Pomagajte.
Bluetooth slusalice i zvucnik radilo u kombinaciji integrisani bt na laptopu sa windows 7-icom. Konektuje se jedno na drugo, u sound djelu odaberem sa cega ce ici zvuk i przi.
Srusim sistem na laptopu i dignem sve drivere. Bt pronadje slusalice i nakaci se na njih i pocne roviti drivere na net-u i me nadje za "Bluetooth Peripheral device". Pokusao rucno da pokrenem one iz microsoft radio i nakaci se laptop ma.slusalice i nadje ih i kao sve radi ali u odjeljku sound nema slusalica(ni zvucnika kad pokusam sa njim).
Isto sranje imam i sa racunarom i onim usb-dongle.
Ako ko zna nesto sto 100% radi. Na youtbe ima svega i googlao sam ali vecina se svodi na rucno ubacivanje drivera sto sam vec radio.
Bluetooth Peripheral device driver problem
Moderator: Benq
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#2 Re: Bluetooth Peripheral device driver problem
Da ne gnjavim i ja sam tako to nešto pa sam presao na win 10 i sve riješeno.
-
zdruzdjo
#3 Re: Bluetooth Peripheral device driver problem
Pozdrav svima
Opet isti problem. Laptop sam nagovorio da radi. Ali racunar uz USB-BT dongle, nisam.
Ima li ideja bez intalacije win-8 ili win-10
Hvala
Opet isti problem. Laptop sam nagovorio da radi. Ali racunar uz USB-BT dongle, nisam.
Ima li ideja bez intalacije win-8 ili win-10
Hvala
zdruzdjo wrote: ↑11/04/2019 15:33 Pomagajte.
Bluetooth slusalice i zvucnik radilo u kombinaciji integrisani bt na laptopu sa windows 7-icom. Konektuje se jedno na drugo, u sound djelu odaberem sa cega ce ici zvuk i przi.
Srusim sistem na laptopu i dignem sve drivere. Bt pronadje slusalice i nakaci se na njih i pocne roviti drivere na net-u i me nadje za "Bluetooth Peripheral device". Pokusao rucno da pokrenem one iz microsoft radio i nakaci se laptop ma.slusalice i nadje ih i kao sve radi ali u odjeljku sound nema slusalica(ni zvucnika kad pokusam sa njim).
Isto sranje imam i sa racunarom i onim usb-dongle.
Ako ko zna nesto sto 100% radi. Na youtbe ima svega i googlao sam ali vecina se svodi na rucno ubacivanje drivera sto sam vec radio.
- diablobih
#4 Re: Bluetooth Peripheral device driver problem
Nema, win 7 je smece sto se tice drivera.
- typeOnegative
#5 Re: Bluetooth Peripheral device driver problem
+1
Ista stvar sa bt adapterom za Xbox one controller. Odnio kod frenda da bacimo koju pes-a, nema teorije da proradi dok na 10 bukvalno plug and play.. Win 7 je odavno ispuc'o svoje
Ista stvar sa bt adapterom za Xbox one controller. Odnio kod frenda da bacimo koju pes-a, nema teorije da proradi dok na 10 bukvalno plug and play.. Win 7 je odavno ispuc'o svoje
-
zdruzdjo
#6 Re: Bluetooth Peripheral device driver problem
Ma ne bih da instaliram win10 jer ne znam kako ce se ponasati. Racunar je star. Neki dual core na 3.xx ghz sa 8 ddr2 ram i 256 gb ssd sistemskog diska. Grafulja je neka nvidia. Sluzi za gledanje filmova, malo photoshop-a, torrent-i i povremeno igranje world of tanks.
Sa win 7 radi ko sat ali ne znam kako bi se win 10 vrtio uz ove moje potrebe. Iskreno nemam ni potrebu za kupovanjem necega jaceg obzirom na moje potrebe.
Sa win 7 radi ko sat ali ne znam kako bi se win 10 vrtio uz ove moje potrebe. Iskreno nemam ni potrebu za kupovanjem necega jaceg obzirom na moje potrebe.
- diablobih
#7 Re: Bluetooth Peripheral device driver problem
Lijepo ce se vrtiti, ne treba njemu puno resursa, jos imas ssd, letit ce.
- typeOnegative
#8 Re: Bluetooth Peripheral device driver problem
definitivno bi trebao bolje radit, jer 10 bolje radi sa slabijim racunarima ..Ali , svako neka radi kako misli da treba 
-
zdruzdjo
#9 Re: Bluetooth Peripheral device driver problem
Ma super da znam. Meni svejedno win 7 ili 10. Malo prilagodjavanja i rjesice se.typeOnegative wrote: ↑07/03/2020 23:35 definitivno bi trebao bolje radit, jer 10 bolje radi sa slabijim racunarima ..Ali , svako neka radi kako misli da treba![]()
Hvala na savjetu.