Blokada na Raci
- elektropotrosac
#1 Blokada na Raci
Sta treba da znaci blokada granice srbijanskih poljoprivrednika na
Raci?
Moguci odgovori:
a) Bosna je Srbijancima jos uvijek nesto kriva
b) hrvatska, madjarska, rumunska, bugarska, crnogorska, makedonska i albanska granica su predaleko, pa bi kostalo goriva, blize je bilo blokirati na Raci.
c) Bosna i Hercegovina je bezbeli ekonomski jaca od Srbije.
d) Bosna i Hercegovina izvozi ogromne kolicine mlijeka, sira, kajmaka, jogurta, ajvara, kiselog kupusa, kukuruznog zita, soje, proje i jecma u Srbiju.
e) malo je srbijanskih proizvoda u BH trgovinama i supermarketima
f) puka slucajnost
g) ne sekirajte se Bosanci i Hercegovci - iduci put blokiracemo neki hrvatski granicni prelaz.
Narode ja sam jos u dilemi sta je pravi odgovor na ovo pitanje.
Raci?
Moguci odgovori:
a) Bosna je Srbijancima jos uvijek nesto kriva
b) hrvatska, madjarska, rumunska, bugarska, crnogorska, makedonska i albanska granica su predaleko, pa bi kostalo goriva, blize je bilo blokirati na Raci.
c) Bosna i Hercegovina je bezbeli ekonomski jaca od Srbije.
d) Bosna i Hercegovina izvozi ogromne kolicine mlijeka, sira, kajmaka, jogurta, ajvara, kiselog kupusa, kukuruznog zita, soje, proje i jecma u Srbiju.
e) malo je srbijanskih proizvoda u BH trgovinama i supermarketima
f) puka slucajnost
g) ne sekirajte se Bosanci i Hercegovci - iduci put blokiracemo neki hrvatski granicni prelaz.
Narode ja sam jos u dilemi sta je pravi odgovor na ovo pitanje.
-
Svemirski_Jebach
ne daju mi proci, ne mogu ti doci...dinchy84 wrote:placi mala placi, osto sam na Raci
- elektropotrosac
cuj po cijeloj srbiji. onda bi bilo interesantno zasto ti protesti nisu bili medijski propraceni, mislim u Bosni i Hercegovini, bjese samo Raca kolko sam upratio.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
zato sto je umrla Anne Nicole Smith, i to je bitnije za pucanstvo, od protesta tamo nekih stochara u tamo nekoj srbiji...elektropotrosac wrote:cuj po cijeloj srbiji. onda bi bilo interesantno zasto ti protesti nisu bili medijski propraceni, mislim u Bosni i Hercegovini, bjese samo Raca kolko sam upratio.
eto sto...
-
mIRCerka
zato sto je umrla Anne Nicole Smith, i to je bitnije za pucanstvo, od protesta tamo nekih stochara u tamo nekoj srbiji...elektropotrosac wrote:cuj po cijeloj srbiji. onda bi bilo interesantno zasto ti protesti nisu bili medijski propraceni, mislim u Bosni i Hercegovini, bjese samo Raca kolko sam upratio.
eto sto...
- elektropotrosac
a cuj moglo je biti barem na pinku BH ... slatko se smijem.
-
mIRCerka
smrsala je bila ... jedni kazu da je predozirala djecijim sedativima, drugi kazu da je predozirala tabletama za mrsavljenje...kako god, nase tv kuce pricaju vise o tim opcijama, nego sto pricaju o tom problemu na granici...ili recimo o problemu vracanja kontigenta zivih svinja sa granice sa srbijom jer u srbiji trenutno vlada svinjska kuga...ili recimo pticija gripa...koga to briga sad kad nema Anne Nicole (ovo malo karikiram, ali fakat na CNNu je ona dobila 5 minuta, 25 sec dobio Irak...i ko jebe americke vojnike sto izginuse (4 komada) kad nema Anne vise)...elektropotrosac wrote:a bila je nebudi ureceno maltene ko gradska mljekara.
Ukratko, http://www.naslovi.net/tema/33281
Prošireni protesti stočara
Blokade na putu za Loznicu (Foto M. Mijušković)
Politika - Ponedeljak, 5. Februar 2007.
Šabac - Mačvanski poljoprivrednici zaprečili su juče kombajnima, traktorima i drugom mehanizacijom regionalni put Šabac - Krupanj u selu Bojić i prilaz mostu preko Save kod Sremske Mitrovice.... »
Blokada mostova u Mitrovici i Šapcu
Širi se protest proizvođača svinja
Danas - Ponedeljak, 5. Februar 2007.
Šabac - Nezadovoljni niskom otkupnom cenom svinja, kao i time što im se niko iz nadležnog Ministarstva poljoprivrede ne obraća, protest seljaka se proširio iz Mačve u Pocerinu. Od četvrtka blokiran je magistralni put Šabac - Loznica u Petlovači, kao i granični prelaz... »
Stočari proširili blokade
Glas Javnosti - Ponedeljak, 5. Februar 2007.
SREMSKA MITROVICA - Granični prelaz Sremska Rača juče je bio blokiran od 11 do 14 sati. Nezadovoljni stočari sa ovog područja blokirali su magistralni put kod Sremske Mitrovice. Prema rečima Zlatibora Jovanovića, predsednika Inicijativnog odbora sremskih poljoprivrednih proizvođača, blokade će se... »
Rampa i dobrotvoru
Večernje Novosti - Ponedeljak, 5. Februar 2007.
ŠABAC - Mačvanski stočari, koji već šest dana protestuju zbog niske otkupne cene tovljenika, u nedelju su kombajnima i traktorima blokirali prilaz mostu na Savi kod Sremske Mitrovice i regionalni put Šabac - Krupanj u Bojiću. Oni su od ranije blokirali granični prelaz Pavlovića most i magistralu... »
- elektropotrosac
a je... pa to predje u nacionalni sport. a fazona zvati poljoprivrednike stocarima ... valjda im lakse utipkati. nego kad cemo mi ursusom na gradisku? i meni je dido bio poljoporivrednik.
-
mIRCerka
ma nista, lakse nam je tugovati za Anne ili pricati o minjacimaelektropotrosac wrote:a je... pa to predje u nacionalni sport. a fazona zvati poljoprivrednike stocarima ... valjda im lakse utipkati. nego kad cemo mi ursusom na gradisku? i meni je dido bio poljoporivrednik.
ili cekati da se smanji broj veterinarskih prijelaza, pa kad stoka bude prelazila na jedan ili dva, onda ce ovakva blokada imati smisla...onda ce i nasi poljoprivrednici moci dramu praviti...
dokle god imamo 10 takvih prijelaza, najlakse im je kamione skrenuti pa na drugi prijelaz stoku prevuc...
-
Celicna_saka
stocharu, vrati li se sa protesta ili samo na lokanom nivou djelujes?
- elektropotrosac
kolega kad vec googlas evo ti jedna malo zesca da zaboravis Smithovu: Aria Giovanni. jesam li potrefio? ako ti je previse kisela ima alternativno Victoria Silvstedt. da tako se pise.
- elektropotrosac
joj zatisja. jesul to furumasi otisli na googlanje?