BK Sat - humanitarna akcija

Post Reply
Alfons Kauders

#1 BK Sat - humanitarna akcija

Post by Alfons Kauders »

Da li je neko sinoc gledao one ludake na BK...

Anketa "Da li se Mladic i Karadzic trebaju predati?"

25% da, 75% ne...

Za vas koji niste znali:

Na poziv reisa Cerica odazvalo se 12000 mudzahedina, srebrenicke zrtve su opaki muslimanski ekstremisti, Mladic nije znao da vojska ulazi u Srebrenicu (a vidi se na svim snimcima), Markale i sl. da i ne pominjem...

Bolesnici...

Treba napraviti humanitarnu akciju SA-X - dovesti 6 miliona psihijatara u Srbiju, za tih 75%... :-)
kawan

#2 Re: BK Sat - humanitarna akcija

Post by kawan »

Alfons Kauders wrote:Da li je neko sinoc gledao one ludake na BK...

25% da, 75% ne...

Za vas koji niste znali:

Na poziv reisa Cerica odazvalo se 12000 mudzahedina, srebrenicke zrtve su opaki muslimanski ekstremisti, Mladic nije znao da vojska ulazi u Srebrenicu (a vidi se na svim snimcima), Markale i sl. da i ne pominjem...

Bolesnici...

Treba napraviti humanitarnu akciju SA-X - dovesti 6 miliona psihijatara u Srbiju, za tih 75%... :-)
Menije zao tih 25% nasih komsija jel zive sa "bolesnim fasistima", to treba guziti i samo guziti. Zasto je Njemacka danas demok drzava, natjerali silom moj jarane, sjebali svabe do yaya, zato nase komsije treba zguziti do yaya, da se probude vec jednom.
Alfons Kauders

#3 Re: BK Sat - humanitarna akcija

Post by Alfons Kauders »

kawan wrote:
Alfons Kauders wrote:Da li je neko sinoc gledao one ludake na BK...

25% da, 75% ne...

Za vas koji niste znali:

Bolesnici...

Menije zao tih 25% nasih komsija jel zive sa "bolesnim fasistima", to treba guziti i samo guziti. Zasto je Njemacka danas demok drzava, natjerali silom moj jarane, sjebali svabe do yaya, zato nase komsije treba zguziti do yaya, da se probude vec jednom.
To mene i brine... Sta ako se ne probude ?

Njemacku su saveznici razoruzali, pa se tek onda krenulo s denacifikacijom, a Srbiju niko nije...
Duh sa sjekirom

Post by Duh sa sjekirom »

Ma jesam ja i glava me zabolila :-)

Eno tamo tema na bez cenzure ako mozes prebaci post.

Kaze onaj "senator" kao dokaz urote protiv S. naroda; poslali im u ratu novinara iz Francuske i to preko proverenog prijatelja :D te ga primili u Beograd dali mu auto platili 3000 maraka troskova mada ih nije imao, i poslali u RS kad se covjek vratio u Francusku opet sve napiso protiv njih...nije mu dao urednik da pise istinu....

urota pa eto ti :-)

UMOBOLNICI
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

Sorry, ne vidjoh temu na vrijeme, 8 minuta ranije otvorena... :)

Ono sinoc je bilo fakat strasno, u pocetku su mi bili nekako smijesni i jadni, dok covjek ne skonta da u toj drzavi ocito zivi 6 miliona ljudi koji isto razmisljaju, ili bolje reci uopste ne razmisljaju...

I naravno aplauz onom Djogi kad rece kako bi on licno krio onu dvojicu...
Duh sa sjekirom

Post by Duh sa sjekirom »

MA I ONIH 25% STO JE GLASALO ZA PREDAJU KAR. I MLADICA SU GLASALI JER MISLE DA IH SADA NEKO UGROZAVA I DA CE SRBIJA DOZIVJETI PROCVAT AKO NJIH UHAPSE A NE STO SU NORMALNI I STO MISLE DA SU OVI ZLOCINCI.

ENO VIDIO SI NA KRAJU ONAJ UCESNIK KOJI JE JEDINI REKAO DA BI IH PRIJAVIO VIDJE DA JE JEDINI PA SE POCE VADITI I RECE "MA TO JA SAMO REKOH DA MALO ZAGRIJEM SITUACIJU" :? :?
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

Duh sa sjekirom wrote:MA I ONIH 25% STO JE GLASALO ZA PREDAJU KAR. I MLADICA SU GLASALI JER MISLE DA IH SADA NEKO UGROZAVA I DA CE SRBIJA DOZIVJETI PROCVAT AKO NJIH UHAPSE A NE STO SU NORMALNI I STO MISLE DA SU OVI ZLOCINCI.

ENO VIDIO SI NA KRAJU ONAJ UCESNIK KOJI JE JEDINI REKAO DA BI IH PRIJAVIO VIDJE DA JE JEDINI PA SE POCE VADITI I RECE "MA TO JA SAMO REKOH DA MALO ZAGRIJEM SITUACIJU" :? :?
Slican dojam i kod mene, od tih 25% vecina tako misli samo radi pritiska medjunarodne zajednice... Kontaju bice im bolje, a nikad im nece biti dobro, ne radi Mladica i Radovana, ne radi Evrope, ne radi nas, vec radi njih i njihovih bolesnih furki...
gavrilo

Post by gavrilo »

Alfons Kauders wrote:Ono sinoc je bilo fakat strasno, u pocetku su mi bili nekako smijesni i jadni, dok covjek ne skonta da u toj drzavi ocito zivi 6 miliona ljudi koji isto razmisljaju, ili bolje reci uopste ne razmisljaju...
tu ti lezi odgovor...
fukara_tz

Post by fukara_tz »

Sve politicke emisije na BK su da povratis, rtrs da ne spominjem.
gavrilo

Post by gavrilo »

fukara_tz wrote:Sve politicke emisije na BK su da povratis, rtrs da ne spominjem.
ne gledam ni jedne ni druge... :) sad ne znam zbog cega ih ti pratis :D :P
fukara_tz

Post by fukara_tz »

Pa eto trebo bi prestat :) al sta cu kad me zanima haj reko da vidim sta se prica :) i da malo dignem sebi pritisak :)

Gdje si ti ba :) da malo Alfonsu miniram temu :D
gavrilo

Post by gavrilo »

fukara_tz wrote:Gdje si ti ba :) da malo Alfonsu miniram temu :D
ajd ti prvi... :D

btw alphons je u loparama :skoljka:
pitt

Post by pitt »

gavrilo wrote:

Drvosjecha :D:D:D

I ja samo da mu se ukakim na temi :D:D
gavrilo

Post by gavrilo »

pitt wrote:
gavrilo wrote:

Drvosjecha :D:D:D

I ja samo da mu se ukakim na temi :D:D
alphons... sam protiv svih :lol:
gavrilo

Post by gavrilo »

:-?
Last edited by gavrilo on 07/07/2005 21:12, edited 1 time in total.
Produži dalje!

Post by Produži dalje! »

O kojem je loparskom forumu riječ? Ja sam jedanput bio lopare.net ali tamo živa roba nema a ni nekih tema za diskutovati. Posebno mi idu na živce "kuku -lele" teme koje su zastupljene na tom forumu.
gavrilo

Post by gavrilo »

Produži dalje! wrote:O kojem je loparskom forumu riječ? Ja sam jedanput bio lopare.net ali tamo živa roba nema a ni nekih tema za diskutovati. Posebno mi idu na živce "kuku -lele" teme koje su zastupljene na tom forumu.
uclani se i diskutuj :D alphons je poceo vec na veliko. ljudi pomazite mu 8-) :P
pitt

Post by pitt »

gavrilo wrote:
Produži dalje! wrote:O kojem je loparskom forumu riječ? Ja sam jedanput bio lopare.net ali tamo živa roba nema a ni nekih tema za diskutovati. Posebno mi idu na živce "kuku -lele" teme koje su zastupljene na tom forumu.
uclani se i diskutuj :D alphons je poceo vec na veliko. ljudi pomazite mu 8-) :P
Jasta cu......cuj da mu ja jos pomazem :D:D
gavrilo

Post by gavrilo »

pitt wrote:jasta cu......cuj da mu ja jos pomazem :D:D
'ajde bolan... diskusije su postale vruce :D
AmirAga

Post by AmirAga »

mozes mislit kakvi su mozgovi kad zavrsavaju skole koje se zovu

KARIC COLLEGE.. :)
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

Post by Bobi »

Svaka politicka emisija na BK Tv lici epizodi Monty Python's Flying Circus tako da je bilo kakva normalna rasprava nemoguca :-) .
JBT

Post by JBT »

A i vi svasta gledate.

Imajte u vidu da takve programe gledaju ljudi sa mjerilima vrijednosti koja su i dovela do proslog nam rata.
Dalje, nacionalisti su aktivna populacija u ovakvim debatama tako da je malo njih koji ne gledaju taj program a jos ih je manje koji gledaju a nisu se javili i dali svoj doprinos za navedenu "stvar".

Zakljucak:
Navedena anketa je bezze.
Mislim da se radi o 50:50.
eminemm

Post by eminemm »

Meni je bilo smijesno kad je onaj 'pisac' valjda u zanosu posao da kaze kako je RS dobivala cak i oruzje iz Srbije, a svi mu ostali upali u rijec.
Ali oni likovi su tako uvjerljivi da me uopste ne cudi onaj rezultat. Marko Vesovic je jednom rekao da bi da nije bio u Sarajevu dok su padale granate apsolutno povjerovao u sve ono sto Karadzic kaze.
Produži dalje!

Post by Produži dalje! »

gavrilo wrote:

Već sam prisutan na tom forumu ali je prilično nezanimljiv za razliku od ovog.
Post Reply