Ali tek sam sinoć shvatila koliko je to ozbiljno bilo da je bht morala napraviti smiješnu emisiju kako bi sebe malo oprala.
O čemu se ustvari ovdje radilo?
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Idi malo u grad, povali šta , ne zamaraj se glupostima.šatirana_ljubičica wrote:onda produži, šta ćeš na ovoj temi
mettallica wrote:Idi malo u grad, povali šta , ne zamaraj se glupostima.šatirana_ljubičica wrote:onda produži, šta ćeš na ovoj temi
roki wrote:Meni reče jaran da su ih sa BHT-a tako popljuvali u nekoj emisiji,ili poslije ispadanja da je to bruka bila.Onda kada su igrači sletili na aerodrom rekli BHT novinarima da se stide.Helem tako nešto,ali provjereno je sigurno.Mozda je neko bolje upratio
Ma seru, novinari su kanta u nas to nije iznenadenje ali da su malo objektivniji, profesionalniji i da znaju sta je resesiranje i istrazivanje moglu bi svima guzove poderat od Saveza preko igraca do konacno bajnog selektora. Svi imaju oraha u dzepovima i da se neko profesionalan sa kredibilitetilom zainati mogao bi lom da nastane zato bi bilo bolje i igracima i selektoru da se poklope po usima i sute mada i oni znaju nivo i sposobnosti nasih novinara pa se mogu kurcit znajuci da ovi sve i kad bi im neko sve servirao na gotovo nebi znali iskoristitiroki wrote:Meni reče jaran da su ih sa BHT-a tako popljuvali u nekoj emisiji,ili poslije ispadanja da je to bruka bila.Onda kada su igrači sletili na aerodrom rekli BHT novinarima da se stide.Helem tako nešto,ali provjereno je sigurno.Mozda je neko bolje upratio
Ma hajde, znas na sta sam mislio, Sjevernu, meni svi isto izgledajuRidjobrki wrote:Eki Južnu?
mali_balon wrote:Hajd novinari kante, nepismeni, neprofesionalni, ganjaju svoje neke sitne interese itd itd itd, ali i igraci i selektor se ponasaju ko bozanstva, tobejarabi, pa hajd malo da se vidi kako englezi, francuzi, njemci, spanci pa cak i hrvati razapinju svoje trenere i igrace, i opet ti isti razapeti igraci i treneri daju izjave tim istim novinarima.
Mislim, da koliko god ti mrzio drzavnu tv i novinare sa drzavne tv, obavezan si dati izjavu za tu drzavnu tv te drzave za kju igras bez obzira na neke sujete, novinate i sta ja znam sta jos. A ne ponasati se ko kakava pizda...
Treba to sve rascerat, uzeti igrace i trenere iz ove nase jadne lige i krenut iz pocetka, pa makar se nikad nigdje ne plasirali, a ne da nas jebavaju pirmadone, bozanstva i razni kompleksi.
A ono nisu novinari ono su mahalasi kojima je data pirlika da nesta piskaraju i da iznose neka svoja zapazanja i misljenja to danas moze svako, svako moze otvoriri blog, pisati na forumu i na FB .... a svak ima i supak i misljenje....
A primadonama, kompleksima i bozanstvima bi bolje bilo da se malo izdignu iznad tih mahalasa, jer tkao samo dokazuju da su isti ko i oni.
Ne mora dati izjavu, zašto bi Edin Džeko morao dati izjavu FTV nakon što ona dva puta ustupi prostor Avdi Avdiću da masturbira po njemu.mali_balon wrote:Pa treba dati do znanja da niko nije nedodirljiv pa tako neke glave nek se hlade dok tako neki mladici iz Pl zeljni dokazivanja jedu busenje, ali za to je najvise kriv selektor... i to je druga prica.
Ma jebe mi se da li novinari HRTa napadaju svoje igrace, ali nas lipicaner treba da da izjavu novinaru drzavnog servisa jer mi navijaci palcamo pretplatu, i ako vec ne postuje novinare treba da postuje tu drzavnu tv i platise, ali eto.... sad ce neko poceti da tu istu tv politicari ne jebu zasto bi oni....
Da su novinari, ljudi, pametni i slozni, ali dokazalo se 10000 puta da su to sitne duse, pa fino sve izignorisu i igrace i trenera i savez pa da vidis kako bi primadone vukle novinare za rukav da se da izjava.
Nesta tu veeeeeliko smrdi ali niko ili nema muda ili nece da kaze sta je....