13.06. je Radar fest u Varaždinu.
Za sada se zna da sviraju B.Dylan i Manic Street Preachers.
Ide li ko iz Sarajeva?
Bob Dylan u Varaždinu - Radar fest
Moderator: _BataZiv_0809
- upravnik
-
Moraless
#2 Re: Bob Dylan u Varaždinu - Radar fest
Pošto vidim da si upucen u dešavanja muzička,zamolio bi te ako znaš kada je koncert Dire Straits u Zagrebu,ako imasš kakvu informaciju,bio bi ti jaaaaako zahvalan
....navodno je 9.6. u pon...e sad da li je tačno???? Zahvaljujem...pozdrav
- Simply_Red
#3 Re: Bob Dylan u Varaždinu - Radar fest
9.6 Zagreb- Dom SportovaMoraless wrote:Pošto vidim da si upucen u dešavanja muzička,zamolio bi te ako znaš kada je koncert Dire Straits u Zagrebu,ako imasš kakvu informaciju,bio bi ti jaaaaako zahvalan....navodno je 9.6. u pon...e sad da li je tačno???? Zahvaljujem...pozdrav
10.6 Beograd-Arena
-
Moraless
#4 Re: Bob Dylan u Varaždinu - Radar fest
eh sefe hvala ti velika..pozdravSimply_Red wrote:9.6 Zagreb- Dom SportovaMoraless wrote:Pošto vidim da si upucen u dešavanja muzička,zamolio bi te ako znaš kada je koncert Dire Straits u Zagrebu,ako imasš kakvu informaciju,bio bi ti jaaaaako zahvalan....navodno je 9.6. u pon...e sad da li je tačno???? Zahvaljujem...pozdrav
10.6 Beograd-Arena
-
Moraless
#5 Re: Bob Dylan u Varaždinu - Radar fest
ja sam stvarno bezobziran,al nemoj mi zamjeriti...interesuje me znas li kako doci do karata za Dire Straits..i posto su??Simply_Red wrote:9.6 Zagreb- Dom SportovaMoraless wrote:Pošto vidim da si upucen u dešavanja muzička,zamolio bi te ako znaš kada je koncert Dire Straits u Zagrebu,ako imasš kakvu informaciju,bio bi ti jaaaaako zahvalan....navodno je 9.6. u pon...e sad da li je tačno???? Zahvaljujem...pozdrav
10.6 Beograd-Arena
et izvini na peglanju i hvala
- dalmatinka
#6 Re: Bob Dylan u Varaždinu - Radar fest
Ovi ti prodaju karte za 99 % koncerata u Hrvatskoj. Imaju po nekoliko prodajnih mjesta u svakom gradu. Jedini ti je problem što ih vidim u Hr, u Srbiji, u još nekoliko zemalja, ali Bosne nema . Cijena se kreće od 215 do 290 kn. Mislim da ih možeš naručiti internetom.Moraless wrote:ja sam stvarno bezobziran,al nemoj mi zamjeriti...interesuje me znas li kako doci do karata za Dire Straits..i posto su??Simply_Red wrote:9.6 Zagreb- Dom SportovaMoraless wrote:Pošto vidim da si upucen u dešavanja muzička,zamolio bi te ako znaš kada je koncert Dire Straits u Zagrebu,ako imasš kakvu informaciju,bio bi ti jaaaaako zahvalan....navodno je 9.6. u pon...e sad da li je tačno???? Zahvaljujem...pozdrav
10.6 Beograd-Arena
et izvini na peglanju i hvala
http://www.eventim.hr/portal/hr/
-
Moraless
#7 Re: Bob Dylan u Varaždinu - Radar fest
ee..dalmoška..hvala ti puno..snaći ću se već..