Black Acid vs. Ari (samo za obozavaoce elektronske muzike)
Moderator: _BataZiv_0809
-
ZmijaSong
#1 Black Acid vs. Ari (samo za obozavaoce elektronske muzike)
Oni koji ne kontaju sta DJ "svira" nisu dobrodosli debatanti na ovu temu!!!
"Hiljadu ljudi, hiljadu cudi", "Svako ima svoj sistem vrijednosti", "Svako vrednuje prema sopstvenim kriterijima", kao i "O ukusima ne vrijedi raspravljati", ipak, mozda i ne bi bilo lose malo prokomentarisati na ovu temu.
Iako se na komentarima koji prate vijesti iz svijeta elektronske muzike, pogotovo najave za partije, ostavljaju strasno ruzni i krajnje imbecilni komentari od strane iskompleksiranih net-surfera, da se primjetiti da ove stranice posjecuju i neki pozitivni ljudi, koji su prilicno 'potkovani' znanjem i feelingom po pitanju elektronske muzike.
Sta mislite vi o tome ko je bolji DJ (pazite, DJ a ne organizator/promotor),
Ari ili Black Acid?
Takodjer, sta mislite o gore spomenutim komentarima na ovom portalu?
Evo da se ja prvi izjasnim:
Mislim da je Mirza Aksamija, aka Black Acid kompletniji DJ jer puno vise radi na svom usavrsavanju, i na svojoj reputaciji - sto je zaista evidentno, dok Ari moguce ima vise talenta, ali se malo 'zapustio'...
A sto se tice komentara, mislim da gotovo sve negativne komentare pise jedna do pet osoba, a da pozitivni ljudi jednostavno procitaju te komentare, kazu boze sacuvaj i fuj. Neki se doduse iznerviraju dovoljno da ostave po koji ukor.
"Hiljadu ljudi, hiljadu cudi", "Svako ima svoj sistem vrijednosti", "Svako vrednuje prema sopstvenim kriterijima", kao i "O ukusima ne vrijedi raspravljati", ipak, mozda i ne bi bilo lose malo prokomentarisati na ovu temu.
Iako se na komentarima koji prate vijesti iz svijeta elektronske muzike, pogotovo najave za partije, ostavljaju strasno ruzni i krajnje imbecilni komentari od strane iskompleksiranih net-surfera, da se primjetiti da ove stranice posjecuju i neki pozitivni ljudi, koji su prilicno 'potkovani' znanjem i feelingom po pitanju elektronske muzike.
Sta mislite vi o tome ko je bolji DJ (pazite, DJ a ne organizator/promotor),
Ari ili Black Acid?
Takodjer, sta mislite o gore spomenutim komentarima na ovom portalu?
Evo da se ja prvi izjasnim:
Mislim da je Mirza Aksamija, aka Black Acid kompletniji DJ jer puno vise radi na svom usavrsavanju, i na svojoj reputaciji - sto je zaista evidentno, dok Ari moguce ima vise talenta, ali se malo 'zapustio'...
A sto se tice komentara, mislim da gotovo sve negativne komentare pise jedna do pet osoba, a da pozitivni ljudi jednostavno procitaju te komentare, kazu boze sacuvaj i fuj. Neki se doduse iznerviraju dovoljno da ostave po koji ukor.
-
neyra
Dragi moj,ni jedan a ponarocito ovaj drugi nije vrijedan,kako ti kazes,raspravljanja.
Ari je devil-himself.
Jednostavno nije vrijedan.
Intresuje me,ako je moguce da mi odgovoris,kad si tacno cuo(upoznao)Black Acida,a kad za ovog drugog,doticnog?
Sta te je podstaklo da otvoris bas ovu temu?
Budi mi pozdravljen.I skontaj.
No hard feelings.

Ari je devil-himself.
Jednostavno nije vrijedan.
Intresuje me,ako je moguce da mi odgovoris,kad si tacno cuo(upoznao)Black Acida,a kad za ovog drugog,doticnog?
Sta te je podstaklo da otvoris bas ovu temu?
Budi mi pozdravljen.I skontaj.
No hard feelings.
-
astr0naut
hmm...interesantno od neyre,cak sta vise djelimo isto misljenje! Ari u svakom slucaju nije vrijedan diskusije a o mirzi....vrlo dobar DJ koji je po mom misljenju ostao dosljedan svom folu po pitanju techno muzike i znaci...jedini koji ozbiljno DJ-ing (kao i organizaciju) shvata ozbiljno!
Kako god... mislim da je acid kvalitetniji! I eto...zao mi je sto jos moram reci da techno sve teze prolazi kod nas kao sto rekoh, na zalost, i da je sve preslo na manje vise neki clubbing bez nekih velikih party-a tako da ce i oni morati malo razmisliti o svemu tome!
Kako god... mislim da je acid kvalitetniji! I eto...zao mi je sto jos moram reci da techno sve teze prolazi kod nas kao sto rekoh, na zalost, i da je sve preslo na manje vise neki clubbing bez nekih velikih party-a tako da ce i oni morati malo razmisliti o svemu tome!
-
7th_Heaven
cini mi se da je mirza aksamic a ne aksamija...ali to nije sada bitno..
ne volim govoriti koji je dj bolji, svaki dj je unikatan za sebe, ne mozes porediti jednu unikatnu stvar s drugom, moze se govoriti o ukusima..a opet zna se ona stara da se o ukusima ne da raspravljati bla bla..
isto tako nije bitno za kojeg si dj-a cuo i kada, godina dana gore dole nije nista, slazem se da se za godinu dana moze napravit svasta, ali isto tako i ne mora, godine su tu i da bi se stagniralo u nekim stvarima..
a sada da predjem na pitanje...
cijenim i jednog i drugog (mozda je cijenim prevelika rijec ali eto..) ali u ovom slucaju cu se opredjelit za arija. dakle, meni se vise svidja kako ari svira.
takodje cula sam ga prije hm ne znam ni ja koliko godina zadnji put tako da je mozda vrijeme i za mjenjanje misljenja..
mozda su zaradi organizatorskih poslova malo zapustili svoju karijeru (npr. produkcijski rad i sl) i ja sam nadam na kraju da je muzika ono sto ih motivira u svemu tome, a ne novac
sasvim subjektivan odgovor, nisam strucna osoba.
-
kamikaza
hm...pa slazem se da o ukusima ne treba raspravljati..uostalom nasa `scena` je dovoljno siromasna,i zaista nema potrebe da ikoga iskljucujemo.Izgleda da u ovoj zemlji ljudi samo kritiziraju,i komentiraju,a nista ne rade..cccc...zar nije tako?
sve u svemu,rekoh necu dat plus ni za jednog ni za drugog,ali kazem,bilo bi dobro kada bi se neko od DJeva poceo baviti aktivnije trance-om,goa..itd..ma covjece,electronska muzika nije samo techno..
PEACE!
sve u svemu,rekoh necu dat plus ni za jednog ni za drugog,ali kazem,bilo bi dobro kada bi se neko od DJeva poceo baviti aktivnije trance-om,goa..itd..ma covjece,electronska muzika nije samo techno..
PEACE!
-
Wedran
evo ... nekogkamikaza wrote:ali kazem,bilo bi dobro kada bi se neko od DJeva poceo baviti aktivnije trance-om,goa..itd..ma covjece,electronska muzika nije samo techno..
PEACE!
mislis da ima slusaoca dovoljno za psy i gou?
-
Wedran
ok onda
ja se iskreno nadam da ces nas i ti podrzat.
7.Maj prvi psy trance party, stvaranje bh psy scene
klub so.ba i sve ispred akademije...
to je preliminarna najava, a sve detalje mozes saznat na trip.co.ba, uskoro...
posle toga..
nastavljamo
zhivio psy, wozdra....
ja se iskreno nadam da ces nas i ti podrzat.
7.Maj prvi psy trance party, stvaranje bh psy scene
klub so.ba i sve ispred akademije...
to je preliminarna najava, a sve detalje mozes saznat na trip.co.ba, uskoro...
posle toga..
zhivio psy, wozdra....
-
7th_Heaven
cini mi se da to nije prvi bih psy party ali eto, u svakom slucaju je dobra ideja.
naravno i ja bih se stupasila ispred akademije sedmog da sam malo, malo blize..
bilo bi ljepo recimo da se napravi neki party takvog tipa u nekom zelenilu, preko dana, s suncem i ostalim stvarima. priroda i psy= za 10.
pozdrav

naravno i ja bih se stupasila ispred akademije sedmog da sam malo, malo blize..
bilo bi ljepo recimo da se napravi neki party takvog tipa u nekom zelenilu, preko dana, s suncem i ostalim stvarima. priroda i psy= za 10.
pozdrav