pics with timestamp or GTFOBega_94 wrote:Cijeli moj zivot je vezan za automobile prvenstveno za bmw! Jesam 1994 godiste ali sam provozao i imao preko 20-ak bmw-amk ultra wrote:![]()
hajd mi pošteno priznaj koliko različitih BMW.a si vozio? koliko Mercedesa i Audija iz iste klase pa da možeš porediti...
_94 --> pretpostavljam godište
a i sad trenutno imam dvije e60
BMW je sastavni dio mog dana i ne mogu bez njega, ako ti nije interesantna tema samo je zaobiđi
BMW, Mercedes ili audi!? I zasto ??
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#26 Re: BMW, Mercedes ili audi!? I zasto ??
- sema911s
#27 Re: BMW, Mercedes ili audi!? I zasto ??
ovo GTFO da mu prevedemo znacimk ultra wrote:pics with timestamp or GTFOBega_94 wrote:Cijeli moj zivot je vezan za automobile prvenstveno za bmw! Jesam 1994 godiste ali sam provozao i imao preko 20-ak bmw-amk ultra wrote:![]()
hajd mi pošteno priznaj koliko različitih BMW.a si vozio? koliko Mercedesa i Audija iz iste klase pa da možeš porediti...
BMW je sastavni dio mog dana i ne mogu bez njega, ako ti nije interesantna tema samo je zaobiđi
odhebi mali silovace te kacevanda
-
neki
#28 Re: BMW, Mercedes ili audi!? I zasto ??
Prvi:mk ultra wrote:pics with timestamp or GTFOBega_94 wrote:Cijeli moj zivot je vezan za automobile prvenstveno za bmw! Jesam 1994 godiste ali sam provozao i imao preko 20-ak bmw-amk ultra wrote:![]()

Drugi:

- avantgarde
#29 Re: BMW, Mercedes ili audi!? I zasto ??
postoji Mercedes i ostala auta
...
sad bez zezanja,niti ijedan drugi auto ne moze da sakrije prijedjenih 100 000 km kao MB...jednostavno to se najmanje na mecki primijeti...pisem iz iskustva ponesto..
sad bez zezanja,niti ijedan drugi auto ne moze da sakrije prijedjenih 100 000 km kao MB...jednostavno to se najmanje na mecki primijeti...pisem iz iskustva ponesto..
-
goran16v
#30 Re: BMW, Mercedes ili audi!? I zasto ??
Naravno, moj tipfeler, izostavio sam "n" u Mehanotehnici!Seawolf wrote:Izvinjavam se na upadu, ali firma iz Izole se tada zvala Mehanotehnika, a danas se zove samo Mehano.goran16v wrote:Nije, ovo je japanski Radio Racer, a ti predpostavljam da mislis na Metalotehika (Izola - SLO) BMW 3,0 CSL koji se radio u 3 boje (bijeli, crveni, crni, sa vise livreja, najpoznatiji crveni Jaggermaister) i koji je imao daljinski sa kablom, prvo varijanta crveni upravljac sa 2 dugmenta i volanom, a zatim crni sa standardne 2 rucice, a i to je bila licenca mislim njemackog Shuco-a.citroen xm wrote:Pretpostavljam Metaloplastika?
- 1korisnik
#31 Re: BMW, Mercedes ili audi!? I zasto ??
vozio mercedesa, ovaj sto sam ga ja vozo je spor...ali limuzina prava.
bmw mi je nekako vise sportska limuzina, a audi mi je nekako mjesavina toga dva. uglavnom, i danas mi krivo sto ne kupih bmw.
bmw mi je nekako vise sportska limuzina, a audi mi je nekako mjesavina toga dva. uglavnom, i danas mi krivo sto ne kupih bmw.
- avantgarde
#32 Re: BMW, Mercedes ili audi!? I zasto ??
vi vecina vas ovdje pricate o starijim modelima auta..ama probajte malo ove novije do 2-3 godine maximalno...neki od vas su vozili auta sa najmanjim motorima u njihopoj paleti motora,to su uglavnom i manje sportska auta,to su auta za polagano krstarenje uz udobno sjedenje za volanom...treba probati recimo ove novije,nema BMW uopste vise prednosti u odnosu na MB glede sportskih perfomansi,naravno da trebate kupit MB sa Avantgarde opremom,ako vam je i to malo onda uzmite Avantgarda opremu sa dodatnim AMG ovjesima,takvog ja imam sa 232 ks i onda pogledajte sta je sportivnost...a ako je nekome i ovo malo onda izvolite kupit C,E,S,CLS 6,3 AMG...trenutno najjaci serijski motor ima ova nova E klasa nesto oko 590 ks,Mecka trenutno drzi spicu...osim toga MB je odvajkada prisutan u najbrzem/najsportskijem autosportu uopste-u F1...BMW je bio nekoliko godina,zbog slabog uspjeha pobjegli su iz F1,Audi nikad nije ni bio tamo...
- avantgarde
#33 Re: BMW, Mercedes ili audi!? I zasto ??

sportskiji gotovo da vise i ne ide..

biraj sta volis i sta mosH sebi priustit..
- 1korisnik
#34 Re: BMW, Mercedes ili audi!? I zasto ??
Meni izgledaju isto sprijeda. Iskreno, bmw e46 ima vise sportski look nego ta meca.
-
febo_acm
#35 Re: BMW, Mercedes ili audi!? I zasto ??
Ti mislis na prava auta ili autice?Bega_94 wrote: Cijeli moj zivot je vezan za automobile prvenstveno za bmw! Jesam 1994 godiste ali sam provozao i imao preko 20-ak bmw-a
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4
-
Djubre_
#36 Re: BMW, Mercedes ili audi!? I zasto ??
Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2
-
Djubre_
#37 Re: BMW, Mercedes ili audi!? I zasto ??
Ovakav u zenici ima crni kod cigana. Prvi ga put vidio neki dan.avantgarde wrote:
biraj sta volis i sta mosH sebi priustit..
Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2
-
skuterrr
#38 Re: BMW, Mercedes ili audi!? I zasto ??
boško buha ?Genije wrote:Cijeli moj zivot je vezan za automobile prvenstveno za bmw! Jesam 1994 godiste ali sam provozao i imao preko 20-ak bmw-a
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#39 Re: BMW, Mercedes ili audi!? I zasto ??
Sad kada citam ovaj njegov post,mozda i ima smisla.
Provozao je i imao preko 20 BMW. Imao je jednog (vjerovatno truhlu 3-ku 316 sa karburatorom i 90 KS iz 84),a provozao je razne BMW-ove.
Provozao je i imao preko 20 BMW. Imao je jednog (vjerovatno truhlu 3-ku 316 sa karburatorom i 90 KS iz 84),a provozao je razne BMW-ove.
-
goran16v
#40 Re: BMW, Mercedes ili audi!? I zasto ??
Vidis da postavljac teme ima sve a2 posta nai nijedan poslije ovih 20-ak BMW-ova. To sve govori i o njegovom silnom vozackom islustvu i o 20 BMW-ova.