boje za crtanje po licu :)
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- alias
#1 boje za crtanje po licu :)
ej ljudi znate li gdje da kupim kod nas u sarajevu one boje sto se koriste za crtanje po licu, najvise na tekmama? ajd pliiiz ako znate odgovorite mi sto prije
tnx

-
adnan_hz
#2 Re: boje za crtanje po licu :)
de budi normalan.. ne budi shaban.. ako vec hoces da se farbas uzmi tempere:D
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#3 Re: boje za crtanje po licu :)
Nemoj molim te.....

-
hali gali halid
#4 Re: boje za crtanje po licu :)
Fakat, kad vidim ofarbana lica u nekakve raznorazne boje, ili one neke perike fluoroscentno narandjaste boje,ili kape one tipa: dvorska luda, povraca mi se...
-
adnan_hz
#5 Re: boje za crtanje po licu :)
bolje obuci se u bijelo plavu boju i sal oko vrata i eto te:D
- Edin H.
#6 Re: boje za crtanje po licu :)
Nazalost ne znam gdje mozes nabaviti boju, sli samo se farbaj ako ti se to dopada.
Jedino sto mi je bez-veze, ako i kosu ne ofarbas
-
Dado dijasporitus
- Grijem se na: Trčanje oko zgrade
#7 Re: boje za crtanje po licu :)
Sta ste ba napali covjeka. Hoce da se sminka, malo da eksperimentise i to, ima pravo
.
- The Nightwatchman
#8 Re: boje za crtanje po licu :)
sjo sto ga ložišEdin H. wrote:Nazalost ne znam gdje mozes nabaviti boju, sli samo se farbaj ako ti se to dopada.
-
Ripicipi
#9 Re: boje za crtanje po licu :)
Treb'o bi i zube ofarbati, jedan zuti, jedan plavi 
-
pOZz
#10 Re: boje za crtanje po licu :)
Grlo, dlanove,šal, dres.
Stipu se tih sranja...
Stipu se tih sranja...
- alias
#11 Re: boje za crtanje po licu :)
oj ljudi dragi, nisam trazila da sudite vec da kazete gdje se ima kupiti.. a ako pitam imam i razlog, a on uopste ne mora biti taj na koji vi mislite.. ako znate gdje ima recite ako ne dovidjenja
sad se vi svi nasli pametni kao meni dijeliti savjete.. ha ha svasta! ako mozete pomoci super ako ne ne znam sta imate potrebu da se javljate uopste!
i btw zensko sam..

i btw zensko sam..
- burek_in_space
#12 Re: boje za crtanje po licu :)
Imam ja te farbe,hocesh da te farbam kod mene ili kod tebe?!alias wrote:oj ljudi dragi, nisam trazila da sudite vec da kazete gdje se ima kupiti.. a ako pitam imam i razlog, a on uopste ne mora biti taj na koji vi mislite.. ako znate gdje ima recite ako ne dovidjenjasad se vi svi nasli pametni kao meni dijeliti savjete.. ha ha svasta! ako mozete pomoci super ako ne ne znam sta imate potrebu da se javljate uopste!
i btw zensko sam..
-
pOZz
#13 Re: boje za crtanje po licu :)
Bez nervoze molim, bez nervoze...alias wrote:oj ljudi dragi, nisam trazila da sudite vec da kazete gdje se ima kupiti.. a ako pitam imam i razlog, a on uopste ne mora biti taj na koji vi mislite.. ako znate gdje ima recite ako ne dovidjenjasad se vi svi nasli pametni kao meni dijeliti savjete.. ha ha svasta! ako mozete pomoci super ako ne ne znam sta imate potrebu da se javljate uopste!
i btw zensko sam..
Jel' ti ba dosta više za danas?burek_in_space wrote:Imam ja te farbe,hocesh da te farbam kod mene ili kod tebe?!![]()
- stochar
#14 Re: boje za crtanje po licu :)
uzmes sminku, i to je to... mozes kupiti one multifunkcionalne na pijaci, taman za tekme...

- alias
#15 Re: boje za crtanje po licu :)
burek_in_space wrote:Imam ja te farbe,hocesh da te farbam kod mene ili kod tebe?!alias wrote:oj ljudi dragi, nisam trazila da sudite vec da kazete gdje se ima kupiti.. a ako pitam imam i razlog, a on uopste ne mora biti taj na koji vi mislite.. ako znate gdje ima recite ako ne dovidjenjasad se vi svi nasli pametni kao meni dijeliti savjete.. ha ha svasta! ako mozete pomoci super ako ne ne znam sta imate potrebu da se javljate uopste!
i btw zensko sam..
![]()
ti to meni fino posudis i ja to sama kuci obavim hahhahahah
- burek_in_space
#16 Re: boje za crtanje po licu :)
Nezasit sam!pOZz wrote: Jel' ti ba dosta više za danas?![]()
![]()
Naravno da se shalish!alias wrote: ti to meni fino posudis i ja to sama kuci obavim hahhahahahsalim se
- alias
#17 Re: boje za crtanje po licu :)
pOZz wrote:Bez nervoze molim, bez nervoze...alias wrote:oj ljudi dragi, nisam trazila da sudite vec da kazete gdje se ima kupiti.. a ako pitam imam i razlog, a on uopste ne mora biti taj na koji vi mislite.. ako znate gdje ima recite ako ne dovidjenjasad se vi svi nasli pametni kao meni dijeliti savjete.. ha ha svasta! ako mozete pomoci super ako ne ne znam sta imate potrebu da se javljate uopste!
i btw zensko sam..
![]()
Jel' ti ba dosta više za danas?burek_in_space wrote:Imam ja te farbe,hocesh da te farbam kod mene ili kod tebe?!![]()
![]()
![]()
moram s nervozom kad me odma izbace ljudi iz takta!
- alias
#18 Re: boje za crtanje po licu :)
burek_in_space wrote:Nezasit sam!pOZz wrote: Jel' ti ba dosta više za danas?![]()
![]()
![]()
![]()
Naravno da se shalish!alias wrote: ti to meni fino posudis i ja to sama kuci obavim hahhahahahsalim se
nja nja
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#19 Re: boje za crtanje po licu :)
@Burek
,prijatelju,moras li bas muntati svaku zensku osobu na forumu
Ja kada narastem
,hocu da budem @burek in space

Ja kada narastem
- -danTe-
#20 Re: boje za crtanje po licu :)
-LIBERO- wrote:@Burek,prijatelju,moras li bas muntati svaku zensku osobu na forumu
![]()
![]()
Ja kada narastem,hocu da budem @burek in space
![]()
![]()
![]()
![]()
-
paral0c0
#21 Re: boje za crtanje po licu :)
Meni bas dobro kad se neko farba zuto plava
Kad idem na utakmice vazda mi je lice >>>>>>>>
Kad idem na utakmice vazda mi je lice >>>>>>>>
- burek_in_space
#22 Re: boje za crtanje po licu :)
Proljece,cvijece,ptice,sunce,vrbopuc jbg...-LIBERO- wrote:@Burek,prijatelju,moras li bas muntati svaku zensku osobu na forumu
![]()
![]()
Ja kada narastem,hocu da budem @burek in space
![]()
![]()
![]()
![]()
- Platinum_Black
#23 Re: boje za crtanje po licu :)
Bio u dm-u, cm-u, Kozmo-u, One2Play, Turbo limac... Nigdje nema 
Ima li da je neko nasao negdje?
Sorry zbog vracanja teme iz mrtvih, ali ovo je bitna tematika koja se mora rijesiti
Sorry zbog vracanja teme iz mrtvih, ali ovo je bitna tematika koja se mora rijesiti
-
lajkujMe
#24 Re: boje za crtanje po licu :)
Evo nije bas u Sarajevu ali vazno je da nemoras izlaziti iz Sarajeva da ga kupisPlatinum_Black wrote:Bio u dm-u, cm-u, Kozmo-u, One2Play, Turbo limac... Nigdje nema
http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R4 ... Categories
-
teAMICA