Bljuc :)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Bonnie-Clydova mala
Nije loše samo ako je na čokoladi 
- Bonnie-Clydova mala
Zar ima i takvih? Ne znam što ne smisle tako sve čokolade da ljudi ne moraju izgovarati teška pitanjadinchy84 wrote:Ko je ono spominjao ovdje prosidbu uz tu cokoladu?
Na prim. čokolada" Marry me" ili "Primi me"
- pitt
Ma nek znaju djevojke kakav si uhljupŠeha wrote:Prestani mi kupit' fazonepitt wrote:zar nije bolje " kupio sam BMW, mozes se provozati u bijelom ili mozes biti zgazena":D:D
![]()
- anais_nin
kod mene vise zavisi od koga dolazidinchy84 wrote:nemoj da pretjerujemoBonnie-Clydova mala wrote:Joj meni je ono "Volim te" za bljuc...![]()
Nije "Volim te" tako lose, naravno zavisi od okolnosti
- anais_nin
najbolje ne pitati nikakoBonnie-Clydova mala wrote:Zar ima i takvih? Ne znam što ne smisle tako sve čokolade da ljudi ne moraju izgovarati teška pitanjadinchy84 wrote:Ko je ono spominjao ovdje prosidbu uz tu cokoladu?![]()
Na prim. čokolada" Marry me" ili "Primi me"
-
bosanska rijec
#107 Re: Bljuc :)
i ovo je za tebe bljutavo hmmmdinchy84 wrote:Naslov teme je inspirisan izjavom jednog prijatelja, kad je bio pjan: "Zaustavite auto, bljucnut cu!"![]()
![]()
Eh, od tad ja na sve suplje price, upakovane u najnevjerovatnije aranzmane reagujem sa: "Bljucnut cu!"
![]()
Dobih poruku slijedeceg sadrzaja neku noc:
"Znam da te nikad necu imati, ali uzivam dok te gledam, jer ti si kao dvogled kroz koji vidim taj raj, kao kristal u kojem vidim bolja vremena...":shock:![]()
Sta je najbljutavije sto ste vi u zivotu dobili ili culi od nekoga?
- Tesssa
#108 Re: Bljuc :)
tebi nije?bosanska rijec wrote:
i ovo je za tebe bljutavo hmmm
-
bosanska rijec
#109 Re: Bljuc :)
ne nije mi bljutava ova recenica :dinchy84 wrote:tebi nije?bosanska rijec wrote:
i ovo je za tebe bljutavo hmmm![]()
"Znam da te nikad necu imati, ali uzivam dok te gledam, jer ti si kao dvogled kroz koji vidim taj raj, kao kristal u kojem vidim bolja vremena"
dapace
-
bosanska rijec
dinchy84 wrote:misteriozni momce, jesi li to ti?
nisam cijelu temu citala nego samo prvi tvoj post na ovoj temi pa nemam pojma o cemu pises
-
FFK as Lucy01
Nabacuje se meni tip u prodavnici, a ja ono ruku podizem (da se vidi burma, jelte
), pa sve ono hajd' da budem fina, da ga ne otresem ko zvecku
....i u jednom momentu mi dosadi i kazem "covjece, pusti me na miru, udata sam"....on ti usuti za minutu i provali "pa sta, nisi bolesna ako si udata"
U prodavnici na mall-u, ja i muz smo otisli na dvije strane i ja njega ugledam stoji na kasi i ceka da plati, ja krenem prema njemu i stavim ruku u njegov zadnji dzep na farmerkama i
skontam da sam pogresnog covjeka za guz ufatila

A je'l ovo za tudje il' moje bljucotine
U prodavnici na mall-u, ja i muz smo otisli na dvije strane i ja njega ugledam stoji na kasi i ceka da plati, ja krenem prema njemu i stavim ruku u njegov zadnji dzep na farmerkama i
A je'l ovo za tudje il' moje bljucotine
-
FFK as Lucy01
Šeha wrote:FixtFFK as Lucy01 wrote::
U prodavnici na mall-u, ja i muz smo otisli na dvije strane i ja ugledam dobrog frajera, stoji na kasi i ceka da plati, ja krenem prema njemu i stavim ruku u njegov zadnji dzep na farmerkama inapravim se kao da sam tek tada skontala da sam pogresnog covjeka za guz ufatila
![]()
![]()
Punac ti krv na slamcicu, pa ti po postenom svijetu