Bog hefte ---> Muhamed Cengic

kub lajkan

#1 Bog hefte ---> Muhamed Cengic

Post by kub lajkan »

Pita ga veceras Duska Jurisic nesto u vezi toga kako se zakacio sa ostalim iz Stranke za Bolji Tak, pa kako ce onda saradjivati sa drugim clanovima Predsjednistva ako ga izaberu...

"Ja nisam clan Stranke Z. B. Oni su mene samo kandidirali, da ja ne bi moro nosat one papire po Bascarsiji da mi ljudi potpisuju"

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
njonjica

Post by njonjica »

:lol: :lol: :lol: :lol:

A plata nejma, pa nejma :lol: :lol:
danas

Post by danas »

zasto meni ovo nije ni najmanje smijesno... :roll:
kub lajkan

Post by kub lajkan »

danas wrote:zasto meni ovo nije ni najmanje smijesno... :roll:
zato sto ne gledas emisiju... :D
danas

Post by danas »

kub lajkan wrote:
danas wrote:zasto meni ovo nije ni najmanje smijesno... :roll:
zato sto ne gledas emisiju... :D
mozda... :roll:
jer meni se fakat place... :-?
kub lajkan

Post by kub lajkan »

a zipa ovo:

"Sta ce tolike slike zalijepljene (misli na plakate)? One ne trebaju. Moju sliku necete naci nigdje prilijepljenu. Svako zna ko je Muhamed Cengic... Mozda nisam lijep kao Tihic i Silajdzic..."

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
muha_sa

Post by muha_sa »

Idioti ohrndani--kako ih više nije stid baviti se politikom i životima jadnih ljudi--handre nas 15.godina i malo im.
Mladih i obrazovanih koliko želiš a do izražaja od ovih đuturuma i fosila doći ne mogu.
Pardon--odoh nastavit gledat utakmicu--Benfika dobro igra.
njonjica

Post by njonjica »

muha_sa wrote:Idioti ohrndani--kako ih više nije stid baviti se politikom i životima jadnih ljudi--handre nas 15.godina i malo im.
Mladih i obrazovanih koliko želiš a do izražaja od ovih đuturuma i fosila doći ne mogu.
Manchester veceras skroz los... :(
kub lajkan

Post by kub lajkan »

njonjica wrote:
muha_sa wrote:Idioti ohrndani--kako ih više nije stid baviti se politikom i životima jadnih ljudi--handre nas 15.godina i malo im.
Manchester veceras skroz los... :(
A Cengic nije pros'o plej-of... :lol:

Odust'o... :D

Konacno nesto pametno da uradi... :D
Last edited by kub lajkan on 26/09/2006 21:38, edited 1 time in total.
muha_sa

Post by muha_sa »

MERE bit bidne da i dobije koji glas--ima idiota koji će glasat za ovog fosila.
njonjica

Post by njonjica »

Yesssss!!!
Manchester vodi 1:0 :evil:
Ethio

Post by Ethio »

muha_sa wrote:MERE bit bidne da i dobije koji glas--ima idiota koji će glasat za ovog fosila.
Imaju slijepi, ali i to je loto :D
Teufik iz Los Angelesa

Post by Teufik iz Los Angelesa »

jos jedna zaljubljena u ronalda :roll:

:D
njonjica

Post by njonjica »

Teufik iz Los Angelesa wrote:jos jedna zaljubljena u ronalda :roll:

:D
:lol: :lol: :lol:
Ma kakvi.
Naprosto volem crvene djavole.
Dezze

Post by Dezze »

Da izbori nisu vazni, glas bih dao Muhamedu. Stvarno je kralj! Ja sam se veceras tako ismijao, lud je k'o struja!!!!

Nakon sat vremena price kaze: "Dajte mi samo 5 minuta!" :D :D :D
Branimir Mitrovic Floyd

Post by Branimir Mitrovic Floyd »

Manchecter igra odlicno dok je nama poprilicno lose. Jebes drzavu. Bitno je da Manchecter igra dobro. Koja smo mi stoka !

Cenga je veceras us'o u legendu.
Tariq_rambo

Post by Tariq_rambo »

Ma najgore je svi odustadosae, sta je ovo, Na kraju ce ostati Tihic i Haris, i nema se stvarno za koga glasat,
Ma nije Mirnes nista bolji od Cenge i ostalih. Najjaca mu je bila u Parlamentu kad je reko da je Alija na samrti reko Bakiru i drugima CUVAJTE MI MIRNESA, ehehehehe
Ma legenda
lindjo

Post by lindjo »

njonjica wrote:Yesssss!!!
Manchester vodi 1:0 :evil:
8-)

za Cengu nece ni zena glasat..uhljebio se citav rat u turskoj i onda dos'o k'o spasilac...evo mene :lol: malo sam se zajebunio,nisam znao ovarisat kuci :-)

krmak
Edin H.

Post by Edin H. »

Jedna od Muhamedovih replika u Skupstini BiH prije rata je bila:

"Pliva patka, pliva guska ova zemlja bice Turska" :roll:

Potpaljivao stasti, a onda se ispalio.

Ne znam samo zasto je sada dolazio, zasto nije ostao u Turskoj kada mu je tako draga.
kub lajkan

Post by kub lajkan »

Edin H. wrote:Jedna od Muhamedovih replika u Skupstini BiH prije rata je bila:

"Pliva patka, pliva guska ova zemlja bice Turska" :roll:
Mislim da je to bio Šaja... ujedno njegov prvi i jedini istup u Parlamentu... :D
Drvosjeca iz Dejcica

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Muhameda Cengica ne treba ismijavati, koliko znam covjek je imao tesku operaciju. Mislim da je u pitanju bio tumor, nisam siguran... :roll: Zato nemojte ismijavati covjeka jer vas to sutra isto moze snaci.
Dezze

Post by Dezze »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:Muhameda Cengica ne treba ismijavati, koliko znam covjek je imao tesku operaciju. Mislim da je u pitanju bio tumor, nisam siguran... :roll: Zato nemojte ismijavati covjeka jer vas to sutra isto moze snaci.
Jel' to znaci da treba da ga gledamo na TV-u i divimo se njegovim izvalama?! Ako je vec bio bolestan, bolje mu je da misli na zdravlje i da sebi ugodi ostatak zivota a ne da laprda po drzavnj televiziji. A kad si javna licnost, e pa onda moras i da trpis ostru kritiku...
idic

Post by idic »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:Muhameda Cengica ne treba ismijavati, koliko znam covjek je imao tesku operaciju. Mislim da je u pitanju bio tumor, nisam siguran... :roll: Zato nemojte ismijavati covjeka jer vas to sutra isto moze snaci.
Imao je infarkt i izgleda da mu je tom prilikom najviše nastradao centar za suvislo mišljenje i za toleranciju. :-) :-)

Neki stvarno nemaju mjere i nikad im nije dosta. Dovoljno se izbrukao u prvom sastavu SDA da neće osvojiti ni jedan glas. Kad njegov rođeni sinovi neće glasati za njega kud ćeš dalje.
Za vrijeme boravka u Turskoj je organizovao prikupljanje pomoći za BiH, novca i zlata koji nikako ne nađoše put do Sarajeva nego su završili u njegovim džepovima i supruge jednog funkcionera SDA koja nije više među živima. Iz tog perioda ima veze u Turskoj i u Sarajevu 4 registrovane firme na članove njegove porodice. Te firme imaju exlusivene ugovore sa Turskom. Toliko o poštenju familije Čengić. Njegova je majka sestra sa Izetbegovićevom majkom i odatle toliko povjerenje i njegov angažman u SDA.

Ako te interesuje odakle mi informacije, poznajem njegova oba sina koji su daleko pametniji i kulturniji od oca i sramota ih je njegovih nebuloza.
Drvosjeca iz Dejcica

Emina1 wrote:
Ne ismijava ga niko zbog operacije i tumora,vec zbog njegove "pameti"....
Njegova novija pamet je direktna posljedica te bolesti, al' vec vidim da neki misle da doticnog branim, odnosno njegove stavove sto ne stoji.
Drvosjeca iz Dejcica

Emina1 wrote:
Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Emina1 wrote: Ne ismijava ga niko zbog operacije i tumora,vec zbog njegove "pameti"....
Njegova novija pamet je direktna posljedica te bolesti, al' vec vidim da neki misle da doticnog branim, odnosno njegove stavove sto ne stoji.
A "starija pamet" kad nije bilo bolesti?? Koje opravdanje imas za tu "pamet"?
Ti ocito ne shvatas, ne pravadam ja Muhameda Cengica samo kazem da je malo degutantno smijati se bolesnom covjeku. Bar je tako u mom selu ne znam kako je u tvom. Drugo, njegova danasnja politicka snaga je vise nego minorna pa stoga ne vidim razloga za ovakvu temu.
Post Reply