kakav elvir baljic i bolic,treba nove snage dovesti.
svaka cast baki na ucinjenom ali trabaju novi ljudi doci, i to odmah.
trebao je napustiti reprezentaciju odmah nakon proslih kvalifikacija jer je stvarno dobro obavio posao ali vec se vidjelo da nema novih ideja i ne zna sta bi dalje. odmah neka cijeli izvrsni odbor fudbalskog saveza dadne ostavku i novi ljudi brate da dođu pocevsi od konjica i ljudi koji imaju veze sa fudbalom ali nikako iz nase lige, sto vise stranaca (nasih) u izvsni savez i dovesti kakvog stranog trenera ali platiti mu, da valja.
Ja bi doveo odmah onoga Kataneca sto je sloveniju trenirao. Dao bi mu sva prava i protpisao ugovor na 4 godine i nek pomladi reprezentaciju ako je ne moze sada odvesti na evropsko, nek je vodi na svjetsko iduce kvalifikacije. Otpustiti onoga sekretara saveza ODMAH

, jer je on vala davno zasluzio otkaz i sve redom iz fudbalskog saveza.
nove ljude, svjezu snagu i svakako novog selektora.
ponudio bih ja osimu i vahi halihodzicu, safetu susicu itd. selektrosku poziciju ali ne vjerujem ja da bi oni prihvatili, jer ako do sada nisu nece ni sada vala...

Trebamo shvatiti da ako ne dovedemo nekog stvarno dobrog selektora nema sanse da odemo na svjetsko ili evropsko.
baka je izvukao maksimum od svoga znanja, ali nije nikada bio trener, te nema trenerskog iskustva a u nas vodi reprezentaciju. hvala mu velika na ucinjenom ali nema vise sta pokazati. uzeo je repku u vrlo teskoj situaciji i stvarno puno napravio ali imao je dvije sanse da ide na zavrsnice i nista od toga. svaka cast na ostavci jer malo je ljudi u bih koji bi je dali u njegovoj poziciji. ono probali bi se sto duze odrzati na vlasti. hehe
PROMJENE SU ONO STO MI SADA TREBAMO