Kada se samo sjetim da valja nekada napustiti ovu zemaljsku kuglu
Ma iskreno,nije mi svejedno,kada nekada pomislim na to...al` sto se mora,nije ni tesko
Ispravi samatko wrote:Da nisi mozda htio pitat "bojite li se smrti" ... sudeci po naslovu ocigledno jos nisi poso u skoludakle vrloo si mlad cemu strah od smrti
dobarloszao wrote:Ispravi samatko wrote:Da nisi mozda htio pitat "bojite li se smrti" ... sudeci po naslovu ocigledno jos nisi poso u skoludakle vrloo si mlad cemu strah od smrti
....prepadoh se,samo na pomisao da valja
![]()
Pa jel prirodno da neko od 20 ili 30 godina umre prirodnom smrcu..hebes onda takvu priroduatko wrote:dobarloszao wrote:Ispravi samatko wrote:Da nisi mozda htio pitat "bojite li se smrti" ... sudeci po naslovu ocigledno jos nisi poso u skoludakle vrloo si mlad cemu strah od smrti
....prepadoh se,samo na pomisao da valja
![]()
vidim ja neznas kud tipkas po tatstaturi ...
cemu strah od necega sto je prirodno
To je pocelo sa coopi pastebijela wrote:imaš ovdje već neke odgovore
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... =6&t=69556
Jednostavno. Potrosi ih.dobarloszao wrote:
Pa jel prirodno da neko od 20 ili 30 godina umre prirodnom smrcu..hebes onda takvu prirodu
Imam ja godina..pofino..mene brine kome pare da ostavim
![]()
Sa sobom ih ne mogu ponijeti
ja ću se za tebe brinuti o njimadobarloszao wrote:
Pa jel prirodno da neko od 20 ili 30 godina umre prirodnom smrcu..hebes onda takvu prirodu
Imam ja godina..pofino..mene brine kome pare da ostavim
![]()
Sa sobom ih ne mogu ponijeti
dobarloszao wrote:Eh,kada se sjetim da valja umrijeti...a ovako lagodan zivot![]()
Kada se samo sjetim da valja nekada napustiti ovu zemaljsku kuglu![]()
![]()
Ma iskreno,nije mi svejedno,kada nekada pomislim na to...al` sto se mora,nije ni tesko![]()
SsTtEeLlAa wrote:Ne bojim se smrti .. sve nas to ceka .. mene je vise stah boli ,stah me je da me ne umirem u velikim bolovima, da se ne patim ....
a ako nema...Isidora Jesenjinova wrote:Ako ima Boga,u paklu gorjet ces