Bob Dylan u Varaždinu - Radar fest

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
upravnik

#1 Bob Dylan u Varaždinu - Radar fest

Post by upravnik »

13.06. je Radar fest u Varaždinu.
Za sada se zna da sviraju B.Dylan i Manic Street Preachers.
Ide li ko iz Sarajeva?
Moraless

#2 Re: Bob Dylan u Varaždinu - Radar fest

Post by Moraless »

Pošto vidim da si upucen u dešavanja muzička,zamolio bi te ako znaš kada je koncert Dire Straits u Zagrebu,ako imasš kakvu informaciju,bio bi ti jaaaaako zahvalan :D ....navodno je 9.6. u pon...e sad da li je tačno???? Zahvaljujem...pozdrav
Simply_Red

#3 Re: Bob Dylan u Varaždinu - Radar fest

Post by Simply_Red »

Moraless wrote:Pošto vidim da si upucen u dešavanja muzička,zamolio bi te ako znaš kada je koncert Dire Straits u Zagrebu,ako imasš kakvu informaciju,bio bi ti jaaaaako zahvalan :D ....navodno je 9.6. u pon...e sad da li je tačno???? Zahvaljujem...pozdrav
9.6 Zagreb- Dom Sportova
10.6 Beograd-Arena
Moraless

#4 Re: Bob Dylan u Varaždinu - Radar fest

Post by Moraless »

Simply_Red wrote:
Moraless wrote:Pošto vidim da si upucen u dešavanja muzička,zamolio bi te ako znaš kada je koncert Dire Straits u Zagrebu,ako imasš kakvu informaciju,bio bi ti jaaaaako zahvalan :D ....navodno je 9.6. u pon...e sad da li je tačno???? Zahvaljujem...pozdrav
9.6 Zagreb- Dom Sportova
10.6 Beograd-Arena
eh sefe hvala ti velika..pozdrav
Moraless

#5 Re: Bob Dylan u Varaždinu - Radar fest

Post by Moraless »

Simply_Red wrote:
9.6 Zagreb- Dom Sportova
10.6 Beograd-Arena
ja sam stvarno bezobziran,al nemoj mi zamjeriti...interesuje me znas li kako doci do karata za Dire Straits..i posto su??
et izvini na peglanju i hvala ;-)
dalmatinka

#6 Re: Bob Dylan u Varaždinu - Radar fest

Post by dalmatinka »

Moraless wrote:
Simply_Red wrote:
9.6 Zagreb- Dom Sportova
10.6 Beograd-Arena
ja sam stvarno bezobziran,al nemoj mi zamjeriti...interesuje me znas li kako doci do karata za Dire Straits..i posto su??
et izvini na peglanju i hvala ;-)
Ovi ti prodaju karte za 99 % koncerata u Hrvatskoj. Imaju po nekoliko prodajnih mjesta u svakom gradu. Jedini ti je problem što ih vidim u Hr, u Srbiji, u još nekoliko zemalja, ali Bosne nema . Cijena se kreće od 215 do 290 kn. Mislim da ih možeš naručiti internetom.

http://www.eventim.hr/portal/hr/
Moraless

#7 Re: Bob Dylan u Varaždinu - Radar fest

Post by Moraless »

ee..dalmoška..hvala ti puno..snaći ću se već.. :thumbup:
Post Reply