BMW izbor
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- pitt
#76 Re: BMW izbor
Sta je sad.....maloprije ste do matichara dosli 
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#77 Re: BMW izbor
Hajte malo na Ljubav i sex 
-
_Jenny_
#78 Re: BMW izbor
Ajme majko di je ovo otislo....Bobi wrote:Hajte malo na Ljubav i sex
- pitt
#79 Re: BMW izbor
vala bas smogovac. ozbiljna je tema bila 
-
_Jenny_
#80 Re: BMW izbor
Da,bila je...Seha sorrypitt wrote:vala bas smogovac. ozbiljna je tema bila
- SaraLe
#82 Re: BMW izbor
Ja sam ovo uspjela sa slucajnim prolaznicimaŠeha wrote:Primjer koji ce najbolje ilustrirati moje probleme sa VW:
Nakon jedne od popravki gdje su mi mijenjali citav onaj "audio panel" znaci CD player, radio sta je sve vec bilo tu, ja da otvorim prozor da se zahvalim mehanicaru kad ono oba prozora padnu![]()
Znaci imao sam GTI i nisam imao vise nego ta dva prozora, da sam ih imao vise vjerovatno bi i ostali popadali
![]()
Onda se mehanicaru vise nisam zahvaljivao nego su u pitanju bile neke druge rijeci...
Uglavnom problemi su kod mene bili gotovo iskljucivo sa elektronikom ali su bili konstantni. Mislim da nisam vozio mjesec dana (od godinu i po koliko sam ga imao) sa svim sijalicama da rade. Novog sam ga kupio da ne bude zabune.
Sa BMW, da kucnem u drvo, nikad nista. U stvari imao sam problem da onaj jastuk za kicmu u sjedistu nije htio da se ispuse. Nije mi smetalo ali sam im pomenuo kod jedne promjene ulja. LJudi mi dali novog BMW-a dok ovog ne "poprave" za dva dana bilo gotovo i zamijenili citavo sjediste. Besplatno. CItavo odrzavanje je besplatno, sta god da se desi, dok je pod garancijom naravno. Pukla mi guma jednom na putu a vani kisa padala. Fino pritisnuo dugme ono iznad retrovizora popricao s ljudima i dosao mi serviser za 20 minuta i promijenio gumu. Ja nisam ni izlazio iz auta![]()
![]()
Last edited by SaraLe on 24/03/2008 21:29, edited 1 time in total.
-
_Jenny_
#83 Re: BMW izbor
LegendoSaraLe wrote:Ja sam ovo uspjela sa slucajnim prolaznicimaŠeha wrote:Primjer koji ce najbolje ilustrirati moje probleme sa VW:
Nakon jedne od popravki gdje su mi mijenjali citav onaj "audio panel" znaci CD player, radio sta je sve vec bilo tu, ja da otvorim prozor da se zahvalim mehanicaru kad ono oba prozora padnu![]()
Znaci imao sam GTI i nisam imao vise nego ta dva prozora, da sam ih imao vise vjerovatno bi i ostali popadali
![]()
Onda se mehanicaru vise nisam zahvaljivao nego su u pitanju bile neke druge rijeci...
Uglavnom problemi su kod mene bili gotovo iskljucivo sa elektronikom ali su bili konstantni. Mislim da nisam vozio mjesec dana (od godinu i po koliko sam ga imao) sa svim sijalicama da rade. Novog sam ga kupio da ne bude zabune.
Sa BMW, da kucnem u drvo, nikad nista. U stvari imao sam problem da onaj jastuk za kicmu u sjedistu nije htio da se ispuse. Nije mi smetalo ali sam im pomenuo kod jedne promjene ulja. LJudi mi dali novog BMW-a dok ovog ne "poprave" za dva dana bilo gotovo i zamijenili citavo sjediste. Besplatno. CItavo odrzavanje je besplatno, sta god da se desi, dok je pod garancijom naravno. Pukla mi guma jednom na putu a vani kisa padala. Fino pritisnuo dugme ono iznad retrovizora popricao s ljudima i dosao mi serviser za 20 minuta i promijenio gumu. Ja nisam ni izlazio iz auta![]()
![]()
![]()
![]()
-
sulesavic
#84 Re: BMW izbor
A, hoće li biti vraćeni gdje treba kad se uozbilje? Ovo nema smisla...Bobi wrote:Hajte malo na Ljubav i sex
- pitt
#85 Re: BMW izbor
Cekajte ljudi prvo da se razvede od one pakistankezoom66 wrote:
nece...
vidish da se sheha rjeshio zeniti...pa neek ga kandidatkinje oshacuju...
bobi, chekam na mojih 50% posto od tala sa shehom za prebacivanje teme
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#86 Re: BMW izbor
Šeha Piše privatnu poruku 24. ožu. 2008. 22:36
Ma Seha se vec bacio na posao
(da ne bude zabune ovo svako moze vidjeti ako klikne Tko je online
)
Ma Seha se vec bacio na posao
-
_Jenny_
#87 Re: BMW izbor
Pitt to tek sad spominjespitt wrote:Cekajte ljudi prvo da se razvede od one pakistankezoom66 wrote:
nece...
vidish da se sheha rjeshio zeniti...pa neek ga kandidatkinje oshacuju...
bobi, chekam na mojih 50% posto od tala sa shehom za prebacivanje teme![]()
![]()
![]()
![]()
- Šeha
#88 Re: BMW izbor
Jao dusmana zlobnih...Bobi wrote:Šeha Piše privatnu poruku 24. ožu. 2008. 22:36
Ma Seha se vec bacio na posao(da ne bude zabune ovo svako moze vidjeti ako klikne Tko je online
)
Pa ni sekunde privatnosti
- Tesssa
- pitt
#90 Re: BMW izbor
hajde ba......we're one big happy familyŠeha wrote:Jao dusmana zlobnih...Bobi wrote:Šeha Piše privatnu poruku 24. ožu. 2008. 22:36
Ma Seha se vec bacio na posao(da ne bude zabune ovo svako moze vidjeti ako klikne Tko je online
)
![]()
![]()
Pa ni sekunde privatnosti![]()
![]()
- Šeha
#91 Re: BMW izbor
Otkako prebaciste temu prosto sam obasut PP-ima.zoom66 wrote: a zato tebe nema - samo pp-ash
A ja vas mislio ruziti... Kakvi ruziti, sad gledam kako da vas pocastim... Najdraza moja administracijo
-
mamica papucarka
#92 Re: BMW izbor
ja mislila Seha nesto klapio u autu, pa pozurila da prelisat sve cetiri stranice 
- pitt
#93 Re: BMW izbor
nije joshmamica papucarka wrote:ja mislila Seha nesto klapio u autu, pa pozurila da prelisat sve cetiri stranice
-
Zhaba
- Šeha
#95 Re: BMW izbor
Ja sam preveliki dzentlmen da ti ovako javno kazem da lazespitt wrote:
nije josh![]()
![]()
![]()
Vidis da vece auto hoce da kupi
- Šeha
-
mamica papucarka
#97 Re: BMW izbor
Seha, koji god da kupis lijepit ce se ko muhe na selotejp
Zamisli, ti vozis onog prvog plavog . Muzika do daCke, prozor otvoris, pa izbacis dlakavu ruku sa pozlacenim satom. U glavi sirok osmjeh i zlatan zub. Sulja pink i to sva izguzvana da hanuma ne mora peglat. Na tebi dizelke, a na nogama bijele patike sa odvezanim pertlama
Ide ona, minjak do zuba... ha, necu dalje...
Zamisli, ti vozis onog prvog plavog . Muzika do daCke, prozor otvoris, pa izbacis dlakavu ruku sa pozlacenim satom. U glavi sirok osmjeh i zlatan zub. Sulja pink i to sva izguzvana da hanuma ne mora peglat. Na tebi dizelke, a na nogama bijele patike sa odvezanim pertlama
-
manga
#98 Re: BMW izbor
prvo svaka ti cast sto voli najbolji brend medju autima, drugo ako ne mislis skakati po klakvim alpama i andama onda uzmi 335i !!!! plus ako nisi porodicni covjek onda definitivno 3icu... ja imam 325 i ne mogu je izsaltati a mogu misliti to tek kad se potjera, kako god uzivaces jer benka je cudo...
ps
mani te se mercedesa pa nece na taxi

ps
mani te se mercedesa pa nece na taxi
- Šeha
#99 Re: BMW izbor
Friz ono k'o da me krava polizala, i to s obe strane glave pa kosa ide u spic gore... Suncane naocale iako je noc... Znam, znam sve je to tako sem sto nemam dlakave ruke jeb'ga...mamica papucarka wrote:Seha, koji god da kupis lijepit ce se ko muhe na selotejp![]()
Zamisli, ti vozis onog prvog plavog . Muzika do daCke, prozor otvoris, pa izbacis dlakavu ruku sa pozlacenim satom. U glavi sirok osmjeh i zlatan zub. Sulja pink i to sva izguzvana da hanuma ne mora peglat. Na tebi dizelke, a na nogama bijele patike sa odvezanim pertlama![]()
- SaraLe
#100 Re: BMW izbor
Jos nisi skontao da ovo nije tema o autumanga wrote:prvo svaka ti cast sto voli najbolji brend medju autima, drugo ako ne mislis skakati po klakvim alpama i andama onda uzmi 335i !!!! plus ako nisi porodicni covjek onda definitivno 3icu... ja imam 325 i ne mogu je izsaltati a mogu misliti to tek kad se potjera, kako god uzivaces jer benka je cudo...
ps
mani te se mercedesa pa nece na taxi![]()
![]()