Boje li se zene uspjesnih muskaraca?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

dushmanka_sa

#126 Re: Boje li se zene uspjesnih muskaraca?

Post by dushmanka_sa »

Uspješnih muškaraca se apsolutno ne bojim...čak šta više...

Sebe smatram uspješnom, i do sada nisam primjetila da me se nešta boje ti muškarci...ali ponekad se javi poneki koji me se najednom baš tog dana sasvim slučajno sjetio...jer sam uspjela... :D
didgeridoo

#127 Re: Boje li se zene uspjesnih muskaraca?

Post by didgeridoo »

dushmanka_sa wrote:Uspješnih muškaraca se apsolutno ne bojim...čak šta više...

Sebe smatram uspješnom, i do sada nisam primjetila da me se nešta boje ti muškarci...ali ponekad se javi poneki koji me se najednom baš tog dana sasvim slučajno sjetio...jer sam uspjela... :D
samolaskavice :D

a ono boldirano i uvecano...hebote k'o da smo neka ugrozena zivotinjska vrsta :shock:
Last edited by didgeridoo on 17/06/2008 09:55, edited 1 time in total.
dushmanka_sa

#128 Re: Boje li se zene uspjesnih muskaraca?

Post by dushmanka_sa »

furuna wrote:
dushmanka_sa wrote:Uspješnih muškaraca se apsolutno ne bojim...čak šta više...

samolaskavice :D
Image
anais_nin

#129 Re: Boje li se zene uspjesnih muskaraca?

Post by anais_nin »

izgleda da definicija USPJEHA varira od osobe do osobe :-) ovde prava "droba", ima svega, od zaradjenih milijardi, trosenja tudje love, kucnih poslova, pa do mjerenja uspjeha prijateljima :)

bojim se, tj zazirem, jedino od zlonamjernih ljudi i patoloskih lazova... :)
i ne izjednacavam uspjeh pa cak ni onaj po pitanju karijere ni sa profesijom, ni sa "visinom" polozaja, ni sa ciframa plate :-)
za mene je uspjesna osoba koja je pronasla ono sto voli da radi, zna da radi svoj posao tj dobar ili dobra je u svom poslu (bez obzira o kojem zanimanju se radi) i uziva u onom sto radi :) za mene su uspjesne osobe koje mogu da se snadju u razlicitim sredinama, pod razlicitim uslovima, poznaju "umjetnost prezivljavanja"

zivot je jako jako nepredvidiv....jedan cas si gore, vec sljedeci si donji...tako da i taj neki fiktivni lik koji je sada pun ko brod i ima impresivan broj plasticnih kartica, isto tako vrlo lako sutra moze biti neuspjesan, ne biti u mogucnosti da radi i privredjuje, izgubiti sav taj novac i materijalna sredstva kojima raspoloze i sta onda? kraj sebe bih izabrala samo onog koga bi zeljela kraj sebe i u (takvim) teskim zivotnim trenucima....lako je cvrkutat i voliti se kad je sve kako treba, kad vrijedi ona "ima se, moze se", ali zivot ne frcera tako....kraj sebe zelim nekog ko me postuje i podrzava, ko se ne takmici sa mnom na takav nacin da ja moram biti dole da bi se on osjecao "gornji" (bez bRezobrazluka :D), nekog za koga nisam ni kucna pomocnica ali niti nekakav trofej koji on mora "izdrzavat", nekog za koga sam i drug i zivotni saputnik i ljubavnica i ravnopravan PARTNER....ako igramo kao tim protiv ostatka svijeta onda svaki njegov uspjeh NECE biti moj, ali ce mi svakako biti radost :) i onda cega se tu ima bojati?

samo da kazem da ja ovo smatram ispravnim za sebe....sto ne znaci da zene koje biraju drugacije nisu u pravu...svakom svoje....

@d2, tebi svaka cast na takvom razmisljanju..... :thumbup: nebitno do koje mjere ces ikad imati priliku da upraznjavas te stavove, ocigledno je (cak i iz mnostva postova na ovom forumu) da su takvi stavovi rijetkost....i ja bih samo da se slozim s tobom...ja bih uvijek puno radije djelila sve kucne obaveze i duznosti sa muzem ili momkom, nego dopustala pristup najintimnijim djelicima mog zivota nekom potpuno strancu :)
Kjajević Majko

#130 Re: Boje li se zene uspjesnih muskaraca?

Post by Kjajević Majko »

zoom66 wrote:ovim si sebi povecala razmak od skidanja bana za svoj originalni nick Irm@...:)
Evo šta ti je uspješan muškarac kojeg se žene boje. :lol:

Odličan post anais nin :thumbup: slažem se, uspješan je onaj/ona koji uživa u životu i ko se ne boji rada da može nastaviti uživati. :) Uspješan je onaj ko ne sudi ljude na osnovu jedne stvari. U vezi su najuspješniji oni koji su ravnopravni i mogu pričati o svemu, jer svi bez obzira na spol imaju i dobrih i loših dana, ako me kontaš. :wink: :D Nažalost u ovoj sredini takve stvari baš i ne prolaze lako.
pustopoljina

#131 Re: Boje li se zene uspjesnih muskaraca?

Post by pustopoljina »

moje musko nece vala ceskati jajca dok ja radim. taman i da imam zenu za pomoc po kuci. moze ceskati jedino mene. :D
sta je pravo musko? lijena mrcina? boze sacuvaj!
ima da mi pravi drustvo i cita novine naglas,ako ja pucim sljive :D barem toliko!
Post Reply