Boje za kolače

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
Manch

#1 Boje za kolače

Post by Manch »

Gdje u Sarajevu ima kupiti boja za kolače? Mislim na one boje koje se stavljaju u marcipan smjesu i sl.
tomyf

#2 Re: Boje za kolače

Post by tomyf »

ja sam kupovala u Merkatoru
Manch

#3 Re: Boje za kolače

Post by Manch »

Gdje u Merkatoru? U glavnom nisu imali prije možda sedam dana kad sam ja tražila, imali su samo arome...
tomyf

#4 Re: Boje za kolače

Post by tomyf »

u glavnom merkatoru prije tri - cetiri dana
Chayna

#5 Re: Boje za kolače

Post by Chayna »

off-topic, sori:) a gdje nabavljas marcipan smjesu? nisam nigdje uspjela naći pravi marcipan...
Manch

#6 Re: Boje za kolače

Post by Manch »

Marcipan smjesu sam vidjela u merkatoru na odjelu stvarčica za kolače. Dođe u tri boje. E sad, ja sam mislila napraviti vlastitu smjesu sličnu marcipan, pa bojiti.
Tomi, možeš li mi molim te napisati kako izgledaju te boje pošto ih ja ne mogu naći a radnici me gledaju ko da sam pala s marsa :sad:
dalmatinka

#7 Re: Boje za kolače

Post by dalmatinka »

Ovo ti se prodaje u svim velikim trgovačkim centrima uz ostale sitnice za kolače.
Image
tomyf

#8 Re: Boje za kolače

Post by tomyf »

Manch wrote:Marcipan smjesu sam vidjela u merkatoru na odjelu stvarčica za kolače. Dođe u tri boje. E sad, ja sam mislila napraviti vlastitu smjesu sličnu marcipan, pa bojiti.
Tomi, možeš li mi molim te napisati kako izgledaju te boje pošto ih ja ne mogu naći a radnici me gledaju ko da sam pala s marsa :sad:

Izgleda slicno kao sto je dalmatinka postavila sliku, ali ja sam cini mi se uzimala Dr. Oetker. Mene su isto cudno gledale radnice...jedna je cak i trazila kao nesto, skroz na drugom dijelu...
u odjelu gje su kolaci ...pa ima onih nekih zeza za djecije rodjendane , na toj se strani odma nalazi jako mala kutijica.
Manch

#9 Re: Boje za kolače

Post by Manch »

Hvala vam svima :)
Manch

#10 Re: Boje za kolače

Post by Manch »

Jbg ja bila u Merkatoru i sve pretražila, samo što nisam gledala ispod polica, boja za kolače nigdje. Mora da sam ćorava.
Post Reply