BMW M5
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
Frutek
Čitao sam više o M5-ci u prošlom Auto-moto sport magazinu i čini mi se da je ipak malo to previše. Mislim, dosta toga je na "dugme" što mi se ne sviđa. Ako hoćeš da ideš ko manijak, pritisneš "sport" dugmić poslije kojeg te baca ko iz katapulta. Onda prije nego što kreneš, imaš da provjeriš dugmadi, kao da polijećeš sa Boeing-om 747
Helem, nešto mi sve to previše napucano...i kad bi imo pare za takvo nešto, razmislio bi jer ruku na srce, nije mi po ukusu

- beco
Je si li ti ok. M5 je najvjerovatnije najbolje HPC (High performance car). Pa zamisli kako je dobar sam produkciski model da je samo jedan ugledan tuner stavio nove spojlere i skinuo elektronsku blokadu motora, znaci nije ni taknuo motor a on ide punih 320 km/h. Ma mislim jebo sve mercedese ito posebno AMG oni i ne mogu da dosegnu te performance pez torbo punjaca, govorim o istoj klasi a ne o slr pa cak je m5 brzi i od cls amg koji je mnogo laski od njega. To ti je uspjeh kad uspijes da od 1l goriva izvuci vise od 100 KS nek to uradi mercedes.
-
whow
Alo se dobija se dobije na lottubeco wrote:Je si li ti ok. M5 je najvjerovatnije najbolje HPC (High performance car). Pa zamisli kako je dobar sam produkciski model da je samo jedan ugledan tuner stavio nove spojlere i skinuo elektronsku blokadu motora, znaci nije ni taknuo motor a on ide punih 320 km/h. Ma mislim jebo sve mercedese ito posebno AMG oni i ne mogu da dosegnu te performance pez torbo punjaca, govorim o istoj klasi a ne o slr pa cak je m5 brzi i od cls amg koji je mnogo laski od njega. To ti je uspjeh kad uspijes da od 1l goriva izvuci vise od 100 KS nek to uradi mercedes.

-
The_Flyer2002
M5 je postalo moje dream car od kada sam proveo neko vrijeme u njemu.
sicevu su mu ZAKON. nisam boljih vidio ni osjetio. koza, masaza, grijanje, hladjenje, bocna podrska, namjestanje sa 16 razlicitih pravaca, ....
jedna VELIKA zamjerka je glupi iDrive koji je komplikovan
sicevu su mu ZAKON. nisam boljih vidio ni osjetio. koza, masaza, grijanje, hladjenje, bocna podrska, namjestanje sa 16 razlicitih pravaca, ....
jedna VELIKA zamjerka je glupi iDrive koji je komplikovan