"Ja nisam clan Stranke Z. B. Oni su mene samo kandidirali, da ja ne bi moro nosat one papire po Bascarsiji da mi ljudi potpisuju"
Bog hefte ---> Muhamed Cengic
-
kub lajkan
#1 Bog hefte ---> Muhamed Cengic
Pita ga veceras Duska Jurisic nesto u vezi toga kako se zakacio sa ostalim iz Stranke za Bolji Tak, pa kako ce onda saradjivati sa drugim clanovima Predsjednistva ako ga izaberu...
"Ja nisam clan Stranke Z. B. Oni su mene samo kandidirali, da ja ne bi moro nosat one papire po Bascarsiji da mi ljudi potpisuju"

-
kub lajkan
zato sto ne gledas emisiju...danas wrote:zasto meni ovo nije ni najmanje smijesno...
-
kub lajkan
a zipa ovo:
"Sta ce tolike slike zalijepljene (misli na plakate)? One ne trebaju. Moju sliku necete naci nigdje prilijepljenu. Svako zna ko je Muhamed Cengic... Mozda nisam lijep kao Tihic i Silajdzic..."

"Sta ce tolike slike zalijepljene (misli na plakate)? One ne trebaju. Moju sliku necete naci nigdje prilijepljenu. Svako zna ko je Muhamed Cengic... Mozda nisam lijep kao Tihic i Silajdzic..."
- muha_sa
Idioti ohrndani--kako ih više nije stid baviti se politikom i životima jadnih ljudi--handre nas 15.godina i malo im.
Mladih i obrazovanih koliko želiš a do izražaja od ovih đuturuma i fosila doći ne mogu.
Pardon--odoh nastavit gledat utakmicu--Benfika dobro igra.
Mladih i obrazovanih koliko želiš a do izražaja od ovih đuturuma i fosila doći ne mogu.
-
njonjica
Manchester veceras skroz los...muha_sa wrote:Idioti ohrndani--kako ih više nije stid baviti se politikom i životima jadnih ljudi--handre nas 15.godina i malo im.
-
kub lajkan
A Cengic nije pros'o plej-of...njonjica wrote:Manchester veceras skroz los...muha_sa wrote:Idioti ohrndani--kako ih više nije stid baviti se politikom i životima jadnih ljudi--handre nas 15.godina i malo im.
Odust'o...
Konacno nesto pametno da uradi...
Last edited by kub lajkan on 26/09/2006 21:38, edited 1 time in total.
-
Branimir Mitrovic Floyd
Manchecter igra odlicno dok je nama poprilicno lose. Jebes drzavu. Bitno je da Manchecter igra dobro. Koja smo mi stoka !
Cenga je veceras us'o u legendu.
Cenga je veceras us'o u legendu.
-
Tariq_rambo
Ma najgore je svi odustadosae, sta je ovo, Na kraju ce ostati Tihic i Haris, i nema se stvarno za koga glasat,
Ma nije Mirnes nista bolji od Cenge i ostalih. Najjaca mu je bila u Parlamentu kad je reko da je Alija na samrti reko Bakiru i drugima CUVAJTE MI MIRNESA, ehehehehe
Ma legenda
Ma nije Mirnes nista bolji od Cenge i ostalih. Najjaca mu je bila u Parlamentu kad je reko da je Alija na samrti reko Bakiru i drugima CUVAJTE MI MIRNESA, ehehehehe
Ma legenda
- Edin H.
Jedna od Muhamedovih replika u Skupstini BiH prije rata je bila:
"Pliva patka, pliva guska ova zemlja bice Turska"
Potpaljivao stasti, a onda se ispalio.
Ne znam samo zasto je sada dolazio, zasto nije ostao u Turskoj kada mu je tako draga.
"Pliva patka, pliva guska ova zemlja bice Turska"
Potpaljivao stasti, a onda se ispalio.
Ne znam samo zasto je sada dolazio, zasto nije ostao u Turskoj kada mu je tako draga.
-
kub lajkan
Mislim da je to bio Šaja... ujedno njegov prvi i jedini istup u Parlamentu...Edin H. wrote:Jedna od Muhamedovih replika u Skupstini BiH prije rata je bila:
"Pliva patka, pliva guska ova zemlja bice Turska"![]()
- Drvosjeca iz Dejcica
Muhameda Cengica ne treba ismijavati, koliko znam covjek je imao tesku operaciju. Mislim da je u pitanju bio tumor, nisam siguran...
Zato nemojte ismijavati covjeka jer vas to sutra isto moze snaci.
-
Dezze
Jel' to znaci da treba da ga gledamo na TV-u i divimo se njegovim izvalama?! Ako je vec bio bolestan, bolje mu je da misli na zdravlje i da sebi ugodi ostatak zivota a ne da laprda po drzavnj televiziji. A kad si javna licnost, e pa onda moras i da trpis ostru kritiku...Drvosjeca iz Dejcica wrote:Muhameda Cengica ne treba ismijavati, koliko znam covjek je imao tesku operaciju. Mislim da je u pitanju bio tumor, nisam siguran...Zato nemojte ismijavati covjeka jer vas to sutra isto moze snaci.
-
idic
Imao je infarkt i izgleda da mu je tom prilikom najviše nastradao centar za suvislo mišljenje i za toleranciju.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Muhameda Cengica ne treba ismijavati, koliko znam covjek je imao tesku operaciju. Mislim da je u pitanju bio tumor, nisam siguran...Zato nemojte ismijavati covjeka jer vas to sutra isto moze snaci.
Neki stvarno nemaju mjere i nikad im nije dosta. Dovoljno se izbrukao u prvom sastavu SDA da neće osvojiti ni jedan glas. Kad njegov rođeni sinovi neće glasati za njega kud ćeš dalje.
Za vrijeme boravka u Turskoj je organizovao prikupljanje pomoći za BiH, novca i zlata koji nikako ne nađoše put do Sarajeva nego su završili u njegovim džepovima i supruge jednog funkcionera SDA koja nije više među živima. Iz tog perioda ima veze u Turskoj i u Sarajevu 4 registrovane firme na članove njegove porodice. Te firme imaju exlusivene ugovore sa Turskom. Toliko o poštenju familije Čengić. Njegova je majka sestra sa Izetbegovićevom majkom i odatle toliko povjerenje i njegov angažman u SDA.
Ako te interesuje odakle mi informacije, poznajem njegova oba sina koji su daleko pametniji i kulturniji od oca i sramota ih je njegovih nebuloza.
- Drvosjeca iz Dejcica
Njegova novija pamet je direktna posljedica te bolesti, al' vec vidim da neki misle da doticnog branim, odnosno njegove stavove sto ne stoji.Emina1 wrote:Ne ismijava ga niko zbog operacije i tumora,vec zbog njegove "pameti"....Drvosjeca iz Dejcica wrote:Muhameda Cengica ne treba ismijavati, koliko znam covjek je imao tesku operaciju. Mislim da je u pitanju bio tumor, nisam siguran...Zato nemojte ismijavati covjeka jer vas to sutra isto moze snaci.
- Drvosjeca iz Dejcica
Ti ocito ne shvatas, ne pravadam ja Muhameda Cengica samo kazem da je malo degutantno smijati se bolesnom covjeku. Bar je tako u mom selu ne znam kako je u tvom. Drugo, njegova danasnja politicka snaga je vise nego minorna pa stoga ne vidim razloga za ovakvu temu.Emina1 wrote:A "starija pamet" kad nije bilo bolesti?? Koje opravdanje imas za tu "pamet"?Drvosjeca iz Dejcica wrote:Njegova novija pamet je direktna posljedica te bolesti, al' vec vidim da neki misle da doticnog branim, odnosno njegove stavove sto ne stoji.Emina1 wrote: Ne ismijava ga niko zbog operacije i tumora,vec zbog njegove "pameti"....