Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Hakiz

#651 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.

Post by Hakiz »

Connaisseur Karlin wrote:
Hakiz wrote:
najbolje je, ako moze, oboje, i pamet i ljepota :) eh to je vec killer kombinacija :D
Za nju. Za njega, uslovno. Prva stvar koja mi pada na pamet je ugovor. Što je žena ljepša i pametnija, to muškarac mora imati nepobitniji ugovor.
ugovor?

Kaže izreka, lijepa žena-tuđa žena. Kada je već tako, ne treba ostati i bez para i imovine. Sretan joj put, pare, kuće i ostalo ostaju kod mene. Lakše je doći do druge žene, pogotovo kada imaš pare, nego do druge imovine ako je žena odnese. Barem žena ima na bacanje.
Hakiz

#652 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.

Post by Hakiz »

saschka wrote:
zoomba wrote:Slabo zavodite :D
nemoguce je zavesti frajera koji nema m..a da bilo sta uradi ;-)
Ma nije to problem. Problem je što se vama ne sviđa to šta frajer ima muda da uradi.
Hakiz

#653 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.

Post by Hakiz »

saschka wrote:
Euridika wrote:
saschka wrote:lako je muškarcu zavoditi kad nije zaljubljen....ali kad odlijepite onda vam nije lako. Kao ni ženema...ili kad vam žene pokažu da hoće s vama vi pobjegnete brzinom munje sa izgovorom kao vidim da je laka i da je mogu imati kad hoću. Ma daaaa...
Eh draga moja, to ti je zato što si odjednom postala siguran ulov, pa gospodin može komotno da istraži i druge opcije - ako je tebi bio poželjan, garant će još nekoj biti. ;-) I dok on tako istražuje svoje opcije, ti se hladiš polako. Kad on skonta da te druge opcije i ne iskaču baš "iz paštete" ili da iskaču one opcije koje mu baš i ne odgovaraju (barem ne za vezu), tad se odluči vratiti nazad tebi. Dotad se ti ohladiš skroz i tražiš sebi novu priliku, a njemu se tek tad otvore okice i tad mu postaješ iznenadno zanimljiva, jer sad on lovi tebe (pita se što si se ohladila, šta se odjednom desilo, prije si bila zainteresirana, ima li on konkurenciju i sl.).
Čak i u slučaju kad muškarac ne traži druge opcije, vrlo često odugovlači sa započinjanjem veze s djevojkom koja je pokazala otvoreni interes, jer misli da ima vremena (čeka nešto, a ni sam ne zna šta čeka).
Pa sad da li je sam siguran ulov ili mu ipak trebaju m..a ne znam. Jer pogotovo kad vide da žena zna šta hoće, uhvati ih panika. Osjetim da mu je stalo ali kao da drži jednu nogu na kočnici a drugu na gasu i prosto ne zna šta bi.
Ohladila sam jer me je u međuvremenu ponašanjem polako odbio....Vidjevši da mi je stalo bio je u fazonu izlazim svako veče i vazda nekih žena more oko mene (pri tom me negledajući u oči i držeći ruku na drugima svojim kao da krije da mu srce lupa i preskače).....Mogla bi se svaku veče druga.. :-? :-? ....i na kraju kaže znaš radim do 5 pa hajde da tejednu veče pokupim da pijemo kavu (kao ako i kad bude raspoložen).....Ma ponašanje fuuuuj. Momak 33 g. I sad odjednom se pita šta se dešava samnom?! :run:
Muškarci su, u principu, racionalna bića. Možda mu se nije svidio odnos uloženog i dobijenog?
Connaisseur Karlin

#654 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.

Post by Connaisseur Karlin »

Hakiz wrote:
Hakiz wrote: Za nju. Za njega, uslovno. Prva stvar koja mi pada na pamet je ugovor. Što je žena ljepša i pametnija, to muškarac mora imati nepobitniji ugovor.
ugovor?

Kaže izreka, lijepa žena-tuđa žena. Kada je već tako, ne treba ostati i bez para i imovine. Sretan joj put, pare, kuće i ostalo ostaju kod mene. Lakše je doći do druge žene, pogotovo kada imaš pare, nego do druge imovine ako je žena odnese. Barem žena ima na bacanje.
a ja sam cula za obratnu izreku: lijep muskarac-tudi muzkarac :D wow :lol:

otkud si odjenom poceo pricu o bracnom ugovoru, jer isti ugovor prave iskljucivo bogate osobe :-D
Hakiz

#655 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.

Post by Hakiz »

otkud si odjenom poceo pricu o bracnom ugovoru, jer isti ugovor prave iskljucivo bogate osobe :-D
Samo kažem. Nemam tih problema, žena s kojom sam ima više para od mene. Uvijek je tako bilo. Meni nisu trebale pare, bio je dovoljan jedan veliki argument.
Connaisseur Karlin

#656 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.

Hakiz wrote:
Samo kažem. Nemam tih problema, žena s kojom sam ima više para od mene. Uvijek je tako bilo. Meni nisu trebale pare, bio je dovoljan jedan veliki argument.
pa zasto bi ti trebale njene pare ako si u braku za suprugom a koja zaradjuje vise od tebe, cak i ako si morao potpisati predbracni ugovor :)

ona tebi nije finansijski teret, a to je prednost ulaska u brak sa bogatom osobom :)
saschka

#657 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.

Post by saschka »

Hakiz wrote:
Hakiz prvo gleda na lovuuu hahaha to mu je izgleda najpotrebnije ili da ne daj Bože ostane bez iste.....eeee jadno...fulio si temu
ho oponopono

#658 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.

Post by ho oponopono »

...frajeri su u belajima...velikim...:pusi2:...ona je loša, ona je dobra, ona baš nakurčeno hoda...ona je zakon znaš i sam to...ona je mirna, ona je divlja i sam Bog zna puno košta...:pusi2:
Hakiz

#659 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.

Post by Hakiz »

saschka wrote:
Hakiz wrote:
Hakiz prvo gleda na lovuuu hahaha to mu je izgleda najpotrebnije ili da ne daj Bože ostane bez iste.....eeee jadno...fulio si temu
Ti baš ne znaš šta bi rekla.
triconja

#660 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.

Post by triconja »

Hakiz wrote:Ma ne bojimo se toliko koliko nam je dosadno trpjeti iracionalne zahtjeve. Konta da joj je ljepota "licence to kill".

Daj mi normalnu ženu, sa lutkama neka se igraju djeca.

Ah da. Radije ću inteligentnu nego pametnu ženu. Pamet je količina informacija koju neko ima, inteligencija je sposobnost korištenja, manipulacije tim informacijama. Informacije se uvijek mogu pročitati u nekoj literaturi, a nedostatak inteligencije neće dati osobi koja te informacije ima da od njih bilo šta napravi.

Eto...
najbolje je, ako moze, oboje, i pamet i ljepota :) eh to je vec killer kombinacija :D
E moja ti treba bit maher i imat kvaliteta da bi dobio kvalitet. :mrgreen:
triconja

#661 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.

Post by triconja »

ho oponopono wrote:...frajeri su u belajima...velikim...:pusi2:...ona je loša, ona je dobra, ona baš nakurčeno hoda...ona je zakon znaš i sam to...ona je mirna, ona je divlja i sam Bog zna puno košta...:pusi2:
Sta ko trazi on to i nadje. :thumbup:
Connaisseur Karlin

#662 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.

triconja wrote:
?
zoomba

#663 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.

Post by zoomba »

saschka wrote:
Sve se moze kad se hoce , potrudi se jace , al nemoj trudna ostati :lol: da odredjena voltaza od mozga stigne do muda :oops:

Prvo mu moras paznju privuci probaj nesto sexy il malo se kuckasto ponasati , mozes i od karlin traziti koji savjet kako :D pa onda popricaj otvoreno sa njim , pa vidi na cemu ste , mozda mu nisi interesantna il si mu rezerva , a mozda mu se svidja neka druga a tebe ne zeli da povrijedi, otvorena prica je najbolja , a ako nista mozes sa respom na kafu uvjek otici.. u svakom slucaju sretno :thumbup:
saschka

#664 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.

Post by saschka »

zoomba wrote:
saschka wrote:
Sve se moze kad se hoce , potrudi se jace , al nemoj trudna ostati :lol: da odredjena voltaza od mozga stigne do muda :oops:

Prvo mu moras paznju privuci probaj nesto sexy il malo se kuckasto ponasati , mozes i od karlin traziti koji savjet kako :D pa onda popricaj otvoreno sa njim , pa vidi na cemu ste , mozda mu nisi interesantna il si mu rezerva , a mozda mu se svidja neka druga a tebe ne zeli da povrijedi, otvorena prica je najbolja , a ako nista mozes sa respom na kafu uvjek otici.. u svakom slucaju sretno :thumbup:
Hvala na savjetu, ali poslije onakvog njegovog ponašanja samo me je odbio. Takva osoba mi ne treba. Široko mu polje.
Ja sam ovdje samo htjela reći kakvo mu je ponašanje, a sigurna sam da bi volio biti sa mnom samo mu treba hrabrosti.
zoomba

#665 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.

Post by zoomba »

Da ga nisi sta isprepadala , malo onda suptilnosti dodaj :lol: :oops:

Ma hajde sta ce ti momak bez muda :lol:

Pun forum macho tipova..
saschka

#666 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.

Post by saschka »

zoomba wrote:Da ga nisi sta isprepadala , malo onda suptilnosti dodaj :lol: :oops:

Pun forum macho tipova..

:lol: :lol: :lol: to i ja kažem....samo je jak na priči kad sam ja u pitanju, NZM za druge djevojke, ali pretpostvaljam da je još gori prema njima.
zoomba

#667 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.

Post by zoomba »

saschka wrote:
zoomba wrote:Da ga nisi sta isprepadala , malo onda suptilnosti dodaj :lol: :oops:

Pun forum macho tipova..

:lol: :lol: :lol: to i ja kažem....samo je jak na priči kad sam ja u pitanju, NZM za druge djevojke, ali pretpostvaljam da je još gori prema njima.
Samo se djela pikaju :D
Onda te bog pogledao :thumbup:
triconja

#668 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.

Post by triconja »

triconja wrote:
?
Kazem da je skoro pa nemoguce (ipak postoji infinitezimalna sansa) da neki glupan i ruzan do zla boga voda (ili ozeni) neku top naucnicu (mislim po pameti i izgledu).

Naravno ovdje mislim da je sve dobrovoljno, da nema droga kakvih i prisila u igri :mrgreen: .
supercali

#669 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.

Post by supercali »

saschka wrote:
Euridika wrote:
saschka wrote:lako je muškarcu zavoditi kad nije zaljubljen....ali kad odlijepite onda vam nije lako. Kao ni ženema...ili kad vam žene pokažu da hoće s vama vi pobjegnete brzinom munje sa izgovorom kao vidim da je laka i da je mogu imati kad hoću. Ma daaaa...
Eh draga moja, to ti je zato što si odjednom postala siguran ulov, pa gospodin može komotno da istraži i druge opcije - ako je tebi bio poželjan, garant će još nekoj biti. ;-) I dok on tako istražuje svoje opcije, ti se hladiš polako. Kad on skonta da te druge opcije i ne iskaču baš "iz paštete" ili da iskaču one opcije koje mu baš i ne odgovaraju (barem ne za vezu), tad se odluči vratiti nazad tebi. Dotad se ti ohladiš skroz i tražiš sebi novu priliku, a njemu se tek tad otvore okice i tad mu postaješ iznenadno zanimljiva, jer sad on lovi tebe (pita se što si se ohladila, šta se odjednom desilo, prije si bila zainteresirana, ima li on konkurenciju i sl.).
Čak i u slučaju kad muškarac ne traži druge opcije, vrlo često odugovlači sa započinjanjem veze s djevojkom koja je pokazala otvoreni interes, jer misli da ima vremena (čeka nešto, a ni sam ne zna šta čeka).
Pa sad da li je sam siguran ulov ili mu ipak trebaju m..a ne znam. Jer pogotovo kad vide da žena zna šta hoće, uhvati ih panika. Osjetim da mu je stalo ali kao da drži jednu nogu na kočnici a drugu na gasu i prosto ne zna šta bi.
Ohladila sam jer me je u međuvremenu ponašanjem polako odbio....Vidjevši da mi je stalo bio je u fazonu izlazim svako veče i vazda nekih žena more oko mene (pri tom me negledajući u oči i držeći ruku na drugima svojim kao da krije da mu srce lupa i preskače).....Mogla bi se svaku veče druga.. :-? :-? ....i na kraju kaže znaš radim do 5 pa hajde da tejednu veče pokupim da pijemo kavu (kao ako i kad bude raspoložen).....Ma ponašanje fuuuuj. Momak 33 g. I sad odjednom se pita šta se dešava samnom?! :run:
Kazem ti ja kafa ti je jedini izlaz
Ramzess Veliki

#670 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.

Post by Ramzess Veliki »

saschka wrote:
Hvala na savjetu, ali poslije onakvog njegovog ponašanja samo me je odbio. Takva osoba mi ne treba. Široko mu polje.
Ja sam ovdje samo htjela reći kakvo mu je ponašanje, a sigurna sam da bi volio biti sa mnom samo mu treba hrabrosti.
Po mom misljenju ga ne interesujes pa nemoj trositi dalje svoje vrijeme i energiju.
Ramzess Veliki

#671 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.

Post by Ramzess Veliki »

triconja wrote:Kazem da je skoro pa nemoguce (ipak postoji infinitezimalna sansa) da neki glupan i ruzan do zla boga voda (ili ozeni) neku top naucnicu (mislim po pameti i izgledu).

Naravno ovdje mislim da je sve dobrovoljno, da nema droga kakvih i prisila u igri :mrgreen: .
Ma moguce je, sa zenama je sve moguce. :D
moonca

#672 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.

Post by moonca »

triconja wrote: Kazem da je skoro pa nemoguce (ipak postoji infinitezimalna sansa) da neki glupan i ruzan do zla boga voda (ili ozeni) neku top naucnicu (mislim po pameti i izgledu).

Mislim da je jako , jako malo-top naucnica /po pameti i izgledu. I ako ih ima, procentualno ce se udati za glupog i ruznog radije nego li :babinsin:
Euridika
Globalna šefica

#673 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.

Post by Euridika »

supercali wrote:
Euridika wrote:Misliš najšupačkije? Nećeš ti nikom dati lažnu nadu ako otvoreno kažeš da nisi zainteresiran, već ti tu čuvaš rezervu (nek se nađe, za svaki slučaj), a s druge poštediš sebe napora da s nekim obaviš ozbiljan i možda i tegoban razgovor. Jer, zašto bi se ponašali kao odrasli ljudi, kad se možemo ponašati kao djeca? :oops:
Ne pricam u svoje ime nego govorim kako ljudi otprilike gledaju i kako urade
Ovo se odnosi na oba spola
Ko god da ovako postupa, postupa kao nezrelo derište. Meni je nepojmljivo da ljudi mogu biti takve kukavice, pa ne reći u lice kako stvari stoje. Nema nikakvog opravdanja za zrelu, odraslu osobu da se ovako ponaša.
Euridika
Globalna šefica

#674 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.

Post by Euridika »

zoomba wrote:
Euridika wrote:Zoomba se vratio ... i to isprepadan... :zoka:
:evil:
Dobro sam, kako si ti?

Sretna ti nova :D

Mene od zena nista vise ne cudi svakako...
Dobra. :D
Hvala, sretna i tebi nova. I da budeš manje rezigniran nego prošle godine.

Kažu da dijete u tebi umre kad se prestaneš čuditi stvarima oko sebe. Nemoj ubijati dijete u sebi. ;-) Ja se evo i dan-danas nekim pojavama iščuđavam, ponekad baš naivno kao dijete. :D
Euridika
Globalna šefica

#675 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.

Post by Euridika »

Garant. :bih: :D
Post Reply