Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
sheilak

#1226 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.

Post by sheilak »

irac300 wrote:
edo_79 wrote:Veličanje, opravdavanje silovanja, ili bilo kog akta nasilja nad ženom nema nikakve veze sa zdravim umom. Moje skromno mišljenje...
Ma naravno da niko normalan neće takvo šta opravdavati. Ramo se više nespretno izrazio. U samoj seriji taj čin nije prikazan kao silovanje, nego neka vrsta grubljeg sexa kojeg praktikuju u tim plemenima, a ova mala princeza jbg, nikad nije ništa slično ni vidjela. Čak ga je probala navesti da vode ljubav, al' lik jednostavno to nije znao, poslije se smekšao.

procitaj ramzessov post koji je prethodio tome i njegov stav o zelji muskarca za submisivnom, stidnom zenom?

sta li je onda mislio pod tim da pametne zene vole izivljavanje poput droginog? ma ja ono, pametna zena voli fizicko potcinjavanje i silovanje doggy style, kontam.

(Ok drogo ima specificno ime, pa sve sto napisem zvuci blesavi :-D)
moonca

#1227 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.

Post by moonca »

edo_79 wrote:]

Znam, gledao sam seriju par epizoda i odustao, jednostavno nije po mom ukusu, i svjestan sam što je Ramo htio reći. Ono što me čudi je što sve više djevojaka preferirat takvu vrstu sexa, ono čupanje za kosu, davljenje, raznorazno spenkanje i to .... Polako klasično vođenje ljubavi prerasta u mehaniku, stavi i izvadi, sa što je moguće više perverzija, sadizma i mazohizma .....
Sjecate li se kako je umro Carradin :shock:
Thai officials say they suspect Carradine, who died last week, had engaged in auto-erotic asphyxia, a dangerous sex act that may have gone wrong.
zoomba

#1228 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.

Post by zoomba »

klixoris wrote:
zoomba wrote:Kako dodjoste do silovanja :?
Ma spomenuse Drogu iz GoT, pa onda slike tvojih guzova sto si stavljao na atribute, stavove o zenama koje iznosis u svojim postovima... i eto :mrgreen:
Pa jedno je grub i sirov sex a drugo je silovanje, sto se pokazalo kasnije njen odnos sa njiim... a takva su vremena bila...

Ja nisam zenomrzac nikakav, cak naprotiv imam odlican odnost sa zenama van ovoga foruma, pogresnu ste sliku stvorili...
edo_79

#1229 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.

Post by edo_79 »

moonca wrote:
edo_79 wrote:]

Znam, gledao sam seriju par epizoda i odustao, jednostavno nije po mom ukusu, i svjestan sam što je Ramo htio reći. Ono što me čudi je što sve više djevojaka preferirat takvu vrstu sexa, ono čupanje za kosu, davljenje, raznorazno spenkanje i to .... Polako klasično vođenje ljubavi prerasta u mehaniku, stavi i izvadi, sa što je moguće više perverzija, sadizma i mazohizma .....
Sjecate li se kako je umro Carradin :shock:
Thai officials say they suspect Carradine, who died last week, had engaged in auto-erotic asphyxia, a dangerous sex act that may have gone wrong.
Pa to ti govorim .... mislim niđe veze .... :roll:
sheilak

#1230 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.

Post by sheilak »

moonca wrote:
dakle, radi se o senzibiliziranju muska koje recimo ima sexisticki stav o zenama kako bi ga se navelo da taj stav evtl revidira. ono bi li tako mislio da je u pitanju ili tako nesto zelio za majku ili sestru ili kcer. eto, nadam se da sam ti pojasnila, moonca :)
Razumijem,jasno mi je zasto se kao 'slamcica' u borbi sa necim sto nas povrijedi pozivamo na sestru ,majku.... oh moram onda biti jako vulgarna da dam drugo poredjenje koje se takodje moze uzeti.

Zasto onda iti jedan muskarac ili zena ima sex-ako cemo ga gledati na taj nacin. Nije li perverzno.
ok, pogresna ti je analogija i nema smisla, sorry.

ne znam zasto sex izjednacavas sa sexizmom i fizickim nasiljem. sex je lijepa stvar, zdrava, normalna, zasto je ne bi muskarac zelio i za zenske clanove svoje porodice? Ili zena za muske? ne govorim o incestu, jel trebam to reci, a mislim da trebam s obzirom gdje pisem :-D, vec generalno.

nije to slamcica, to je efektan argument koji ih inace dosta naljuti, a nekad se fakat i zamisle. ono, bi li ja to htio za svoju kcer, recimo da ne bude obrazovana ili da samo radja, bi li moja sestra voljela fakat da je siluju, bi li uzivala u tome ili da li bi htio da mi tuku majku, sestru, kcer, ovako kako ja navijam da neku random zensku tuku iz nekog razloga, da joj ga “mecu”, da ne izlazi is kuhinje, etc.
edo_79

#1231 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.

Post by edo_79 »

sheilo znaš li ti pite pravit :mrgreen:
zoomba

#1232 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.

Post by zoomba »

sheilak wrote:
irac300 wrote:
edo_79 wrote:Veličanje, opravdavanje silovanja, ili bilo kog akta nasilja nad ženom nema nikakve veze sa zdravim umom. Moje skromno mišljenje...
Ma naravno da niko normalan neće takvo šta opravdavati. Ramo se više nespretno izrazio. U samoj seriji taj čin nije prikazan kao silovanje, nego neka vrsta grubljeg sexa kojeg praktikuju u tim plemenima, a ova mala princeza jbg, nikad nije ništa slično ni vidjela. Čak ga je probala navesti da vode ljubav, al' lik jednostavno to nije znao, poslije se smekšao.

procitaj ramzessov post koji je prethodio tome i njegov stav o zelji muskarca za submisivnom, stidnom zenom?

sta li je onda mislio pod tim da pametne zene vole izivljavanje poput droginog? ma ja ono, pametna zena voli fizicko potcinjavanje i silovanje doggy style, kontam.

Kakve veze ima poza s ledja sa silovanjem.. i da ima zena koje vole grubo i to ih pali al nemora da znaci da su sve takve..

Jedne ce reci to je pregrubo, druge ce
To traziti i ako to ne uradis rece ti da si pi.kica..
sheilak

#1233 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.

Post by sheilak »

edo_79 wrote:sheilo znaš li ti pite pravit :mrgreen:
ne, imamo ljude za to. ne bih ja ruke prljala :D
zoomba wrote:
sheilak wrote:
irac300 wrote:

Kakve veze ima poza s ledja sa silovanjem.. i da ima zena koje vole grubo i to ih pali al nemora da znaci da su sve takve..

Jedne ce reci to je pregrubo, druge ce
To traziti i ako to ne uradis rece ti da si pi.kica..
ok, ne mogu ja ovo vise :lol: ne mogu se raspravljati na ovoj razini. jeste da sam pod gripom i jeste da sam imala temp od jutros, ali ne mogu vise biti ovoliko samodestruktivna i raspravljati se za zoombom. :D i edom :D

haj, valja, zoomba. u tvom svijetu i na ovom forumu tvoja logika je jaca. :D
dobar osjecaj

#1234 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.

Post by dobar osjecaj »

dakle, radi se o senzibiliziranju muska koje recimo ima sexisticki stav o zenama kako bi ga se navelo da taj stav evtl revidira. ono bi li tako mislio da je u pitanju ili tako nesto zelio za majku ili sestru ili kcer. eto, nadam se da sam ti pojasnila, moonca :)
Ja sam isto uvijek bila sklona tom senzibiliziranju muskaraca stavljanjem primjera u kontekst njegove sestre ili majke. Ne pausalno i tek tako sama od sebe, nego kad mi se muskarac obraca primitivno i kad sugerise nesto sto je kroz istoriju prihvacano kao normalno a zapravo je jako ruzno i primitivno, ja bih samo kratko upitala sta njegova majka misli o tome i da li mu je prihvatljiva misao da se neko tako obraca njegovoj majci.
Ne razumijem zasto bi se iko ko stvarno zagovara i vjeruje da je neki oblik ponasanja prihvatljiv prema meni, imao ista protiv da ja zelim da se neko tako ponasa prema njegovoj majci. To je meni neki minimum.
moonca

#1235 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.

Post by moonca »

sheilak wrote:
moonca wrote:
Razumijem,jasno mi je zasto se kao 'slamcica' u borbi sa necim sto nas povrijedi pozivamo na sestru ,majku.... oh moram onda biti jako vulgarna da dam drugo poredjenje koje se takodje moze uzeti.

Zasto onda iti jedan muskarac ili zena ima sex-ako cemo ga gledati na taj nacin. Nije li perverzno.
ok, pogresna ti je analogija i nema smisla, sorry.

ne znam zasto sex izjednacavas sa sexizmom i fizickim nasiljem. sex je lijepa stvar, zdrava, normalna, zasto je ne bi muskarac zelio i za zenske clanove svoje porodice? Ili zena za muske? ne govorim o incestu, jel trebam to reci, a mislim da trebam s obzirom gdje pisem :-D, vec generalno.

nije to slamcica, to je efektan argument koji ih inace dosta naljuti, a nekad se fakat i zamisle. ono, bi li ja to htio za svoju kcer, recimo da ne bude obrazovana ili da samo radja, bi li moja sestra voljela fakat da je siluju, bi li uzivala u tome ili da li bi htio da mi tuku majku, sestru, kcer, ovako kako ja navijam da neku random zensku tuku iz nekog razloga, da joj ga “mecu”, da ne izlazi is kuhinje, etc.
U prostoriji smo gdje je samo ---LIJEPA I PAMETNA--majkama, sestrama, amidzinicama ..... nije jesto ovdje u tom konterstu.

@ edo je objasnio .

No, fer je sacekati Ramzess Veliki da pojasni . :)
edo_79

#1236 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.

Post by edo_79 »

sheilak wrote: ok, ne mogu ja ovo vise :lol: ne mogu se raspravljati na ovoj razini. jeste da sam pod gripom i jeste da sam imala temp od jutros, ali ne mogu vise biti ovoliko samodestruktivna i raspravljati se za zoombom. :D i edom :D

haj, valja, zoomba. u tvom svijetu i na ovom forumu tvoja logika je jaca. :D
Mislim da sam se upravo zaljubio :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
MarlboroGold

#1237 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.

Post by MarlboroGold »

sheilak wrote: nista ja ne pokusavam predstavljati, ja jesam pametna. :-D
Bez uvrede, ali ovo inače govore ljudi koji nisu sigurni u svoju pamet...
Connaisseur Karlin

#1238 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.

Post by Connaisseur Karlin »

Ramzess Veliki wrote:

u prirodi muskarca je da bude zastitnik, zbog toga su muskarcima privlacne stidne, krotke i osjecajne djevojke. Svaka zena ce uciniti muskarca sretnim i trajno ga vezati uz sebe ako mu dopusti da se osjeca kao njen zastitnik. Golem razbijac poklekne pred sitnom djevojkom koja ce ga pustiti da bude njen vitez. Klasican primjer Drogo I Daenerius. :thumbup:
lijepe i pametne zene jednako zele zastitnika, ali i muskraca treba podrsku zene , pa nije ni od kamena :D

stidna i krotka ne znaci da nije vjestica :D
edo_79

#1239 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.

Post by edo_79 »

Connaisseur Karlin wrote:
Ramzess Veliki wrote:

u prirodi muskarca je da bude zastitnik, zbog toga su muskarcima privlacne stidne, krotke i osjecajne djevojke. Svaka zena ce uciniti muskarca sretnim i trajno ga vezati uz sebe ako mu dopusti da se osjeca kao njen zastitnik. Golem razbijac poklekne pred sitnom djevojkom koja ce ga pustiti da bude njen vitez. Klasican primjer Drogo I Daenerius. :thumbup:
lijepe i pametne zene jednako zele zastitnika, ali i muskraca treba podrsku zene , pa nije ni od kamena :D

Trebaju jedno drugo, a ne da jedno dominira nad drugim i od istog pravi haduma i osobu nesposobnu za život i odlučivanje ..... :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Connaisseur Karlin

#1240 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.

SmokingMan wrote:Volim opasne žene.Uff.... :D

Šala,samo neka su spontane,i govre istinu,pa makar se muškarcu ponekada ista ne sviđala,ne volim slatke laži,jer je to suviše lahko primjetiti...

Druga stvar je da nemam sada taj neki strah od lijepih i pametnih žena,ja jako cijenim njihova ntelektualna postignuća,samo neka nisu sklone kojekakvom filozofskom baljezganju to me zamara do bola,radije neka traži sebi nekoga ko će trpiti njezin beskrajni monolog,ja sigurno ne.A što se tiče ljepote,pogotovo one spoljašnje,to je samo ukras koji zasjepljuje muškarca,površni muškarci su isključivo ovisni o ljepoti žene jer je to njihov jedini parametar na osnovu kojeg su vezani za određenu "voljenu" osobu,pitate se možda zašto muškarac zna biti ljubomoran ako neko pogleda neko njegovu voljenu idealnu osobu,ili se ista pozdravi sa nekim svojim poznanikm iz djetinstva,eto vam odgovora.Još jedna stvar,nevezana,al et,većina muškaraca nakon "razlaza" sa nekom lijepom ženom pati isključivo zbog ljepote žene a ne zbog žene kao žene.Jer oni tada ne mogu prihvatit da neki drugi muškarac sada "posjeduje" ili bi mogao posjedovati ono što su oni posjedovali nekoć. :D

Ne kažem da nisam malo izašao iz okvira teme,ali sam nekako imao potrebu da ovo napišem.

Ljubav miriše i smrdi. :mrgreen:

Sretan vam 8.Mart neznane forumašice.
I think I like you :kiss:
Connaisseur Karlin

#1241 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.

edo_79 wrote:
Connaisseur Karlin wrote: lijepe i pametne zene jednako zele zastitnika, ali i muskraca treba podrsku zene , pa nije ni od kamena :D

Trebaju jedno drugo, a ne da jedno dominira nad drugim i od istog pravi haduma i osobu nesposobnu za život i odlučivanje ..... :thumbup: :thumbup: :thumbup:
eh to edo :kiss:
Connaisseur Karlin

#1242 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.

Fudo387 wrote:
Nastasia wrote:Znači i ti voliš ove krotke, stidne, submisivne.
Fine, pristojne, uredne...ja, i da znaju pitu usukat. (i da imaju velKe sise) :D
Fudonja, ja tebe volim , al' pitu nikad u zvotu nisam napravila , a ti :D
edo_79

#1243 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.

Post by edo_79 »

edo_79 wrote:
Connaisseur Karlin wrote: lijepe i pametne zene jednako zele zastitnika, ali i muskraca treba podrsku zene , pa nije ni od kamena :D

Al hajd ti to objasni
Connaisseur Karlin

#1244 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.

edo_79 wrote:
edo_79 wrote:
Al hajd ti to objasni
mislim da svi trazimo ono sto nam odgovroa :kiss:

mnogi u vezama ili brakovima trpe i cute, kao rezultat izbora ili nemanja bolje opcije :)
edo_79

#1245 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.

Post by edo_79 »

Connaisseur Karlin wrote:mislim da svi trazimo ono sto nam odgovroa :kiss:

mnogi u vezama ili brakovima trpe i cute, kao rezultat izbora ili nemanja bolje opcije :)
Sve ja to kontam, ali to nije razlog da se generalizira, i da se u isti koš trpaju sve žene ili svi muškarci ..... 5 prstiju na ruci nisu isti, kako onda mogu biti isti svi muškarci ili sve žene?
Tomahawk11
Globalni moderator

#1246 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.

Post by Tomahawk11 »

edo_79 wrote:kako onda mogu biti isti svi muškarci ili sve žene?
Mogu.
Kinezi ili Japanci, odnosno njihove ljepše polovine.
Svi ko jaje jajetu :| :mrgreen:
Connaisseur Karlin

#1247 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.

edo_79 wrote:

Sve ja to kontam, ali to nije razlog da se generalizira, i da se u isti koš trpaju sve žene ili svi muškarci ..... 5 prstiju na ruci nisu isti, kako onda mogu biti isti svi muškarci ili sve žene?
a ko generalizira :? samo sa navratila na brzinu, na temu :kiss:

ima nas svakakvih, pa to svako zna :)
edo_79

#1248 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.

Post by edo_79 »

edo_79 wrote:

Vrati se par stranica nazad, pa pogledaj ..... :mrgreen:
Connaisseur Karlin

#1249 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.

edo_79 wrote:
edo_79 wrote:

Vrati se par stranica nazad, pa pogledaj ..... :mrgreen:
ma, dobro, nema potrebe za toliku osjteljivost , lakse malo narode :-) :lol:
cendlerbing

#1250 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.

Post by cendlerbing »

Taman će se svi izmiriti, eto Rame ujutro da zakuha :lol:
Post Reply