BMW 530d
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
gumifufna
#26 Re: BMW 530d
Ja vozim vec osam godina 525d i prezadovoljan sam sa autom.Presao sam sa njim 200 000 km.Do sada nisam na njemu imao nikakvih kvarova.Ulje filtere i kocnice sam mijenjao i nista vise.Krajnice,kugle,auspuh.jos nista nisam mijenjao.Sa motorom nisam imao nijednom nikakav problem.Samo mogu rec da se neces pokajati ako kupis to auto
-
ado-šampion
#27 Re: BMW 530d
Kralju, ovaj moj jaran svoj 535i registruje na Kosovu, isplati mu se jer je registracija tamo nešto preko milje. Sad skontaj zašto mu se isplati registrovat tamo a ne ovdje. Ja za svoje auto sa 90 KS plaćam 500 maraka. A to je auto sa 200 konja i auto koje će pri otvaranju nekoliko zračnih jastuka prilikom sudara napravit osiguravajućoj kući ceh preko 15 milja.Qler wrote:gdje je to kod nas registracija 1500KM?
Možeš ti i sedmicu dobru naći za 20 hiljada. Imaš 320d za 25 hiljada a imaš 740i za iste pare, gotovo isto godište. Al haj ti budi beg pa održavaj tu sedmicu.
Zna se ko kod nas kupuje ta auto, polu-mafijaši koji ga voze 3 godine i onda ni za qrca nije više, ni ulje mu nikad ne promijene.
-
ado-šampion
#28 Re: BMW 530d
E drug, koliko je ta tvoja petica imala godina i pređenih kilometara kad si je kupio i koliko je bila para, ako nije tajna? Isto, koliko je redovna registracija a koliko kasko za nju? Ne pitam zbog ove teme, mene insteresuje.gumifufna wrote:Ja vozim vec osam godina 525d i prezadovoljan sam sa autom.Presao sam sa njim 200 000 km.Do sada nisam na njemu imao nikakvih kvarova.Ulje filtere i kocnice sam mijenjao i nista vise.Krajnice,kugle,auspuh.jos nista nisam mijenjao.Sa motorom nisam imao nijednom nikakav problem.Samo mogu rec da se neces pokajati ako kupis to auto
-
malizeleni
#29 Re: BMW 530d
Znaci sta mozemo izvuci iz ove teme je : Ako jako zelis BMW 530d, kupi seata ibizu 
- Qler
#30 Re: BMW 530d
ado-šampion wrote:Kralju, ovaj moj jaran svoj 535i registruje na Kosovu, isplati mu se jer je registracija tamo nešto preko milje. Sad skontaj zašto mu se isplati registrovat tamo a ne ovdje. Ja za svoje auto sa 90 KS plaćam 500 maraka. A to je auto sa 200 konja i auto koje će pri otvaranju nekoliko zračnih jastuka prilikom sudara napravit osiguravajućoj kući ceh preko 15 milja.Qler wrote:gdje je to kod nas registracija 1500KM?
Možeš ti i sedmicu dobru naći za 20 hiljada. Imaš 320d za 25 hiljada a imaš 740i za iste pare, gotovo isto godište. Al haj ti budi beg pa održavaj tu sedmicu.![]()
Zna se ko kod nas kupuje ta auto, polu-mafijaši koji ga voze 3 godine i onda ni za qrca nije više, ni ulje mu nikad ne promijene.
oko 800KM je kod nas najskuplja registracija koliko ja znam... pogeldaj imas onaj kalkulator na svim osiguravajucim stranama.
-
gumifufna
#31 Re: BMW 530d
Kupio sam je godinu dana staru i imala je oko12 000 km.Nemogu ti tacno reci cijenu jer sam je kupio u servisu u kojem radim a bila je ogrebana desna strana pa sam je dobio jeftinije .Dao sam svvoje auto i jos sam nesto doplatio.Tako da ti ne mogu reci pravu cijenu.A sto se tice osiguranja i kaska .Nemam kasko ,a i u dijaspori sam tako da ti te cijene nece pomoci.ado-šampion wrote:E drug, koliko je ta tvoja petica imala godina i pređenih kilometara kad si je kupio i koliko je bila para, ako nije tajna? Isto, koliko je redovna registracija a koliko kasko za nju? Ne pitam zbog ove teme, mene insteresuje.gumifufna wrote:Ja vozim vec osam godina 525d i prezadovoljan sam sa autom.Presao sam sa njim 200 000 km.Do sada nisam na njemu imao nikakvih kvarova.Ulje filtere i kocnice sam mijenjao i nista vise.Krajnice,kugle,auspuh.jos nista nisam mijenjao.Sa motorom nisam imao nijednom nikakav problem.Samo mogu rec da se neces pokajati ako kupis to auto