BlueTooth

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
Qler

#1 BlueTooth

Post by Qler »

Zna li ko gdje ima da se kupi povoljno BT :? , naravno u Sarajevu :)
Posrnuli

Post by Posrnuli »

Pa sad ne znam da li je povoljno ali znam da ima u plusu i da imas u onoj "sjetlosti" sto prodaju motele (ona haman nova prodavnica u ferhadiji, pored Vjecne vatre)
The_Fluid

Post by The_Fluid »

Je li ti hitno?
To je vjerovatno 1.1., a ako ti nije hitno mislim da tjesh brzo biti u stanju da kupish i 2.0
Qler

Post by Qler »

Ma i nije tolko hitno, jos nisam kupio mob, al sam konto to kupit odmah poslije moba. U svakom slucaju hvala na inf. :-D
Panasonic

Post by Panasonic »

The_Fluid wrote:Je li ti hitno?
To je vjerovatno 1.1., a ako ti nije hitno mislim da tjesh brzo biti u stanju da kupish i 2.0
The_Fluid

Je li mislis na USB 1.1 i 2.0?
Ako mislis onda tu i nije velika razlika jer za onu kolicinu memorije koja postoji u mobiltelima stvarno je svejedno...
Qler

Post by Qler »

Bluetooth is a short-range wireless data exchange protocol designed for a small variety of tasks, like synchronization, voice headsets, cell modem calls, and mouse and keyboard input. The older 1.0 through 1.2 versions operate at no faster than 1 megabits per second (Mbps). The new 2.0+EDR flavor—with EDR standing for “Enhanced Data Rate”—runs at 3 Mbps. Older and newer Bluetooth devices can work together with no special effort.

ukratko :D
silence_is_sexy

Post by silence_is_sexy »

a jel' zna neko gdje u sarajevu mogu kupiti bluetooth GPS reciever... treba mi za ipaq PDA. nabavio sam super programcic za satelitsku navigaciju tom-tom navigator... nevjerovatno je dobar (trodimenzionalni prikaz odabrane rute - glasovna navigacija) i sad mi samo jos ta mala skula treba pa da dozivljaj bude potpun... hvala unaprijed.... :-D
Enticer

Post by Enticer »

silence_is_sexy wrote:a jel' zna neko gdje u sarajevu mogu kupiti bluetooth GPS reciever... treba mi za ipaq PDA. nabavio sam super programcic za satelitsku navigaciju tom-tom navigator... nevjerovatno je dobar (trodimenzionalni prikaz odabrane rute - glasovna navigacija) i sad mi samo jos ta mala skula treba pa da dozivljaj bude potpun... hvala unaprijed.... :-D
Čudo je da ti Qler nije na to odgovorio 8-) :roll: :D
praznina

Post by praznina »

Da li neko zna kako se kreću cijene kod nas za Bluetooth headset?
Post Reply