bojite li se smrti-
bojite li se smrti-
Moderator: anex
-
štzngrm
#1 bojite li se smrti-
šta je vama smrt-da li razmišljate o njoj-koristite je kao antistres ili vas je strah-
bojite li se smrti-
ha ha
bojite li se smrti-
-
novalic
ne bojim se smrti.. smrt meni dragih ljudi me je pomirila s tom cinjenicom da ce jednoga dana doci red i na mene..
strah me je samo da me ne zatekne nespremnu.. da mi dijete nije premlado, da odem a da svim onima kojima zelim ne kazem da ih volim...
stvarno, i iskreno, jedina bojazan mi je kako ce moje dijete bez mene... ako bi se to desilo.. rano.. za ostalo mi je lako.. valjda vjera u Boga..
strah me je samo da me ne zatekne nespremnu.. da mi dijete nije premlado, da odem a da svim onima kojima zelim ne kazem da ih volim...
stvarno, i iskreno, jedina bojazan mi je kako ce moje dijete bez mene... ako bi se to desilo.. rano.. za ostalo mi je lako.. valjda vjera u Boga..
-
Stari
Bojim se smrti...ne toliko susreta sa onim svijetom....koliko da taj proces umiranja bude dugotrajan i bolan. A na onom svijetu....ma mene ceka 77 crnokosih djevica...i situacija u kojoj sam ponovo mlad tako da svu tu raskosnu ponudu mogu isprobati. Jedina mi je briga ko ce ih bas svih 77 ofarbati u plavo .... al nekako ce se i to valjda udeverati.
-
Stari
Pa valjda su onda i crnokose ...ako su vec crnooke. Gdje si svega ti vidjela prirodnu crnooku plavusu. Zato mi je zadnja zelja da mi se obezbjedi dovoljno hidrogena i blonde farbe da ih prefarbam barem polovicu.novalic wrote:ispade stari mudzahedini valjda nisu crnokose nego crnooke..
- pitt
Vidi zlosutniceseka wrote:a ti ces u paklu goritipitt wrote:.Zadig wrote:ne bojim se smrti...
bojim se samo da nedozivim jos neke stvari prije nego nestanem
ma ti se nemas cega bojat......prezivio si pakao:D:D
hoces me to cekati ti tamo?
- pitt
koji ce to biti vatromet ondaseka wrote:mene ce spalitipitt wrote:Vidi zlosutniceseka wrote: a ti ces u paklu goriti:D:D
hoces me to cekati ti tamo?:D:D
na lomaci
Sta te briga........onda ces u dzehenemu biti ko na plazi
- pitt
Ma seko.....i da se nadjemo na Antartiku nama bi bilo vruceseka wrote:nema me punopitt wrote:koji ce to biti vatromet onda:D
Sta te briga........onda ces u dzehenemu biti ko na plazi:D
...jedino da dobro podloze
![]()
ja sam sesmrzla
kad se vratih sa godisnjeg
![]()
direktno iz kupacegu zimsku robu
![]()
nego nadjemo segdje vruce
Mada bih ja vise volio Sandals ili Cancun
-
PR80.
#20 Re: bojite li se smrti-
Ne zaboravite da se radjamo da bi umrli... Zato, zasto se bojati smrti?štzngrm wrote:šta je vama smrt-da li razmišljate o njoj-koristite je kao antistres ili vas je strah-
bojite li se smrti-ha ha
Dok sve ide svojim tokom ne vidim razloga za strah.
Za mene je vise zalosno gledati svaki dan pacijente koji se bore da ustanu iz kreveta i imaju jednu jedinu zelju a to je da ozdrave i da mogu normalno zivjeti kao i mi...
Zato... nadam se samo da cu ja i moji najdrazi dozivjeti stare dane, zivjeti u zdravlju i veselju, a kad zadjemo u duboke godine onda sta drugo ocekivati????
- 8. sekretar SKOJ-a
Osoba A: Ja sam Bruce Lee, ne bojim se umiranja od smrta jer sam vjechan. U prethodnom zzivotu sam bio Kinez, a sada sam Hercegovac. U narednom zzivotu ccu biti zziva legenda iz Ugande.
Oli: Molim osobu B da se predstavi.
Oli: Molim osobu B da se predstavi.
-
FIKUS2
#22 Re: bojite li se smrti-
ne bojim se i ne mislim još mrijet'štzngrm wrote:šta je vama smrt-da li razmišljate o njoj-koristite je kao antistres ili vas je strah-
bojite li se smrti-ha ha
i lagano me čudi da ova tema nije degenerirala u ono "ne bojte se lafe mamone"
- Bosanac sa dna kace
#23 Re: bojite li se smrti-
Ma bojim se onoga sto dolazi posle smrti!!!štzngrm wrote:šta je vama smrt-da li razmišljate o njoj-koristite je kao antistres ili vas je strah-
bojite li se smrti-ha ha
Svi cemo mi jednog dana prnut u sisu...
Sto besika zaljulja to motika zakopa!