BMW izbor

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Šeha

#101 Re: BMW izbor

Post by Šeha »

manga wrote:prvo svaka ti cast sto voli najbolji brend medju autima, drugo ako ne mislis skakati po klakvim alpama i andama onda uzmi 335i !!!! plus ako nisi porodicni covjek onda definitivno 3icu... ja imam 325 i ne mogu je izsaltati a mogu misliti to tek kad se potjera, kako god uzivaces jer benka je cudo...
Uzivam ja vec :wink:
Image
Zhaba

#102 Re: BMW izbor

Post by Zhaba »

Šeha wrote:
Zhaba wrote:
Šeha wrote:Kada biste mogli birati koji biste radije uzeli:

BMW 335i

ili

BMW X5

Potrosnja benzina ne ulazi u kalkulaciju.
X5
Zhabo, ne zbunjuj mi administraciju, hoce mi jos vratiti ovu temu na podforum Automobili :D :D :D
mojne galamiti na mene ja samo odgovorila na pitanje :cry: :cry: :cry: :cry:
anais_nin

#103 Re: BMW izbor

Post by anais_nin »

Šeha wrote:Kada biste mogli birati koji biste radije uzeli:

BMW 335i

ili

BMW X5

Potrosnja benzina ne ulazi u kalkulaciju.
fino sebi nabacim ovaj :oops:

Image

i onda "slucajno" pregazim sve one koji se furaju na to da bibi sluzi za kupljenje treba :D

ako ove slucajne aktivnosti bas moram obavljati BMWom, onda radije M3 :D

Image

ima da vas nema :evil: :lol:
Šeha

#104 Re: BMW izbor

Post by Šeha »

anais_nin wrote:
i onda "slucajno" pregazim sve one koji se furaju na to da bibi sluzi za kupljenje treba :D
Grehota ti je unistiti takav auto... Uzmi neki americki, masivni, ubio se za takvog posla :) :D :)
Šeha

#105 Re: BMW izbor

Post by Šeha »

zoom66 wrote:
bjezi tamo zeno, nekad ti je i peglica bila dobra, na nju te oborih :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ako si ti na smjeni Zoom-e eno ti ona dvojica 'suju na "Dijaspori" :D :D
anais_nin

#106 Re: BMW izbor

Post by anais_nin »

zoom66 wrote: bjezi tamo zeno, nekad ti je i peglica bila dobra, na nju te oborih :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pa vidis da peglicu i dalje cuvam u garazi :oops: a ovim maKinama likvidiram ljude :lol: :lol: :lol: :D znam ja jos uvijek prioritete :D :evil:
turban

#107 Re: BMW izbor

Post by turban »

_Jenny_ wrote:Ako zelis privuci neku sponzorusu :D...definitivno 335i,a ako kupujes auto sebi onda x5 koji je po meni savrsen autic :)
U mom gradu bio jedan Hakija srce.Siromasan i mali cojo.Ali Hakija srce je provozo mnoge u svom spiditeru,skidao je petobanku sa koljena... :lol: :lol:
_Jenny_

#108 Re: BMW izbor

Post by _Jenny_ »

turban wrote:
_Jenny_ wrote:Ako zelis privuci neku sponzorusu :D...definitivno 335i,a ako kupujes auto sebi onda x5 koji je po meni savrsen autic :)
U mom gradu bio jedan Hakija srce.Siromasan i mali cojo.Ali Hakija srce je provozo mnoge u svom spiditeru,skidao je petobanku sa koljena... :lol: :lol:
Zezni ti te BMw-e i uzmi spiditer :D
pitt

#109 Re: BMW izbor

Post by pitt »

ma retro style.....dijana ili trabant. spachek zakletva :D
Valbon_1

#110 Re: BMW izbor

Post by Valbon_1 »

BMW je najbolji auto na svetu. 335i je najbojli kupe ikada napravljen. A motor 3.0 twin turbo momentalno je najbolji motor na svetu (u svojoj klasi, ako je i ima). Best engine awards 2007 za 4 BMW-ove motore: 2.0 ; 2.5 (sestocilindrni); 3.0 twin turbo; i 5.0 V10 M.... A ova tradicija nije pocela od 2007 nego mnogo davno, u stvari kada je u pitanju motor...BMW je tu KRALj.

X5 mnogo odlican SUV ili bolje reci SAV. Meni, u uporedjenju sa BMW X5, mercedes ML stvarno mi izgleda neozbiljan auto, narocito ovi zadjni proizvodi. Jednostavno su se potrosili.

Uzmi ti jarane koji hoces od ova dva auta, neces se pokajati. Svaki od njih ima svoj adut, jer ipak nisu isata klasa (SAV sa Kupeom) ali ono sto pruzaju u svoju klasu se zaisata vrhunstvo tehnologije, maste i zadovoljstava.

Zadovoljstvo u voznji.... nudi samo jedan auto na svetu Bayerische Motoren Werke. :thumbup:
Valbon_1

#111 Re: BMW izbor

Post by Valbon_1 »

Samo nije mi jasno kako smo zavrsili u ovo temo...jebiga jel mi govorimo o automobilima ili ....
pitt

#112 Re: BMW izbor

Post by pitt »

Valbon_1 wrote:Samo nije mi jasno kako smo zavrsili u ovo temo...jebiga jel mi govorimo o automobilima ili ....
kod sehe se svaka tema na istom zavrsi :D:D
anais_nin

#113 Re: BMW izbor

Post by anais_nin »

pitt wrote:
Valbon_1 wrote:Samo nije mi jasno kako smo zavrsili u ovo temo...jebiga jel mi govorimo o automobilima ili ....
kod sehe se svaka tema na istom zavrsi :D:D

mislis svaka tema isto svrshi :lol:
mojgrad

#114 Re: BMW izbor

Post by mojgrad »

Kad bi ja imala toliko para kao ovaj covjek sto je postavio ovu temu ne bih se dvoumila... kupila bi oba :lol:

By the way sta radi ovaj post ovdje.. zar ovo nije ljubav i sex a ne automobilizam
karabaja-x
Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)

#115 Re: BMW izbor

Post by karabaja-x »

Valbon_1 wrote:
Zadovoljstvo u voznji.... nudi samo jedan auto na svetu Bayerische Motoren Werke. :thumbup:
ili bayerische mistwagen, mala sala, dobar je bmw, tu je negdje odmah na drugom mjestu iza originala, legende....
olensoner

#116 Re: BMW izbor

Post by olensoner »

_Jenny_ wrote:
olensoner wrote:ma uzmi novi M3 bolji nego ova dva zajedno, moj prijatelj ga ima, definitivno najjace auto...
Daj broj od prijatelja na pm...Udajem se sutra :D
moze samo je problem sto ima pedesetak godina... jesi jos zainteresirana :D ?
karabaja-x
Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)

#117 Re: BMW izbor

Post by karabaja-x »

hm, balavaci i starci se furaju na 3-ce, prave face voze 7-ce :!:
Valbon_1

#118 Re: BMW izbor

Post by Valbon_1 »

Sada ispase da je BMW istovremeno i naj sexy i naj voljeniji auto...
:P
Valbon_1

#119 Re: BMW izbor

Post by Valbon_1 »

Malo smo pomesali stavri... al hajt...nema veze. Mislim nemam ja nista protiv ...ni BMW-a, a ni sexa (pardon na izrazaj). U stvari to je jedna magicna kombinacija koja radi besprekorno.. :-)
Valbon_1

#120 Re: BMW izbor

Post by Valbon_1 »

Ćelava cura wrote:ima karabaja pravo, nemoj se sugati, kupi 7icu :D

Potpuno se slazem sa tobom curice. Sedmica je mnogo prostranija, te zbog toga i mnogo funksionalnija za bilo kakve potrebe. :dance: (nemoj da se naljutis...OK)
karabaja-x

#121 Re: BMW izbor

Post by karabaja-x »

Valbon_1 wrote:Malo smo pomesali stavri... al hajt...nema veze. Mislim nemam ja nista protiv ...ni BMW-a, a ni sexa (pardon na izrazaj). U stvari to je jedna magicna kombinacija koja radi besprekorno.. :-)
a tek audi, auu kako se to ljulja ( :arrow: pardon na izrazaj) al moraces amortizere mijenjat, to im je slaba tacka
Valbon_1

#122 Re: BMW izbor

Post by Valbon_1 »

karabaja-x wrote:
Valbon_1 wrote:Malo smo pomesali stavri... al hajt...nema veze. Mislim nemam ja nista protiv ...ni BMW-a, a ni sexa (pardon na izrazaj). U stvari to je jedna magicna kombinacija koja radi besprekorno.. :-)
a tek audi, auu kako se to ljulja ( :arrow: pardon na izrazaj) al moraces amortizere mijenjat, to im je slaba tacka

Izvini karabajo...ali audi je tu tek pocetnik, a BMW je odavno apsolvirao te stvari...Mislim nema ni potrebe da te ubjedim u tome, zar ne. (Kada audi popravi svoje amortizere, to jest ao ikada moze, e onda cemo ga ubaciti nekako u srednjoskolce...ako mozemo) :-D
Karabaja

#123 Re: BMW izbor

Post by Karabaja »

dobar je bmw... odlično drugo mjesto :D
_Jenny_

#124 Re: BMW izbor

Post by _Jenny_ »

olensoner wrote:
_Jenny_ wrote:
olensoner wrote:ma uzmi novi M3 bolji nego ova dva zajedno, moj prijatelj ga ima, definitivno najjace auto...
Daj broj od prijatelja na pm...Udajem se sutra :D
moze samo je problem sto ima pedesetak godina... jesi jos zainteresirana :D ?
Tim vise :D Rijesit cu ga se brzo... :D :D :D
jaba
Location: grad izmedju dvije rijeke na ravnici u zemlji oblika srca

#125 Re: BMW izbor

Post by jaba »

Da bi bio siguran da me moja djevojka istinski voli i da nije sponzorusa nabacio sam 16 incne felge umjesto 19 incnih na moj BMW M5 Hartman 2007 godiste :D
Post Reply