Sebe smatram uspješnom, i do sada nisam primjetila da me se nešta boje ti muškarci...ali ponekad se javi poneki koji me se najednom baš tog dana sasvim slučajno sjetio...jer sam uspjela...
Boje li se zene uspjesnih muskaraca?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- dushmanka_sa
#126 Re: Boje li se zene uspjesnih muskaraca?
Uspješnih muškaraca se apsolutno ne bojim...čak šta više...
Sebe smatram uspješnom, i do sada nisam primjetila da me se nešta boje ti muškarci...ali ponekad se javi poneki koji me se najednom baš tog dana sasvim slučajno sjetio...jer sam uspjela...
-
didgeridoo
#127 Re: Boje li se zene uspjesnih muskaraca?
samolaskavicedushmanka_sa wrote:Uspješnih muškaraca se apsolutno ne bojim...čak šta više...
a ono boldirano i uvecano...hebote k'o da smo neka ugrozena zivotinjska vrsta
Last edited by didgeridoo on 17/06/2008 09:55, edited 1 time in total.
- dushmanka_sa
#128 Re: Boje li se zene uspjesnih muskaraca?
furuna wrote:samolaskavicedushmanka_sa wrote:Uspješnih muškaraca se apsolutno ne bojim...čak šta više...

- anais_nin
#129 Re: Boje li se zene uspjesnih muskaraca?
izgleda da definicija USPJEHA varira od osobe do osobe
ovde prava "droba", ima svega, od zaradjenih milijardi, trosenja tudje love, kucnih poslova, pa do mjerenja uspjeha prijateljima
bojim se, tj zazirem, jedino od zlonamjernih ljudi i patoloskih lazova...
i ne izjednacavam uspjeh pa cak ni onaj po pitanju karijere ni sa profesijom, ni sa "visinom" polozaja, ni sa ciframa plate
za mene je uspjesna osoba koja je pronasla ono sto voli da radi, zna da radi svoj posao tj dobar ili dobra je u svom poslu (bez obzira o kojem zanimanju se radi) i uziva u onom sto radi
za mene su uspjesne osobe koje mogu da se snadju u razlicitim sredinama, pod razlicitim uslovima, poznaju "umjetnost prezivljavanja"
zivot je jako jako nepredvidiv....jedan cas si gore, vec sljedeci si donji...tako da i taj neki fiktivni lik koji je sada pun ko brod i ima impresivan broj plasticnih kartica, isto tako vrlo lako sutra moze biti neuspjesan, ne biti u mogucnosti da radi i privredjuje, izgubiti sav taj novac i materijalna sredstva kojima raspoloze i sta onda? kraj sebe bih izabrala samo onog koga bi zeljela kraj sebe i u (takvim) teskim zivotnim trenucima....lako je cvrkutat i voliti se kad je sve kako treba, kad vrijedi ona "ima se, moze se", ali zivot ne frcera tako....kraj sebe zelim nekog ko me postuje i podrzava, ko se ne takmici sa mnom na takav nacin da ja moram biti dole da bi se on osjecao "gornji" (bez bRezobrazluka
), nekog za koga nisam ni kucna pomocnica ali niti nekakav trofej koji on mora "izdrzavat", nekog za koga sam i drug i zivotni saputnik i ljubavnica i ravnopravan PARTNER....ako igramo kao tim protiv ostatka svijeta onda svaki njegov uspjeh NECE biti moj, ali ce mi svakako biti radost
i onda cega se tu ima bojati?
samo da kazem da ja ovo smatram ispravnim za sebe....sto ne znaci da zene koje biraju drugacije nisu u pravu...svakom svoje....
@d2, tebi svaka cast na takvom razmisljanju.....
nebitno do koje mjere ces ikad imati priliku da upraznjavas te stavove, ocigledno je (cak i iz mnostva postova na ovom forumu) da su takvi stavovi rijetkost....i ja bih samo da se slozim s tobom...ja bih uvijek puno radije djelila sve kucne obaveze i duznosti sa muzem ili momkom, nego dopustala pristup najintimnijim djelicima mog zivota nekom potpuno strancu 
bojim se, tj zazirem, jedino od zlonamjernih ljudi i patoloskih lazova...
i ne izjednacavam uspjeh pa cak ni onaj po pitanju karijere ni sa profesijom, ni sa "visinom" polozaja, ni sa ciframa plate
za mene je uspjesna osoba koja je pronasla ono sto voli da radi, zna da radi svoj posao tj dobar ili dobra je u svom poslu (bez obzira o kojem zanimanju se radi) i uziva u onom sto radi
zivot je jako jako nepredvidiv....jedan cas si gore, vec sljedeci si donji...tako da i taj neki fiktivni lik koji je sada pun ko brod i ima impresivan broj plasticnih kartica, isto tako vrlo lako sutra moze biti neuspjesan, ne biti u mogucnosti da radi i privredjuje, izgubiti sav taj novac i materijalna sredstva kojima raspoloze i sta onda? kraj sebe bih izabrala samo onog koga bi zeljela kraj sebe i u (takvim) teskim zivotnim trenucima....lako je cvrkutat i voliti se kad je sve kako treba, kad vrijedi ona "ima se, moze se", ali zivot ne frcera tako....kraj sebe zelim nekog ko me postuje i podrzava, ko se ne takmici sa mnom na takav nacin da ja moram biti dole da bi se on osjecao "gornji" (bez bRezobrazluka
samo da kazem da ja ovo smatram ispravnim za sebe....sto ne znaci da zene koje biraju drugacije nisu u pravu...svakom svoje....
@d2, tebi svaka cast na takvom razmisljanju.....
-
Kjajević Majko
#130 Re: Boje li se zene uspjesnih muskaraca?
Evo šta ti je uspješan muškarac kojeg se žene boje.zoom66 wrote:ovim si sebi povecala razmak od skidanja bana za svoj originalni nick Irm@...
Odličan post anais nin
- pustopoljina
#131 Re: Boje li se zene uspjesnih muskaraca?
moje musko nece vala ceskati jajca dok ja radim. taman i da imam zenu za pomoc po kuci. moze ceskati jedino mene.
sta je pravo musko? lijena mrcina? boze sacuvaj!
ima da mi pravi drustvo i cita novine naglas,ako ja pucim sljive
barem toliko!
sta je pravo musko? lijena mrcina? boze sacuvaj!
ima da mi pravi drustvo i cita novine naglas,ako ja pucim sljive