Blind date

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

zensko wrote:
pa pogledajte anketu, 48% njih nije u vezi :D
veza... je relativan pojam u ovog gradu izgleda :D:D:D
Ares_Kane

Post by Ares_Kane »

aha, zaboravih

prijateljica je posle sat vremena peglanja ipak priznala, priznala je ono kako sam je ocijenio i rekao kakva je i sta trazi,...

naravno sva crvena je stidljivo rekla pa imas pravo, ali odmah stajuci u odbranu ali imam to pravo,

i rekao sam joj, imas svako pravo to sto trazis..svako ima svoj ukus i imas pravo

ali molim vas nemojte govoriti nesto sto nije

ako volis ljepotu priznaj, pa tko je ne voli, pa ja je prvi volim i radije cu ljepotu nego pamet

jer je PAMET RELATIVNA

za neke je pamet biti ENCIKOPEDIJA

a za neke je pamet znati sve igrace LIGE PRVAKA

a ako zelis pare pa reci, zelis SITUIRANOG MOMKA A NE LUZERA,
momka koji ti moze pruziti sigurnost i zastitu krov nad glavom a ne GOLU GUZICU JOS POGOTOVO KAD SI SAMA GOLA GUZICA...

i imas potpuno pravo

jer muskarac je taj koji mora biti MUSKARAC i brinuti za svoju dragu, ali naravno da to cura ne iskoristava sto je danas rijetkost

znaci nije problem sto zelite nego sto lazete...
Ares_Kane

Post by Ares_Kane »

u Sarajevu 80 posto momaka i cura nije u vezi, a sta je problem je ocito,
to je grad sa najmanje parova u svijetu...

problem je u mozgu, sto curama vise nista nije dovoljno...

sve bi htjele z8 da imaju i stanove na Bosmalu nista da ne radi i svako jutro da su u centralu na kafi...
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

Ares_Kane wrote:znaci nije problem sto zelite nego sto lazete...
Ko laze?
Svaka zena bi htjela imati pametnog, zgodnog, dobrostojeceg i pozeljnog frajera. Isto tako svaka zena postavi branik pred likovima koji za sebe sami tvrde ZGODAN, NEPOHODAN, WOW DECKO....
zamisli sad da ja pocnem sebe hvaliti kako ima noge od 120 cm (kao sto i imam) i kako imam idealnu tezinu za svoju visinu (187cm 64 kg) ..sta bi ti pomislio?
sigurno ne bi rekao OVA ZENSKA ZNA STA HOCE I STRASNO JE INTERESANTNA
vec bi pomislio LAKA POTROSNA ROBA.... izgled nije presudan, jer ako je to Covjek/Zena tvog zivota, za 30 godina cete dijeliti casu za umjetne zube...tada nece biti crnih uvojaka i cega li sve ne....
pojma ti nemas :D
Ares_Kane

Post by Ares_Kane »

haha
pojma ja nemam...

kazes, da ti pocnes sebe hvaliti ali u istu ruku i jesi sebe hvalila.

nego, tko tebi rece da je super i sexi kad je cura visoka 187 cm, ja ne bih rekao i mnogo drugih ne.

kazes da bih ja rekao za takvu curu da je potrosna roba, ne nije istina, za takvu curu bih rekao da je tesko dobiti i da moras biti vrijedan takve zene...to bih rekao...jer je ocigledno da nece izaci sa svakim.

i ocigledno je da moras imati bar jedan ili dva od nabrojanih karakteristika..

moras nesto ponuditi jer se ti sigurno neces zaljubiti u jednog NIKOG...

a to je sigruno ako mislis reci drugacije LAZES....
zensko

Post by zensko »

Ares_Kane wrote:u Sarajevu 80 posto momaka i cura nije u vezi, a sta je problem je ocito,

sve bi htjele z8 da imaju i stanove na Bosmalu nista da ne radi i svako jutro da su u centralu na kafi...
Ares_Kane,

izgleda da si i ti novi kolacic, pa cu evo iskoristiti priliku da i tebi pozelim dobrodoslicu..

e sad,

slazem se da sarajevo ima problem sa komunikacijom..svi nesto kuliraju, smekaju i nista ne poduzimaju..

ali opet ne mozes istrajno tvrditi da je problem u zenama..

evo ti si musko, reci ti meni sta je za tebe dovoljno?
pitt

Post by pitt »

Komi ba, rekla je finog, dobrog i dzentlmena...
Jel to mene neko spominje :D:D:D
Ares_Kane

Post by Ares_Kane »

da, ovdje na ovom sam novi kolacic, dok je jedan drugi forum osvojen sa moje strane hehehe...

nego,
U Sarajevu je problem i muskaraca i zena.

glavna bolest muskaraca nasih bosanskih jeste HVALA.

kada seksa sa curom, nezna da suti, mora znati sva MAHALA i NA KRAJU CIJELO SARAJEVO

i zato su cure postale kakve vec jesu...umjesto da to ostavi za sebe, pa bi imao i drugi put i treci i kod drugih cura....DISKRETNOST MORA BITI

a kod cura jeste frka ta...
DA VLADA TAKMICENJE izmedju prijateljica, i sada kada jedna ulovi dobrog momka, dobro auto, itd...da ne nabrajam..

njene prijateljice moraju pod svaku cijenu dobiti istog ako ne i boljeg...

tako da vecina raje i ne dolazi u obzir...nego samo onih 10%

ali isto tako je znano da samo 20% momaka uzme nevinost svih 80% cura...to je zalostno ali istinito

ali to je iz razloga zenskog takmicenja sa prijateljicama...

jer koja bi smjela na oci svome drustvu sa nekim koji nije vrijedan drugih....
daredevil

Post by daredevil »

zensko wrote:
Ares_Kane wrote:u Sarajevu 80 posto momaka i cura nije u vezi, a sta je problem je ocito,

Ares_Kane,

izgleda da si i ti novi kolacic, pa cu evo iskoristiti priliku da i tebi pozelim dobrodoslicu..

e sad,

slazem se da sarajevo ima problem sa komunikacijom..svi nesto kuliraju, smekaju i nista ne poduzimaju..

ali opet ne mozes istrajno tvrditi da je problem u zenama..

evo ti si musko, reci ti meni sta je za tebe dovoljno?
Sto se mene tice, meni bi bilo dovoljno samo da mi zazelis tako lijepu dobrodoslicu :D :D :D :D :D

A sto se tice kuliranja i smekanja u Sarajevu, to se slazem, ali je problem podjednako i u zenama i u muskarcima
Ares_Kane

Post by Ares_Kane »

Zensko,

hvala na dobrodoslici, prva si sto si napravila tako finu gestu.... :-D
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Ares_Kane wrote:haha
pojma ja nemam...

kazes, da ti pocnes sebe hvaliti ali u istu ruku i jesi sebe hvalila.
Greska! samo sam ti demonstrirala kako to smijesno izgleda kad neko sam sebe hvali :D
nego, tko tebi rece da je super i sexi kad je cura visoka 187 cm, ja ne bih rekao i mnogo drugih ne.
Pa ne znam zasto onda modne agencije primaju visoke djevojke za manekenke...sta? bolje smo kao vjesalice? :-)
kazes da bih ja rekao za takvu curu da je potrosna roba, ne nije istina, za takvu curu bih rekao da je tesko dobiti i da moras biti vrijedan takve zene...to bih rekao...jer je ocigledno da nece izaci sa svakim.
Imam 25 godina i vjeruj mi da me ne mozes razuvjeriti tim rijecima koje su, ruku na srce, tako napisane kao melem za dushu :D lijepo je vidjeti :D
i ocigledno je da moras imati bar jedan ili dva od nabrojanih karakteristika..

malo mi je glupo da pricam sama o sebi, da se hvalim ili kudim, ko me poznaje mozda i moze prokomentarisati....kontas?
moras nesto ponuditi jer se ti sigurno neces zaljubiti u jednog NIKOG...

a to je sigruno ako mislis reci drugacije LAZES....
e koliko pojma nemas....makar o meni....

sta je za tebe neko?
neko ko ima PREZIME? neko ko ima auto/kucu/stan/kesh?

svasta...za mene je neko moj MEDO, osoba koja moje srce ima u saci :-D
a zamisli, nije ni doktor, nit je kriminalac...obican je covjek...a meni poseban....
Saian

Post by Saian »

Ma dosta suplje, alo nego zensko hocesh li na kafu recimo danas, za sat vremena na cheki?? :D :D
pitt

Post by pitt »

Ma dosta suplje, alo nego zensko hocesh li na kafu recimo danas, za sat vremena na cheki??
Sta ti je omladina :D:D:D
Ares_Kane

Post by Ares_Kane »

mircerka,
to sto sam rekao da za takvu curu moras imati nesto, moras je biti vrijedan.

neznam ako to za druge ne vazi za mene to itekako vazi,

ali djevojko, svaka cast na izgledu, ali moram ti reci da i tvoj medo je morao imati nesto da te privuce, ne padam na tu pricu...bez zamjere...
zensko

Post by zensko »

Ares_Kane wrote:da, ovdje na ovom sam novi kolacic, dok je jedan drugi forum osvojen sa moje strane hehehe...

nego,
U Sarajevu je problem i muskaraca i zena.

glavna bolest muskaraca nasih bosanskih jeste HVALA.

kada seksa sa curom, nezna da suti, mora znati sva MAHALA i NA KRAJU CIJELO SARAJEVO

i zato su cure postale kakve vec jesu...umjesto da to ostavi za sebe, pa bi imao i drugi put i treci i kod drugih cura....DISKRETNOST MORA BITI

a kod cura jeste frka ta...
DA VLADA TAKMICENJE izmedju prijateljica, i sada kada jedna ulovi dobrog momka, dobro auto, itd...da ne nabrajam..

njene prijateljice moraju pod svaku cijenu dobiti istog ako ne i boljeg...

tako da vecina raje i ne dolazi u obzir...nego samo onih 10%

ali isto tako je znano da samo 20% momaka uzme nevinost svih 80% cura...to je zalostno ali istinito

ali to je iz razloga zenskog takmicenja sa prijateljicama...

jer koja bi smjela na oci svome drustvu sa nekim koji nije vrijedan drugih....
sve ovo sto si napisao je u potpunosti tacno..ali odnosi se na skupinu ljudi koji imaju iskrivljen sistem vrijednosti (da ne upotrijebim neki drugi izraz)

nazalost, vecina je takvih..ali ima i nas koji pripadamo drugoj skupini..zato kazem da ne treba generalizirati..
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Ares_Kane wrote: nego, tko tebi rece da je super i sexi kad je cura visoka 187 cm, ja ne bih rekao i mnogo drugih ne.
BTW,
jedna je Snjezana, a patuljaka 7 :D if U get my point :D

Image
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

pitt wrote:
Komi ba, rekla je finog, dobrog i dzentlmena...
Jel to mene neko spominje :D:D:D
ma bjaži bjaži :D:D:D
zensko

Post by zensko »

daredevil wrote:
Sto se mene tice, meni bi bilo dovoljno samo da mi zazelis tako lijepu dobrodoslicu :D :D :D :D :D

A sto se tice kuliranja i smekanja u Sarajevu, to se slazem, ali je problem podjednako i u zenama i u muskarcima
evo pravog gentlimena :D ;)
Ares_Kane

Post by Ares_Kane »

draga djevojko,

to je tacno i to sama priznas i kazes kako je taj broj ljudi ogranicen...

jeste, ali nazalost on je ogroman, ovakvo iskrivljeno ponasanje ima vecina raje u sarajevu i cak u cijeloj Bosni...

80-90 posto raje muske i zenske je takve...

a tko ce u toj silnoj masi da nadje te djevojke i momke koji nisu takvi...to je matematicki skoro nemoguce...jer to je kao virus i siri se sve vise...jer na kraju krajeva svi su povezani i svi su u prijateljskim vezama i prije ili kasnije i onih 10-20% podlegne vecini...
zensko

Post by zensko »

Saian wrote:Ma dosta suplje, alo nego zensko hocesh li na kafu recimo danas, za sat vremena na cheki?? :D :D
:D vrlo rado, ali nazalost tebi treba puno vise od sat vremena da stignes na mjesto dogovora

:)
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Ares_Kane wrote: ali djevojko, svaka cast na izgledu, ali moram ti reci da i tvoj medo je morao imati nesto da te privuce, ne padam na tu pricu...bez zamjere...
ne trazim od tebe da padnes na tu pricu, ja ti kazem kako jeste... mozda nam se nekad putevi ukrste pa ces se sam uvjeriti da je istina....

ne mozemo svi u jedan kosh stati....imam rodicu koja zivi sa mnom i potpuno je drugacija od mene...ona gleda na sve to sto se okom vidjeti da...i vjeruj mi da ponekad pozelim biti takva....
ebi ga, niko od ljubavi ne zivi....
al ne moze....

cini mi se da je tebe neko dobro napatio cim imas takvo misljenje da su SVE iste....a nisu...skontaces ti to sam :D

sretno :D
daredevil

Post by daredevil »

zensko wrote:
daredevil wrote:

evo pravog gentlimena :D ;)
mercie maddamm :D :D :D :D :D :D :D :D
Ares_Kane

Post by Ares_Kane »

mircerka

to je tacno i u zadnje vrijeme sam primjetio da losije cure imaju vece zahtijeve nego ljepse....

momci, prije cete izgubiti kod ruznije cure nego ljepse...

jer tko kaze da ruzna pada na ruzne, hahaha, to je varka stoljeca pa i milenijuma

jer svi mi imamo slican osjecaj za ljepotu, sto su za dokaz i bebe

ako mu pridje ruzna osoba iako je beba od koji mjesec vecina ce da zaplace,
kad je kakva lijepa smijat ce se i biti vesela

tu vam je dokaz kako smo slicni...

i zato one ruznije imaju jednak ukus i mozda veci nego lijepe...no one lijepe presite onih lijepih krkana koji su ih vucali za nos pocinju da cijene nesto drugo kod ljudi...karakter i druge stvari

a one ruznije, jer toga nisu tako site, gladne su toga i to zele, zele kopirati svoje ljepse kolegice, odbijaju iz prve ruke sve momke koji im prilaze da dobiju samo najbolje komade..

ovo je sto posto tacno i ako se malo u svojim izlascima zagledate i ako ste malo pazljivi isto cete primjetiti...
zensko

Post by zensko »

Ares_Kane wrote:draga djevojko,

to je tacno i to sama priznas i kazes kako je taj broj ljudi ogranicen...

jeste, ali nazalost on je ogroman, ovakvo iskrivljeno ponasanje ima vecina raje u sarajevu i cak u cijeloj Bosni...

80-90 posto raje muske i zenske je takve...

a tko ce u toj silnoj masi da nadje te djevojke i momke koji nisu takvi...to je matematicki skoro nemoguce...jer to je kao virus i siri se sve vise...jer na kraju krajeva svi su povezani i svi su u prijateljskim vezama i prije ili kasnije i onih 10-20% podlegne vecini...
:roll:
znam da mi to nikad nece biti zivotni cilj i jedini preduslov za vezu..

sta da ti kazem, ima nas i drugacijih..vjerovao ili ne..
Post Reply