BL, ubistvo povratnika, "Zatukli ga kao psa"
- Prozor
Ovo se nece prestati desavati ako se pristane na federalizaciju ili bilo kakav opstanak "srpskih oblasti"!
Bosnjak nece u cijeloj BiH biti siguran dok se ne stvori Jedinstvena Bosna.
Ovo nije politiziranje zrtvi, nego pokazivanje kol´ka je potrebstina ukidanja genocidne i ne-nasjedanja na bilo kakav opstanak (samo)srpskih teritorija!
Ovo nije politiziranje zrtvi, nego pokazivanje kol´ka je potrebstina ukidanja genocidne i ne-nasjedanja na bilo kakav opstanak (samo)srpskih teritorija!
-
seiko22
- Location: "REPUBLIKA SRPSKA IS GENOCIDAL PRODUCT AND SHOULD BE ABOLISHED " Prof. Francis A. Boyle
ama, sta ces ukidati?? Tamo je "med i mlijeko", evo ti potvrde i od "najglavatijeg-glavnog-glavonje"(ovo je zargon najtajnije-tajne grupe TNTProzor wrote:Ovo se nece prestati desavati ako se pristane na federalizaciju ili bilo kakav opstanak "srpskih oblasti"!
), tj. "muslimanskog cetnika", bez kojega bi rs i ostale cetno-faschisticke ujdurme, davno bile na koljenima!!
p.s. bas cu prevesti ovu "umotvorinu" i proslijediti gradonacelniku Chicaga, Mayoru, Richardu Daley-u,da coe'k "sazna" gdje zivi, a koji je od mnogobrojnih uspjeha, sad doveo Chicago i pred vrata Olimpijade 2016!!"Sada je sigurnije živjeti u Banjaluci nego u nekim dijelovima Čikaga, gdje sam i ja jedno vrijeme živio", rekao je Cerić.
A cit'o sam na nekim drugim stranicama kako je "pismen" "veliki glavonja", iliti "bivsi stanovnik Chicaga",a kako tvrdi :"Da svako jutro nakon Sabah namaza, "otvori kompjuter, i vidi sta se desava!"
E, gospodine "najveci-glavonja" -ako si procito i ovo SRAM TE BILO!!!!
,
-
Nancy Drew
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
divim se tvojoj zaludjenosti "svi koji nisu za Lepog su dodikovi" ali fakat ti moram reci da smatram da ponekad znas pretjerati maksimalno...Nancy Drew wrote:Poštujući razumljivo olakšanje koje Dodikovi fanovi na ovom forumu osjećaju uz informaciju da je ubica u jednom slučaju Bošnjak (gle čuda, vrlo brzo pronađen i uhapšen) moram ponoviti suštinu koja se negdje usput izgubila
a ovu temu, cijeli podforum i forum Sarajevo –x, općenito, izvrsno definira jedan post koji je, po meni, antologijski i govori sve, primjenjiv na svakoj, pa i ovoj, temiNancy Drew wrote:Ovaj siroti čovjek možda je zaista ubijen da bi ga se opljačkalo, ne možemo sa sigurnošću znati da li je nacionalnost bila presudna ... kao što je bila u mnogim drugim slučajevima.
Ipak, da ne zaboravimo,
Policija Republike Srpske je haškom presudom proglašena odgovornom za genocid.
Republika Srpska jeste genocidna tvorevina.
M. Dodik jeste klasični četnik koji završava Karadžićev (Slobin) projekat cijepanja Bosne i ovakva ubistva su upravo poželjna kako bi svoj plan lakše sproveo u djelo ...
iz tog razloga
Ubice ovog čovjeka nikada neće biti pronađene, kao što nisu ni u svim prethodnim ubistvima ...
Kako je tek povratniku u Republiku Srpsku zaspati u nekom zabitom selu ... mogu samo zamisliti ...
mostarac wrote: Na stranu to sto je Dodik cetnik i sto je i sam kriminalac i sto je destruktivan do mp3-ce po ovu zemlju, ...... ALI ...
Mostarcev citat si izvukla s neke druge teme i totalno izvukla iz konteksta...
hajd sad fino kopiraj cijeli njegov post i okaci ovdje pa ga onda napadaj da je Dodikov...
PS Ja bih prije pomislila da si ti Dodikov fan, koji na ovaj nacin samo prikuplja "dokaze" o ugrozenosti srba" ili sta li vec...
ono ko HZ "sami protiv svih"...
fakat nidje veze...
-
Nancy Drew
-
mIRCerka
Nancy, nije zamjena teza.
Meni si neki dan implicitno spocitavala privrzenost Dodiku jer sam pricala protiv Harisa Silajdzica.
Sad pokusavas da shuknesh mostarcu, samo si se zajebala, ovdje nije borba SAM protiv OSTALIH vec ja primjetih da njemu pokusavas uraditi haman isto - vise nije etiketiranje da je neko lagumdzijin, vec je sad Dodikov...
i opet se prica okrece na te nebuloze, i bezze Bosancu posao pravimo...
tema je ubistvo povratnika u bl ....
mani se kopiranja sa drugih tema i izvrtanja rijeci... to moze pokrenuti lavinu...
lijep pozdrav
Meni si neki dan implicitno spocitavala privrzenost Dodiku jer sam pricala protiv Harisa Silajdzica.
Sad pokusavas da shuknesh mostarcu, samo si se zajebala, ovdje nije borba SAM protiv OSTALIH vec ja primjetih da njemu pokusavas uraditi haman isto - vise nije etiketiranje da je neko lagumdzijin, vec je sad Dodikov...
i opet se prica okrece na te nebuloze, i bezze Bosancu posao pravimo...
tema je ubistvo povratnika u bl ....
mani se kopiranja sa drugih tema i izvrtanja rijeci... to moze pokrenuti lavinu...
lijep pozdrav
-
Nancy Drew
-
mIRCerka
nisi pomenula dodika, vec NECIJU zaljubljenost u njega....Nancy Drew wrote:Izvini mostarac, ništa lično ...mostarac wrote:al kad citiras pola necije recenice i to predstavis kao jednu misao onda...
ali poslije ovog bisera mogao si u nastavku napisati da je Zlaja astonaut, Hare pjevač a Bush farmer u Koloradu - smisao je isti ... četnik, kriminalac, lopov, lažov, destruktivan po BiH ... poenta je na onome ALI ...
i izvinjavam se što na temi o povratnicima i RS-u pomenuh Dodika ...... ne znam što mi on pade na pamet
ALI je veznik, sta s tim? Nadji cijeli post i postiraj, lijepo ti rekoh....
-
mostarac
Dodik je sve ono sto sam rekao, ali JESTE u nekim stvarima bio upravu onu noc.Nancy Drew wrote:Izvini mostarac, ništa lično ...mostarac wrote:al kad citiras pola necije recenice i to predstavis kao jednu misao onda...
ali poslije ovog bisera mogao si u nastavku napisati da je Zlaja astonaut, Hare pjevač a Bush farmer u Koloradu - smisao je isti ... četnik, kriminalac, lopov, lažov, destruktivan po BiH ... poenta je na onome ALI ...
i izvinjavam se što na temi o povratnicima i RS-u pomenuh Dodika ...... ne znam što mi on pade na pamet
Dakle ako je on sve to, znaci da on kaze BiH treba da bude jedinstvena, mi treba da kazemo NE TREBA, jer je dodik rekao. Eto to je tvoja logika razmisljanja, ali kad su ljudi koji izmedju zlatka i hareta podrzavaju haretov nacin razmisljanja i laganja imali doticaja s logikom.
-
Nancy Drew
-
Nancy Drew
-
prleitihi
evo klasičnog primjera primitivnog nacionalističkog mentaliteta..ona bi se sad najradije pojela što se ispostavilo da je ubica adavije brkić - nazif..a ne..recimo..miloš..njoj je žao..i to iskreno..što ubica nije miloš..jer da je ubica miloš..ona bi imala motiv više da nastavi harisovim stazama revolucije..imala bi materijala za priču da "s njima" nema života..da je kod njih odgoj fakat zločinački itd..drskost naivnosti (bezobrazluk)..ako se može tako reći..poprima u ovakvim (ne)zgodama čudesne razmjere..ta uvjerenost kloca u sebe i svoju nadarenost je nenadjebiva..ovo je eklatantan primjer naci-mediokriteta..ona je tužna..jer žali što ubica nije srbin..isto kao što dodik iskreno žali što u sarajevu nije ubijeno 8000 srba..pa da ima genocid i "na drugoj strani"..puno bi mu danas lakše bilo..jer takva priča ima magično dejstvo na one dijelove mozga u kojem caruje ludilo..mase bi imale više krvave razonode..pri tom tih 8000 ljudi bilo nebitno..jer oni ne bi u svemu tome bili žrtve..već moneta za potkusurivanje..baš kao što je ovom ženskom klocu - ubijena advija brkić..(ona uopšte nije pokazala pijetet prema ubijenoj..a i zašto bi prema moneti pokazivala pijetet?!)..ona nema nikakvu potrebu da se izvini..pa da kaže..da..pogriješila sam..(ipak je ona nekoga lažno optužila za ubistvo!)..nego ona tone i dalje..a znamo da kad neko poriče grešku..u stvari čini dvostruku..tako ona i dalje laže..izmišlja..te kaže "uz informaciju da je ubica u jednom slučaju Bošnjak"..što je..kako rekoh..čista laž..iz koristoljublja je ubijena povratnica u srebrenicu..(o izmišljenom napadu na jednog srebreničana..neki drugi put!)..a na prvoj stranici je rekla:"Ubice ovog čovjeka nikada neće biti pronađene, kao što nisu ni u svim prethodnim ubistvima ..."..što je još jedna klasična laž..jadna je njena bizarna nedosljednost..toliko jadna da se normalnom čovjeku gadi..al' nije ona kriva..kriv je Onaj gore..jer kad On hoće nekoga da kazni..najprije mu oduzme pamet!Nancy Drew wrote:Poštujući razumljivo olakšanje koje Dodikovi fanovi na ovom forumu osjećaju uz informaciju da je ubica u jednom slučaju Bošnjak (gle čuda, vrlo brzo pronađen i uhapšen) moram ponoviti suštinu koja se negdje usput izgubila
nek' je laka zemlja i rahmet ubijenom ivanu i ubijenoj adviji..a ubicama će suditi sud..a i Onaj gore!
-
mIRCerka
Nancy, fakat ne kontam sto se pravis blesava kad to nisi...Nancy Drew wrote:mIRCerka wrote:Nancy, nije zamjena teza.
Meni si neki dan implicitno spocitavala privrzenost Dodiku jer sam pricala protiv Harisa Silajdzica.![]()
Bojim se da ćeš ovo morati potkrijepiti dokazima ... ako želiš da te ozbiljno shvatim
A na ovo i dalje čekam odgovor jer i uz najbolju volju ne mogu doprijeti do onoga što si željela da kažeš ... pa samo naprijed, objasni.
i nemoj me riktat, srećo, i govorit šta da radimmIRCerka wrote: PS Ja bih prije pomislila da si ti Dodikov fan, koji na ovaj nacin samo prikuplja "dokaze" o ugrozenosti srba" ili sta li vec![]()
nije valjda dotle došlo
Ti volis roviti po arhivi foruma, pa bujrum, rovi i nadji sama sta pises ljudima...
A da te riktam, to mi ne pada na pamet, ako do sada nisi naucila sta trebas i kako trebas raditi, onda je kasno
I da, fakat me ponekad podsjetis na sitne provokatore koji dodju pa seru protiv, recimo, Avaza i onda kasnije osvane clanak protiv SAXa u avazu....
-
Nancy Drew
-
mIRCerka
O ubistvu povratnika u BL.tempora wrote:O cemu je ovdje rijec? Vezano za temu, naravno?
Samo Nancy "goni" pricu na "ovaj forum vakav i nakav u pun dodikovih pristalica" pa joj pokusavam na fin nacin objasniti neke stvari, ali ocigleno je SBiH previse fursata uhvatila pa je to malo nemoguce (vidis nancy kako je bezze to etiketiranje po strankama)...
nejse, tempora, ubijen je starac, po nacionalnosti Hrvat, i o tome se prica ovdje...
-
mIRCerka
Nancy, htjedoh ti pokazati kako izgleda etiketiranje i kako ti inace komuniciras sa nekim ljudima.Nancy Drew wrote:
Ali odgovor na ovo ipak očekujem i daljea izvinjavam se još jednom što 'do sada nisi naucila sta trebas i kako trebas raditi'mIRCerka wrote: PS Ja bih prije pomislila da si ti Dodikov fan, koji na ovaj nacin samo prikuplja "dokaze" o ugrozenosti srba" ili sta li vec... ovo sve govori
Da ti objasnim detaljno:
Ponekad mi licis na provokatore koji dodju u ime osobe X na ovaj forum i onda seru na osobu X i sve sto osoba X radi, i onda postove forumasha koristi kao argument da je osoba X sa svojim idejama ugrozena.
Kontas li sad?
Imas lijep pozdrav od mene.
-
Nancy Drew
-
mIRCerka
ti si po jednom editovanom postu (editovala ga ti) okarakterisala i forum i forumashe...Nancy Drew wrote:Dakle, to su bili odgovori na ovaj post ...![]()
Nancy Drew wrote:Poštujući razumljivo olakšanje koje Dodikovi fanovi na ovom forumu osjećaju uz informaciju da je ubica u jednom slučaju Bošnjak (gle čuda, vrlo brzo pronađen i uhapšen) moram ponoviti suštinu koja se negdje usput izgubila
a ovu temu, cijeli podforum i forum Sarajevo –x, općenito, izvrsno definira jedan post koji je, po meni, antologijski i govori sve, primjenjiv na svakoj, pa i ovoj, temiNancy Drew wrote:Ovaj siroti čovjek možda je zaista ubijen da bi ga se opljačkalo, ne možemo sa sigurnošću znati da li je nacionalnost bila presudna ... kao što je bila u mnogim drugim slučajevima.
Ipak, da ne zaboravimo,
Policija Republike Srpske je haškom presudom proglašena odgovornom za genocid.
Republika Srpska jeste genocidna tvorevina.
M. Dodik jeste klasični četnik koji završava Karadžićev (Slobin) projekat cijepanja Bosne i ovakva ubistva su upravo poželjna kako bi svoj plan lakše sproveo u djelo ...
iz tog razloga
Ubice ovog čovjeka nikada neće biti pronađene, kao što nisu ni u svim prethodnim ubistvima ...
Kako je tek povratniku u Republiku Srpsku zaspati u nekom zabitom selu ... mogu samo zamisliti ...
mostarac wrote: Na stranu to sto je Dodik cetnik i sto je i sam kriminalac i sto je destruktivan do mp3-ce po ovu zemlju, ...... ALI ...
a nije ti prvi put...
pa ako ti se ne svidja ili ti nesto ne odgovara, imas par opcija:
1. zaliti se administratoru stranice (ne foruma vec stranice)
2. platiti 300 km da ti kod Lepog na stranici naprave forum istomisljenika
Eto, dosta zajedljivosti od mene, valjda je dosta
lijep pozdravcic i nemoj sta zahatorit ....
-
Nancy Drew
-
mIRCerka
o dodiku mozes koliko zelis,a forumashe nemoj vrijedjati, pa cak ni indirektno... koliko god meni neki picili po zivcima, ipak sam ja tu da protectNancy Drew wrote:U pravu si ...... Neću više nikada o Dodiku ...
...ni o forumašima ...
...
Razumijem
-
Nancy Drew
-
mIRCerka
Ja nikoga nisam prozvala ljubiteljem cetnika, niti cetnikom.Nancy Drew wrote:Kad smo kod podebljanogmIRCerka wrote:o dodiku mozes koliko zelis,a forumashe nemoj vrijedjati, pa cak ni indirektno... koliko god meni neki picili po zivcima, ipak sam ja tu da protectNancy Drew wrote:U pravu si ...... Neću više nikada o Dodiku ...
...ni o forumašima ...
...
Razumijem:D:D
![]()
Pročitaj naš 'razgovor' ...
način na koji si komunicirala ... i sve ostalo ... o vrijeđanju, podmetanju i to... moja mirci
dosta
A tema je, kao i kod svih medija, vec zaboravljena.