Da, upravo tako. Zena se s tim zna nositi, ali obrnuto, nema sanse. Muskarac se itekako boji kraj sebe imati zenu uspjesniju od sebe. U pravilu, odmah tu ispliva kompleks nize vrijednosti, povrijedjen mu je ego zbog spoznaje da je jedna zena bolja od njega. Onda muskarac taj strasni kompleks, iz samo sebi znanih razloga, lijeci ispoljavajuci neku silu ili na neki slican nacinBonnie-Clydova mala wrote:Ah,zašto bi ih se bojale,mi smo ih i stvorile![]()
Politički ispravno je postaviti obrnuto pitanje
Boje li se zene uspjesnih muskaraca?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- lejlasa
#26 Re: Boje li se zene uspjesnih muskaraca?
- madner
#27 Re: Boje li se zene uspjesnih muskaraca?
Zar nije lakse lijecit taj kompleks kupovinom skupih auto od zenine plate?
-
*mima*
#28 Re: Boje li se zene uspjesnih muskaraca?
pici wrote:muska kombinacija da zaludite zenmske je.......uspjesan(solidno situiran),zgodan,uredan i cist,sarmantno-duhovit i po mogucnosti atletski gradjen.Ovo je dobitna kombinacija koja zenmske obara s nogu![]()
A dje ima takav?
- pustopoljina
#29 Re: Boje li se zene uspjesnih muskaraca?
mene nerviraju arogantni muskarci ( i zene,ali o njima nije rijec)...a dosta nekih koji se smatraju uspjesnima su i arogantni...pa bi se moglo reci da me nerviraju uspjesni arogantni muskarci...
ali ne znam sto bih se bojala?
-
mojgrad
#30 Re: Boje li se zene uspjesnih muskaraca?
Zavisi sta smatras pod tim 'uspjesni muskarci'? Nekim djevojkama/zenama je uspjesan muskarac ako ima kilu zlata na sebi i voza dobro auto 
- madner
#31 Re: Boje li se zene uspjesnih muskaraca?
Pa svaka mu cast, kila zlata = 20 000 kermi.mojgrad wrote:Zavisi sta smatras pod tim 'uspjesni muskarci'? Nekim djevojkama/zenama je uspjesan muskarac ako ima kilu zlata na sebi i voza dobro auto
Moras biti uspjesan da sa tim hodas i odbranis se od napada.
- pustopoljina
#32 Re: Boje li se zene uspjesnih muskaraca?
a takvih se bojim
odmah u autu zamisljam kalas,ili barem pajser

-
mojgrad
#33 Re: Boje li se zene uspjesnih muskaraca?
madner wrote:Pa svaka mu cast, kila zlata = 20 000 kermi.mojgrad wrote:Zavisi sta smatras pod tim 'uspjesni muskarci'? Nekim djevojkama/zenama je uspjesan muskarac ako ima kilu zlata na sebi i voza dobro auto
Moras biti uspjesan da sa tim hodas i odbranis se od napada.
Mozda je i maznuo ili na pogresan nacin stekao tih 20 000
-
mojgrad
#34 Re: Boje li se zene uspjesnih muskaraca?
Za mene je uspjesan onaj muskarac koji se 'odbrani' od izazova prevara..
- madner
#35 Re: Boje li se zene uspjesnih muskaraca?
A cuj, ako mu je proslo to je znak da se zna snac.mojgrad wrote:madner wrote:Pa svaka mu cast, kila zlata = 20 000 kermi.mojgrad wrote:Zavisi sta smatras pod tim 'uspjesni muskarci'? Nekim djevojkama/zenama je uspjesan muskarac ako ima kilu zlata na sebi i voza dobro auto
Moras biti uspjesan da sa tim hodas i odbranis se od napada.![]()
![]()
![]()
Mozda je i maznuo ili na pogresan nacin stekao tih 20 000
Nema sta uspjesan decko.
- madner
#36 Re: Boje li se zene uspjesnih muskaraca?
Nadji nekog freaka, oni su sto se toga tice nenadmaseni.mojgrad wrote:Za mene je uspjesan onaj muskarac koji se 'odbrani' od izazova prevara..
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#37 Re: Boje li se zene uspjesnih muskaraca?
citas ga lafice ,evo ga tu tebi pred nosommima wrote:pici wrote:muska kombinacija da zaludite zenmske je.......uspjesan(solidno situiran),zgodan,uredan i cist,sarmantno-duhovit i po mogucnosti atletski gradjen.Ovo je dobitna kombinacija koja zenmske obara s nogu![]()
A dje ima takav?
- pustopoljina
#38 Re: Boje li se zene uspjesnih muskaraca?
bojati i bojati se...sto je to toliko razlicito?! bojis/farbas i bojis se/plasis se nekog...
- otherside
#39 Re: Boje li se zene uspjesnih muskaraca?
sve cekam da dodje neki uspjesni i pjepadne me 
- milivoje
#40 Re: Boje li se zene uspjesnih muskaraca?
otherside wrote:sve cekam da dodje neki uspjesni i pjepadne me
BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Pjepala se??!!
- otherside
#41 Re: Boje li se zene uspjesnih muskaraca?
sad moram traziti nekog da mi stravu salije 
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#42 Re: Boje li se zene uspjesnih muskaraca?
ima moja dajdzinica na soukbunaru saljeva stravu,pa kad god hoces mozes samnome pa da poslije me castis kafomotherside wrote:sad moram traziti nekog da mi stravu salije
- otherside
#43 Re: Boje li se zene uspjesnih muskaraca?
je li to dzabe s preporukom ili placam punu cijenu?pici wrote:ima moja dajdzinica na soukbunaru saljeva stravu,pa kad god hoces mozes samnome pa da poslije me castis kafomotherside wrote:sad moram traziti nekog da mi stravu salije
a jesi li ti uspjesan? uh...svasta i ja pitam
- Latina
- Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.
#44 Re: Boje li se zene uspjesnih muskaraca?
lejlasa wrote:Da, upravo tako. Zena se s tim zna nositi, ali obrnuto, nema sanse. Muskarac se itekako boji kraj sebe imati zenu uspjesniju od sebe. U pravilu, odmah tu ispliva kompleks nize vrijednosti, povrijedjen mu je ego zbog spoznaje da je jedna zena bolja od njega. Onda muskarac taj strasni kompleks, iz samo sebi znanih razloga, lijeci ispoljavajuci neku silu ili na neki slican nacinBonnie-Clydova mala wrote:Ah,zašto bi ih se bojale,mi smo ih i stvorile![]()
Politički ispravno je postaviti obrnuto pitanje
Muskarac ce ti oprostiti sve osim uspjeha. Kad smo mi u pitanju, daleko od toga da se plasimo uspjesnih muskaraca. Posto posjedujemo zdrav razum,
-
daska_za_peglanje
#45 Re: Boje li se zene uspjesnih muskaraca?
josh je i zauzetpici wrote:citas ga lafice ,evo ga tu tebi pred nosommima wrote:pici wrote:muska kombinacija da zaludite zenmske je.......uspjesan(solidno situiran),zgodan,uredan i cist,sarmantno-duhovit i po mogucnosti atletski gradjen.Ovo je dobitna kombinacija koja zenmske obara s nogu![]()
A dje ima takav?
-
arze
#46 Re: Boje li se zene uspjesnih muskaraca?
haha a eto ljubomore medu zenama nema i zavisti!Latinica wrote:lejlasa wrote:Da, upravo tako. Zena se s tim zna nositi, ali obrnuto, nema sanse. Muskarac se itekako boji kraj sebe imati zenu uspjesniju od sebe. U pravilu, odmah tu ispliva kompleks nize vrijednosti, povrijedjen mu je ego zbog spoznaje da je jedna zena bolja od njega. Onda muskarac taj strasni kompleks, iz samo sebi znanih razloga, lijeci ispoljavajuci neku silu ili na neki slican nacinBonnie-Clydova mala wrote:Ah,zašto bi ih se bojale,mi smo ih i stvorile![]()
Politički ispravno je postaviti obrnuto pitanje![]()
Muskarac ce ti oprostiti sve osim uspjeha. Kad smo mi u pitanju, daleko od toga da se plasimo uspjesnih muskaraca. Posto posjedujemo zdrav razum,mi uspjesne muskarce postujemo i podrzavamo ih, umjesto da se natjecemo s njima.
joj koje ste vi.....mal ne lanu
- madner
#47 Re: Boje li se zene uspjesnih muskaraca?
Jah, normalno da im se svidjaju uspjesni, ovi drugi su puni frustracija i kompleksa.

-
d2
#48 Re: Boje li se zene uspjesnih muskaraca?
sta znaci uspjesan muskarac ? materijalno ? duhovno ? onaj koji je spavao sa vise zena ?
pretpostavljam materijalno
ja nisam ozenjen niti sam kada bio sa djevojkom koja je uspjesnija u poslovnom smislu medjutim moj stav je, mislim, racionalan i sastoji se u tome da svako od nas vrijedi odredjeni iznos na trzistu. taj iznos je obicno iskazan preko plate, satnice i drugo, ako je tvoja plata veca od moje i tvoja satnica veca od moje ja cu vrlo rado pristati da perem, peglam, cistim kuham na primjer jer je za nas dvoje profitabilnije da ja to radim posto je moja plata manja i moje vrijeme je jeftinije od tvog... ne mislim da bih radi toga imao problema sa egom dok bi god odnos izmedju nas bio normalan...
mislim da ne bih imao problem sa tim da je draga uspjesnija...
pretpostavljam materijalno
ja nisam ozenjen niti sam kada bio sa djevojkom koja je uspjesnija u poslovnom smislu medjutim moj stav je, mislim, racionalan i sastoji se u tome da svako od nas vrijedi odredjeni iznos na trzistu. taj iznos je obicno iskazan preko plate, satnice i drugo, ako je tvoja plata veca od moje i tvoja satnica veca od moje ja cu vrlo rado pristati da perem, peglam, cistim kuham na primjer jer je za nas dvoje profitabilnije da ja to radim posto je moja plata manja i moje vrijeme je jeftinije od tvog... ne mislim da bih radi toga imao problema sa egom dok bi god odnos izmedju nas bio normalan...
mislim da ne bih imao problem sa tim da je draga uspjesnija...
- Epitop
#49 Re: Boje li se zene uspjesnih muskaraca?
Ja bih dodao još da na sva pitanja odgovara sa "da".pici wrote:muska kombinacija da zaludite zenmske je.......uspjesan(solidno situiran),zgodan,uredan i cist,sarmantno-duhovit i po mogucnosti atletski gradjen.Ovo je dobitna kombinacija koja zenmske obara s nogu![]()
Mi njih zaludimo, a one poslije toga nas izlude.
- Latina
- Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.
#50 Re: Boje li se zene uspjesnih muskaraca?
Naravno, dovoljno je procitati komentare kompleksasa da shvatis zasto od takvih bjezimo glavom bez obzira. Ne postoji nista sitnije od iskompleksiranog muskarca.madner wrote:Jah, normalno da im se svidjaju uspjesni, ovi drugi su puni frustracija i kompleksa.