Blag ili zestok sex?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Toozla
....ne vjerujem da ce se Crnogorci sloziti sa tvojim misljenjem....Santos wrote:Samo zestina kakve situacije.Haj da ga vidim ko ja blago svrsio.Bas mu je bio merak ono blago.Hej znas sinoc sam se blago puko ili pukla .Ne ide.Zato samo zestina al malo zesca.
-
sierra1712
heheh cuj prelazan sex??haj da i to cujemhananah wrote:Ja najvolim promjenjiv i prelazan sextj, promjene i prelasci od blagog do zestokog i obratno
-
digger
Ova ti je dobra.pape wrote:Jooooj, ... dokle cu ja vas ovdje besplatno uciti.
![]()
`vako, .... gledas joj izraz lica, ... pazljivo posmatras oci, one najvise govore. Ako se `vako vrte, ...
... (ko na zejtinu) .... onda je dobro, nista ne mijenjaj.
Ako te `vako gleda, ...... nije dobro, ... preshaltaj u cetvrtu.
![]()
A sta ako ona radi ovako:
-
Dezze
E, tada imas dvije opcije. Ili morasdigger wrote:Ova ti je dobra.pape wrote:Jooooj, ... dokle cu ja vas ovdje besplatno uciti.
![]()
`vako, .... gledas joj izraz lica, ... pazljivo posmatras oci, one najvise govore. Ako se `vako vrte, ...
... (ko na zejtinu) .... onda je dobro, nista ne mijenjaj.
Ako te `vako gleda, ...... nije dobro, ... preshaltaj u cetvrtu.
![]()
A sta ako ona radi ovako:ili jos gore, ovako:
- Murat Sabanovic
ja, nesmijem zestoko...
kad bi upotrijebio zestinu neznam sta bi poslije bilo
zato ja laganice i zenska uvjek zadovoljna
kad bi upotrijebio zestinu neznam sta bi poslije bilo
zato ja laganice i zenska uvjek zadovoljna
- manijak1
9. Larisa 5 + 2 ??????
10. Levadiakos 2
11. Aigaleo 5![]()
-
Mercenary
#61 Re: Blag ili zestok sex?
lagan ili ne,ja svakako svshim cim ga metnemDezze wrote:Raja, u kojim situacijama volite lagan sex (to je vise vodjenje ljubavi), a kada volite da se "potrosite" (znam da izraz nece nekima odgovarati, ali nije se rodio ko je svijetu udovoljio, right!?)?
- lejlasa
#62 Re: Blag ili zestok sex?
Oplakah!Mercenary wrote:lagan ili ne,ja svakako svshim cim ga metnemDezze wrote:Raja, u kojim situacijama volite lagan sex (to je vise vodjenje ljubavi), a kada volite da se "potrosite" (znam da izraz nece nekima odgovarati, ali nije se rodio ko je svijetu udovoljio, right!?)?
Tako da nemam "otijeh" problema
Iskrenost je vrlina
-
Mercenary
#64 Re: Blag ili zestok sex?
Ma,ja to kazem odmah,na prvom sastanku.lejlasa wrote:Oplakah!Mercenary wrote:lagan ili ne,ja svakako svshim cim ga metnemDezze wrote:Raja, u kojim situacijama volite lagan sex (to je vise vodjenje ljubavi), a kada volite da se "potrosite" (znam da izraz nece nekima odgovarati, ali nije se rodio ko je svijetu udovoljio, right!?)?
Tako da nemam "otijeh" problema
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Iskrenost je vrlina![]()
I onda,ako se desi da uspijem negdje u malom mozgu "pokrenuti" prebacivanje kamenja sa kamare na kamaru,superrrr..Izdrzim i do 6-7 minuta a da ne svrsim
A bash bi volio probati taj "lagani" sex i da vidim kako to izgleda
-
Dezze
#65 Re: Blag ili zestok sex?
Pa kad osjetis da navire, ti skreni misli na nesto drugo, totalno nesexy. Npr. na proceduru zigosanja ptica selica.Mercenary wrote:Ma,ja to kazem odmah,na prvom sastanku.lejlasa wrote:Oplakah!Mercenary wrote: lagan ili ne,ja svakako svshim cim ga metnemTako da nemam "otijeh" problema
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Iskrenost je vrlina![]()
Nek zna shta je ceka i nek se ne nada dzaba
![]()
I onda,ako se desi da uspijem negdje u malom mozgu "pokrenuti" prebacivanje kamenja sa kamare na kamaru,superrrr..Izdrzim i do 6-7 minuta a da ne svrsim![]()
![]()
-
Mercenary
#66 Re: Blag ili zestok sex?
Pa rekao sam vec da to radim i da produzim sebi josh par minutaDezze wrote:Pa kad osjetis da navire, ti skreni misli na nesto drugo, totalno nesexy. Npr. na proceduru zigosanja ptica selica.Mercenary wrote:Ma,ja to kazem odmah,na prvom sastanku.lejlasa wrote: Oplakah!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Iskrenost je vrlina![]()
Nek zna shta je ceka i nek se ne nada dzaba
![]()
I onda,ako se desi da uspijem negdje u malom mozgu "pokrenuti" prebacivanje kamenja sa kamare na kamaru,superrrr..Izdrzim i do 6-7 minuta a da ne svrsim![]()
![]()
"prebacujem virtuelno kamenje sa virtuelne kamare na drugu virtuelnu kamaru"
-
Mercenary
Ehhh..Pa u tom i jeste problem.tigris wrote:ako je tu negdje onda garant mozes 7-8 puta po 6-7 minuta....sta te briga opet si na konju![]()
Matora sam ja drtina
Cak sam upamtio i onaj slogan,kako li je ono ishao : "Uz pomoc VEP-a buducnost je lepa"
-
_BaykoNoor_
'vako i ja nesto volim. htjedoh napisati svojim rijecima ali mi mrsko kad vidjeh da je vec to isto neko pisao.hananah wrote:Ja najvolim promjenjiv i prelazan sextj, promjene i prelasci od blagog do zestokog i obratno
- zavezata-vreca
#71 Re: Blag ili zestok sex?
Za kosu i nabijam ga minutu dok ga ne istresem u kujaru. Odem.
-
ovo_mi_je_nick
#72 Re: Blag ili zestok sex?
Kad znoj počne kapati sa nosa tek tada je radna temperatura.
Vratiš ga iz treće u drugu, odmah oči iskolači
Vratiš ga iz treće u drugu, odmah oči iskolači
- Dr. Kuca
#73 Re: Blag ili zestok sex?
Ma sto kolega rece cim metnem svrsim. bez veze se trudite kad zenu ne moze nista zadovoljit, ja sporo ja zestoko, uvjek vice jace, brze, bolje. Kupio zeni dildo pregorio, zamisli sta bi smene bilo? Vako lagano ga pristavis i legnes sa strane ona se onom plasticnom kitom mlati, ti fol pricas tako, bravo, bil volila tako i svima dobro.
-
Samprotivsviju
#74 Re: Blag ili zestok sex?
Dr. Kuca wrote:Ma sto kolega rece cim metnem svrsim. bez veze se trudite kad zenu ne moze nista zadovoljit, ja sporo ja zestoko, uvjek vice jace, brze, bolje. Kupio zeni dildo pregorio, zamisli sta bi smene bilo? Vako lagano ga pristavis i legnes sa strane ona se onom plasticnom kitom mlati, ti fol pricas tako, bravo, bil volila tako i svima dobro.