Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
aCOS wrote:Prijatelju, znam da ti ovo neće zvučati realno, ali stvarno je tako. Šta kažeš da ti mogu dobaviti BMW 320D E90 2009 god. (potpuno NOV) za 16500 Evra. Compfort paket. Znam da nije za povjerovati ali je istina. Javi se na mail [email protected] i biće ti sve jasno. Vodi računa da na ovo moraš platiti samo PDV i troškove prevoza. Ništa ne moraš platiti unaprijed, možeš ako želiš otići i izabrati ga lično ako baš želiš. Ako se nekim slučajem naruči više komada može se dobiti i značajan popust. Veliki pozz. aCOS
je li amerikanac ili je divljak ?
da si reko 26 hiljada eura pa hajd, neki dobar popust kao demo auto pa da covjek i povjeruje...
aCOS wrote:Prijatelju, znam da ti ovo neće zvučati realno, ali stvarno je tako. Šta kažeš da ti mogu dobaviti BMW 320D E90 2009 god. (potpuno NOV) za 16500 Evra. Compfort paket. Znam da nije za povjerovati ali je istina. Javi se na mail [email protected] i biće ti sve jasno. Vodi računa da na ovo moraš platiti samo PDV i troškove prevoza. Ništa ne moraš platiti unaprijed, možeš ako želiš otići i izabrati ga lično ako baš želiš. Ako se nekim slučajem naruči više komada može se dobiti i značajan popust. Veliki pozz. aCOS
je li amerikanac ili je divljak ?
da si reko 26 hiljada eura pa hajd, neki dobar popust kao demo auto pa da covjek i povjeruje...
Nema u SAD dizel verzija osim od ove godine i to 335d!
BMW E90 320 D godinu dana star je kosto 26000.. sigurno sam pola godine trazio najpovoljniju cijenu i sad ovaj gore moze da nabavi za neki 13000... nidje veze
Budget 15.000 KM da li se moze kupiti ovo auto, jednostavno mi se svidja dizajn, imam problem sa CLIOM CITROENOM PEUGEOTOM hahahah takve duzim na poslu svi novi, prelazim na drugi posao, kojem necu imati taj benefit
Automobil bi ovaj kupio (Prvo sam gledao E60) vidio sam da ste momka popljuvali hahahah, pa sam spustio seriju, a i realno zaboravio sam koliko je to veliko auto, ko ce se peglati "KOD TOTE" da ga smjestis hahhaha.
NEcu da jebem necu da se kurcim samo mi se svidja auto...
amar1994 wrote:Ukratko , ne moze solidan , moze lesh da ga vise popravljas nefo vozis
Realno, moze uzeti dobar s manje opreme ili les s vise opreme, tesko da ce naci osim ako nekom nije bas hitno dobru opremu za male pare...Kod mene znam da je ocuvan, ali manjak je opreme..
Budget 15.000 KM da li se moze kupiti ovo auto, jednostavno mi se svidja dizajn, imam problem sa CLIOM CITROENOM PEUGEOTOM hahahah takve duzim na poslu svi novi, prelazim na drugi posao, kojem necu imati taj benefit
Automobil bi ovaj kupio (Prvo sam gledao E60) vidio sam da ste momka popljuvali hahahah, pa sam spustio seriju, a i realno zaboravio sam koliko je to veliko auto, ko ce se peglati "KOD TOTE" da ga smjestis hahhaha.
NEcu da jebem necu da se kurcim samo mi se svidja auto...
Volio bih da mi pomognete.
Lp,
moze, trazi od nekog ko voli i posjeduje dugo vremena primjerak. kad kazem voli ne mislim na turskog studenta na ilidzi ili nekog klinju od 24 godine koji nije marke u njega ulozio. dakle gledaj malo i od koga kupujes...
sve sto ti kazu ljudi na forumu ti je 90% prica "prico mi od jarana zet", za relevantne uzimaj samo iskustva onih koji voze ili su vozili ili su eventualno mehanicari jer znaju iz vlastitog iskustva kako izgleda odrzavati i voiziti takav auto.
btw imas jos jednu temu na forumu ima vise iskustava.
Ako te interesuje drug javi se na privatnu da ti posaljem slike, ako si iz SA mozemo se i naci da pogledas sto da ne. Blizi se mali servis, to svakako planiram uraditi(radjen prosle godine) i nedavno zamijenjena oba prednja amortizera(procuo se samo desni bio), stavljeni TRW, trap uredan, nema marke ulaganja(osim ako imas ti nekih prohtjeva svojih pa bi nesto mijenjao mimo mehanike )
Melo15 wrote:Ako te interesuje drug javi se na privatnu da ti posaljem slike, ako si iz SA mozemo se i naci da pogledas sto da ne. Blizi se mali servis, to svakako planiram uraditi(radjen prosle godine) i nedavno zamijenjena oba prednja amortizera(procuo se samo desni bio), stavljeni TRW, trap uredan, nema marke ulaganja(osim ako imas ti nekih prohtjeva svojih pa bi nesto mijenjao mimo mehanike )
Melo15 wrote:Ako te interesuje drug javi se na privatnu da ti posaljem slike, ako si iz SA mozemo se i naci da pogledas sto da ne. Blizi se mali servis, to svakako planiram uraditi(radjen prosle godine) i nedavno zamijenjena oba prednja amortizera(procuo se samo desni bio), stavljeni TRW, trap uredan, nema marke ulaganja(osim ako imas ti nekih prohtjeva svojih pa bi nesto mijenjao mimo mehanike )
sarajevowintwr wrote:Narode i mene interesuje za koliko bi se moga onaxi 320d godista 2009-2011, iskljucivo karavan i xdrive?
Imam prijatelja koji ce uskoro prodavati e91, 318d, 2012, presao 160k km, manuelni ali nazalost nije xdrive. Ako te zanima mogu pitati cijenu. Prvi je vlasnik.
sarajevowintwr wrote:Narode i mene interesuje za koliko bi se moga onaxi 320d godista 2009-2011, iskljucivo karavan i xdrive?
Imam prijatelja koji ce uskoro prodavati e91, 318d, 2012, presao 160k km, manuelni ali nazalost nije xdrive. Ako te zanima mogu pitati cijenu. Prvi je vlasnik.