Zene pomagajte!
Sav sam internet obio, nista blizu, mislim u BiH, nisam nasao i na kraju se uzdam u ovaj forum.
Dakle, trebam obojiti navlake na sjedecoj garnituri, koje se lako skidaju. To je od silnog pranja izblijedilo, ali je platno jos uvijek zdravo i ja bih ga obojio u istu boju, dakle osvjezio.
Na internetu sam naso da postoje boje za farbanje u ves masini.
Bas to mi treba.
Ima li to negdje u Sarajevu, ili jos bolje ima li ko da to radi?
Bojenje platna, pomagajte!
Moderator: anex
- alica.k
#2 Re: Bojenje platna, pomagajte!
pa ja sam vidjela u merkatoru neke, mada sumnjam da bi ti to posluzilo za bojenje tih navlaka za namjestaj.
tamo su gdje i deterdzenti za ves...
tamo su gdje i deterdzenti za ves...
- LilBear
#3 Re: Bojenje platna, pomagajte!
Iberia boje za tkaninu se mogu kupiti u Merkatoru, Robotu, prodavnicama boja i lakova itd. s njima sam uspjesno obojila torbe, jakne.. vazno je da je tkanina od prirodnog materijala (pamuk, lan, vuna) ili materijala u kojem vjestacki materijali ne prelaze 50%. DM takodjer ima svoje boje, ali njih nisam probala.srklet wrote:Zene pomagajte!
Sav sam internet obio, nista blizu, mislim u BiH, nisam nasao i na kraju se uzdam u ovaj forum.
Dakle, trebam obojiti navlake na sjedecoj garnituri, koje se lako skidaju. To je od silnog pranja izblijedilo, ali je platno jos uvijek zdravo i ja bih ga obojio u istu boju, dakle osvjezio.
Na internetu sam naso da postoje boje za farbanje u ves masini.
Bas to mi treba.
Ima li to negdje u Sarajevu, ili jos bolje ima li ko da to radi?
osim toga, veliki broj hemijskih cistionica nudi uslugu bojenja.
- srklet
#4 Re: Bojenje platna, pomagajte!
Hvala vam dze culi i neculi. Idem sutra u obilazak, tragom vasih informacija.

ustvari, ne bas cio sa-x, samo ovakve forumase
ustvari, ne bas cio sa-x, samo ovakve forumase
-
Lounge Act
#5 Re: Bojenje platna, pomagajte!
ja bih ti preporucila da ako vec nikad nisi koristio te boje za farbanje odneses radije nekome ko jeste da ti ne bi bilo sve sareno, neko ti je vec rekao da to rade u hemijskim cistionicama