BlueTooth
Moderator: Benq
- Qler
#1 BlueTooth
Zna li ko gdje ima da se kupi povoljno BT
, naravno u Sarajevu 
-
Panasonic
The_FluidThe_Fluid wrote:Je li ti hitno?
To je vjerovatno 1.1., a ako ti nije hitno mislim da tjesh brzo biti u stanju da kupish i 2.0
Je li mislis na USB 1.1 i 2.0?
Ako mislis onda tu i nije velika razlika jer za onu kolicinu memorije koja postoji u mobiltelima stvarno je svejedno...
- Qler
Bluetooth is a short-range wireless data exchange protocol designed for a small variety of tasks, like synchronization, voice headsets, cell modem calls, and mouse and keyboard input. The older 1.0 through 1.2 versions operate at no faster than 1 megabits per second (Mbps). The new 2.0+EDR flavor—with EDR standing for “Enhanced Data Rate”—runs at 3 Mbps. Older and newer Bluetooth devices can work together with no special effort.
ukratko
-
silence_is_sexy
a jel' zna neko gdje u sarajevu mogu kupiti bluetooth GPS reciever... treba mi za ipaq PDA. nabavio sam super programcic za satelitsku navigaciju tom-tom navigator... nevjerovatno je dobar (trodimenzionalni prikaz odabrane rute - glasovna navigacija) i sad mi samo jos ta mala skula treba pa da dozivljaj bude potpun... hvala unaprijed.... 
-
Enticer
Čudo je da ti Qler nije na to odgovoriosilence_is_sexy wrote:a jel' zna neko gdje u sarajevu mogu kupiti bluetooth GPS reciever... treba mi za ipaq PDA. nabavio sam super programcic za satelitsku navigaciju tom-tom navigator... nevjerovatno je dobar (trodimenzionalni prikaz odabrane rute - glasovna navigacija) i sad mi samo jos ta mala skula treba pa da dozivljaj bude potpun... hvala unaprijed....