Ma prica se da ce preuzeti i Zelju. Svasta carsija zna da prica.veca_sa wrote:vidjoh u novinama, pa me zanima posto sam zeljovac zna li neko od pitara isto o ovome
toliko
blaz sliskovic preuzima FK Sarajevo?
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#1 Re: blaz sliskovic preuzima FK Sarajevo?
-
Majstorinho
Husrefe OSTANI.
-
strelčevina
Baka može u Sarajevo jedini ako ga Zrinjski pusti, odnosno da mu otkaz da, inače je nemoguće.
-
Bosanski_Amerikanac
A sto to on ne bi mogo dati otkaz. Nije zivotom vezan za Zrinjski.strelčevina wrote:Baka može u Sarajevo jedini ako ga Zrinjski pusti, odnosno da mu otkaz da, inače je nemoguće.
-
strelčevina
Neka da.Bosanski_Amerikanac wrote:A sto to on ne bi mogo dati otkaz. Nije zivotom vezan za Zrinjski.strelčevina wrote:Baka može u Sarajevo jedini ako ga Zrinjski pusti, odnosno da mu otkaz da, inače je nemoguće.
- Better Man
Husref dobar trener? Daj nebulazni, on je jedna obična nula!xon_sa wrote:pudlica wrote:husref najjaci trener u bih duze vrijeme,od osima al i sa osimom(mislim kad je osim vodio i kad je husref vodio)je bio tu negdje samo da hoce ostati da u LP ubijemo neke timve pa onda kup uefa![]()
![]()
-
xon_sa
E nek je Husref gradjaninNeelix wrote:joj kad se sjetim osima na hajatu, u potkosulji i shorcu, chachka nos i govori kako dobru kondiciju odrzava seksom![]()
![]()
![]()
koji je to choban bio majko moja.
P.S. Sta vam je taj "choban" radio, to ce se prepricavati sa koljena na koljeno
-
xon_sa
Ko jebe ladzu, otjerali smo govna... Sto bi sutili, nismo mi ko pitari, da kad se borimo za titulu stadion zjapi prazan. I ko prica o osvajanju titule?pudlica wrote:cek husref ne valja dobro hajd,a sta je sa onim vasim landjom ili kako se vec zove pa sad sa ovim klocevima,bolje da sutite spasili se jedva i vec poceli pricati da cete osvojiti titulu![]()
![]()
nebudite smjesni
Sto ne mogu ovih instant navijaca
-
xon_sa
Uporedjujes klub koji se bori za opstanak i onaj koji se bori za titulu? Pa naravno da bi trebalo biti vise kod ovoga koji se bori za titulu, a vala se niste proslavili, budite makar u tom iskreni...Neelix wrote:jos gore, jeste klub koji ima 700 navijaca na utakmici sezone
- Neelix
ma ne spominji taj dzaba ulaz, nema to veze niscim, raja je dosla da proslavi i dosla bi bez obzira na cijenu...
tokom ostatka sezone? pa recimo da nas je opet bilo vise nego plavih. ne onoliko koliko bi trebalo biti na utakmicama kluba koji se borio za titulu, ali opet vise od vas.
tokom ostatka sezone? pa recimo da nas je opet bilo vise nego plavih. ne onoliko koliko bi trebalo biti na utakmicama kluba koji se borio za titulu, ali opet vise od vas.
-
radijator
Nikako mi ne ide uglavu kako neko ozbiljan može reći da je cifra od 20.000 navijača na jednoj premijerligaškoj utakmici MALO ? Šta je trebalo biti, 40.000?!? Pa ne igraju Manchester-Chelsea. I sada kada dođe 20.000 navijača neko se pravi pametan, govori kako je to malo i sl. A radni dan, a loše vrijeme (čitav dan su najavljivali kišu), a TV prijenos... I opet malo.
E pa da vidim kada će još neko privući 20.000 navijača na neku premijerligašku utakmicu, bilo koju, osim derbija (i to onih na Koševu).
Uostalom Željezničar je igrao mnogo evropskih utakmica na Koševu, a vrlo rijetko je dostizao ovu cifru od 20.000. Ustvari, jedini put kada ju je premašio bio je protiv Newcastlea. Prema tome, šuplja vam je priča. Haj živli
E pa da vidim kada će još neko privući 20.000 navijača na neku premijerligašku utakmicu, bilo koju, osim derbija (i to onih na Koševu).
Uostalom Željezničar je igrao mnogo evropskih utakmica na Koševu, a vrlo rijetko je dostizao ovu cifru od 20.000. Ustvari, jedini put kada ju je premašio bio je protiv Newcastlea. Prema tome, šuplja vam je priča. Haj živli