHT-a od strane Zmajeva-razlog???

Post by gumifufna »

Drzava Bosna i Hercegovina Ima svoju tv ima svoju reprezentaciju itd.Ako postujes Bosnu i Hercegovinu moras postovat i Njene ustanove.
Meni se ne svidja troclano predsjednistvo ni clanovi predsjednistva ni politicke partije ,i sad moram ja radi tih govnara izbjegavat Bosnu i Hercegovinu i njezine ustanove zbog supaka koji vode ovu zemlju.Ako se vec drzim toga necu mi zastupati tu zemlju ni njene politicare ni njenu reprezentaciju.
Post Reply