Znam da me nije bilo dugo vremena, ali pratio sam vas iz offline moda. Neki će se sjetiti, neki neće ali to nije sad ni bitno. Posebno bih pozdravio respa koji je aktivan na svim podforumima što mi je posebno drago. Ne jebe lijep nego uporan
da me administracija ne bi odmah ukorila, da pređem na temu. Treba mi misljenje vezano za servis. Auto je Fiesta 2012 tdci. Sve je lampa osim ručne koja je očigledno dotrajala. Simptomi su da jedan točak blokira u smislu da kad se ručna spusti, točak se oslobodi al ne skroz. Tako da auto haman konstatno u toku vožnje ima otpor zbog tog točka. Obzirom da ga vozi žensko, simptome je prijavila tek nakon jedno 2-3 mjeseca vožnje
Servis kojem ga je ona vozila joj je rekao pakne, sajla, štelovanje i cilindar. Prilično su poznati ali da im ne pravimo reklamu, nije ovlašteni. Ima li neko neki savjet vezano za servis koji bi se tim pozabavio a da znaju šta rade, obzirom da ovi djeluju po njenoj priči ko da bi zaradili malo više nego što bi moglo biti realno. Auto pozadi ima doboše. Hvala vam unaprijed