BLATOBRANI/BRANICI
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- beco
#1 BLATOBRANI/BRANICI
Ko je u Sarajevu i okolici dobar za krpljenje blatobrana, branika i neke sitnice na njima? Kontam limar, ali sve je to plastika.
- problemnatravunu
- spreca
#3 Re: BLATOBRANI/BRANICI
mozda je jeftinije da kupis neki polovan a ocuvanbeco wrote:Ko je u Sarajevu i okolici dobar za krpljenje blatobrana, branika i neke sitnice na njima? Kontam limar, ali sve je to plastika.
- beco
#4 Re: BLATOBRANI/BRANICI
Imali ko koga za preporučiti varenje branika? Sa pika, gledao komentar ljudi se popick... na komentarima.
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#5 Re: BLATOBRANI/BRANICI
Senad iz hrasnice u naselju kovaci kod dzamije.beco wrote:Imali ko koga za preporučiti varenje branika? Sa pika, gledao komentar ljudi se popick... na komentarima.
061/100-120
Bio je isto lik u velesicima, plasticar erko
Mislim i da servis Malagic na aneksu isto radi te popravke..
- liaar
- Grijem se na: na suze
- Vozim: francusku nakazu
#7 Re: BLATOBRANI/BRANICI
Ima li neko iskustva sa zamjenskim blatobranima ?
Negdje sam pročitao da ne pašu baš najbolje, tj uvijek ostanu veći zazori između dijelova.
Negdje sam pročitao da ne pašu baš najbolje, tj uvijek ostanu veći zazori između dijelova.
- JavierBosnia
#8 Re: BLATOBRANI/BRANICI
Jedino ako je auto udaren tu, pa poremetilo i limariju sa strane, ili ako je zamjenski blatobran ispravljan od nekog ranije. Inace ne bi trebalo biti problemaliaar wrote:Ima li neko iskustva sa zamjenskim blatobranima ?
I ako bude nekih sitnijih, limar bi to trebao fino ukrojiti, zavisi sve od situacije
-
profatr
#9 Re: BLATOBRANI/BRANICI
Radije uzmi polovan orginal nego zamijenski, zamjenski su obično loše kvalitete.liaar wrote:Ima li neko iskustva sa zamjenskim blatobranima ?
- JavierBosnia
#10 Re: BLATOBRANI/BRANICI
Ja njega razumih da trazi orginalan pa pita imal razlike.
Samo orginalni brate sa otpada najlakse
Samo orginalni brate sa otpada najlakse
- hopi
#11 Re: BLATOBRANI/BRANICI
ja sam uzeo za staro auto taj zamjenski, ma ono, nije baš najbolje odgovarao, ali jbg može se uklopiti, ali šta očekivati za 50KM?
def. original polovan sa otpada bi bila moja preporuka
def. original polovan sa otpada bi bila moja preporuka
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#12 Re: BLATOBRANI/BRANICI
kina mrtva ,nekad ih je bas tesko nastimati,bolje polovan original, ako trazis za 206 mrka kapa,ja sam se prije par mjeseci o jadu zabavio dok sam nasao 2 blatobrana branik i haubuliaar wrote:Ima li neko iskustva sa zamjenskim blatobranima ?
- liaar
#13 Re: BLATOBRANI/BRANICI
Ma kontao naći desni blatobran, treba mi XS ili od GTI-a onaj izbačeni, al' naši naravno ne znaju ni da to postoji, pa ih jebeno naćibitanga_sa_otesa wrote:kina mrtva ,nekad ih je bas tesko nastimati,bolje polovan original, ako trazis za 206 mrka kapa,ja sam se prije par mjeseci o jadu zabavio dok sam nasao 2 blatobrana branik i haubuliaar wrote:Ima li neko iskustva sa zamjenskim blatobranima ?
-
tempuser
#14 Re: BLATOBRANI/BRANICI
Tacno si procitao, osim sto ne pasu najbolje i zastita im je losa. Kao sto su ti i ostali napisali, bolja je opcija dobar polovan, ali da je original.liaar wrote:Ima li neko iskustva sa zamjenskim blatobranima ?
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#15 Re: BLATOBRANI/BRANICI
vjeruj meni su obicni trebali 250 km sam presao i nasao samo 1,drugi ispravioliaar wrote:pa ih jebeno naći
hauba isto misaona imenica, kad na jednom otpadu prema kiseljaku tip ima 6 haubi
- amar1994
#16 Re: BLATOBRANI/BRANICI
@liaar
Koliko je nov u Bloku da se naruci
- liaar
#17 Re: BLATOBRANI/BRANICI
Ma kakav Blok i karoserija za 18 godina star autoamar1994 wrote:@liaar