Bojenje u frizerskom ili kod kuće

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
dreamer22

#1 Bojenje u frizerskom ili kod kuće

Post by dreamer22 »

mam jako dugu kosu, uništenu blanšom. :roll: skratila sam je dosta, ali je i dalje duga.
Bojim se ići u frizerske, jer me redovno iščupaju, a da ne govorim o cijenama, obzirom da sam student.
Gdje se vi preferirate farbati?
Znate li neke djevojke, koje rade kod kuće, koje farbaju samo izrastak po nekim pristupačnim cijenama. :? Ili je li neko išao u frizersko-kozmetički salon Art, jer vidim da imaju 56 % na farbanje svih dužina kose?
l33t

#2 Re: Bojenje u frizerskom ili kod kuće

Post by l33t »

dreamer22 wrote:mam jako dugu kosu, uništenu blanšom. :roll: skratila sam je dosta, ali je i dalje duga.
Bojim se ići u frizerske, jer me redovno iščupaju, a da ne govorim o cijenama, obzirom da sam student.
Gdje se vi preferirate farbati?
Znate li neke djevojke, koje rade kod kuće, koje farbaju samo izrastak po nekim pristupačnim cijenama. :? Ili je li neko išao u frizersko-kozmetički salon Art, jer vidim da imaju 56 % na farbanje svih dužina kose?
ma sta ce ti to :D budi prirodna
nula37

#3 Re: Bojenje u frizerskom ili kod kuće

Post by nula37 »

mislim da ti izrast mogu farbati drugarice nije nuklearna... uzmi neku blazu boju bez amonijaka i lagano.
muhanata

#4 Re: Bojenje u frizerskom ili kod kuće

Post by muhanata »

@dreamer22 Ne znam odakle si, u Sarajevu imaš Akademiju Šabić gdje raja koja pohađa tu akademiju traži modele koje fenira, šiša i farba besplatno ( poneseš svoju farbu ). Obzirom na to da si student, mislim da bi ti ovo bilo super, ali možda da odeš prije i da se konsultuješ sa njima oko farbe.

Ja se farbam kući, samo izrastak, nije komplikovano.

A obzirom da ti je kosa uništena blanšom, možda ne bi bilo loše da te neko ofarba u tvoju prirodnu boju, dok taj blanš ne izraste i da se kosa "dozove".
Post Reply