Napustio nas je jer je puko. Totalno. Kao da gledam blentavog Mladena Marića... U šta se pretvori onakav čovjek.
Uvjerite se i sami:
Ključne riječi: novi svjetski poredak, 5% ljudi vlada, redukcija svjetske populacije na 2 miliona...Danguba wrote:Uvazeni kolega, moze li u kratkim crtama da ne gledam sat i po Senada.
2 milijardecyprus wrote:Ključne riječi: novi svjetski poredak, 5% ljudi vlada, redukcija svjetske populacije na 2 miliona...Danguba wrote:Uvazeni kolega, moze li u kratkim crtama da ne gledam sat i po Senada.
Da, lapsus...StupskaBitanga wrote:2 milijardecyprus wrote:Ključne riječi: novi svjetski poredak, 5% ljudi vlada, redukcija svjetske populacije na 2 miliona...Danguba wrote:Uvazeni kolega, moze li u kratkim crtama da ne gledam sat i po Senada.
Ma uvijek je bilo slicno ili tako samo sto mi nismo bili svjedoci tome. Nas je zadesilo nesto ratova i nesto bolesti dok je druge ili ce vise ratova i vise bolesti.cyprus wrote:Ključne riječi: novi svjetski poredak, 5% ljudi vlada, redukcija svjetske populacije na 2 miliona...Danguba wrote:Uvazeni kolega, moze li u kratkim crtama da ne gledam sat i po Senada.
Jeste, i o njemu neces naci nijednu losu rijec s moje strane (a imam metar postova).commendatore wrote:kakav kurtonski senzacionalisticki naslov.... da bi temica je l imala posjecenost..... jebote mislio sam da je covjek umro..... mozda je bogic bogicevic puko al sto smo mi jadan narod je cudo..... bogi je nas zaduzio za vremena i vremena....
handžar88 wrote:Sve istina sto covjek govori to sto ste vi debili je druga stvar. Prepade me dzaba kontam covjek umro nabijem te na qrac.
Zasto? Pa napustio nas je.uglavnomja wrote: i jos HEBO TE NASLOV!!!!!
Mazda si nas ti napustio?Alfons Kauders wrote:Zasto? Pa napustio nas je.uglavnomja wrote: i jos HEBO TE NASLOV!!!!!
Covjek je odlucio da zivi u paralelnom svijetu, a ne u mom.
bole1st wrote:Mazda si nas ti napustio?Alfons Kauders wrote:Zasto? Pa napustio nas je.uglavnomja wrote: i jos HEBO TE NASLOV!!!!!
salik79 wrote: Velicina bio, velicina ostao.
Onda reci da je tebe napustio, a ne nas. Moj svijet, zasigurno, nije napustio.Alfons Kauders wrote:Zasto? Pa napustio nas je.uglavnomja wrote: i jos HEBO TE NASLOV!!!!!
Pa upravo sam to i rekao. Ne zivi u mom svijetu, vec u nekoj paralelnoj stvarnosti u kojoj Papa namjerava da ubije 5 milijardi ljudi.salik79 wrote:Onda reci da je tebe napustio, a ne nas. Moj svijet, zasigurno, nije napustio.Alfons Kauders wrote:Zasto? Pa napustio nas je.uglavnomja wrote: i jos HEBO TE NASLOV!!!!!