bjezanje od policije

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

culepervida

#1 bjezanje od policije

Post by culepervida »

[*]Eh ovako, vozim ja auto (nemam vozacku) kad odjednom izleti policajac cca 15m pred mene sa lampom, a ja mahinalno po gasu i pobjegnem.. zna li neko kakvu kaznu mogu dobiti, tj. vlasnik vozila ako su uspjeli zapisati broj tablica posto je jaka magla bila, mada se ne uzdam previse u to.. ?
bella_ciao

#2 Re: bjezanje od policije

Post by bella_ciao »

Trebo si ga jos zgazit ono mangupski, 'ta on tebi ima mahat lampom jelde
culepervida

#3 Re: bjezanje od policije

Post by culepervida »

Ma ja, ko je ko ja
homega

#4 Re: bjezanje od policije

Post by homega »

culepervida wrote:[*]Eh ovako, vozim ja auto (nemam vozacku) kad odjednom izleti policajac cca 15m pred mene sa lampom, a ja mahinalno po gasu i pobjegnem.. zna li neko kakvu kaznu mogu dobiti, tj. vlasnik vozila ako su uspjeli zapisati broj tablica posto je jaka magla bila, mada se ne uzdam previse u to.. ?
Otiđi u ponedjeljak u najbližu policijsku stanicu, ponesi ličnu kartu, i prijavi svoj slučaj policiji :D
walter kurtz

#5 Re: bjezanje od policije

Post by walter kurtz »

iz naslova topica zaključujem da si jako inteligentna osoba
Image
mayab

#6 Re: bjezanje od policije

Post by mayab »

A zašto nemaš vozačku dozvolu?
wolfie

#7 Re: bjezanje od policije

Post by wolfie »

Sad ce te naci po IP adresi. :D
Bilki

#8 Re: bjezanje od policije

Post by Bilki »

culepervida wrote:[*]Eh ovako, vozim ja auto (nemam vozacku) kad odjednom izleti policajac cca 15m pred mene sa lampom, a ja mahinalno po gasu i pobjegnem.. zna li neko kakvu kaznu mogu dobiti, tj. vlasnik vozila ako su uspjeli zapisati broj tablica posto je jaka magla bila, mada se ne uzdam previse u to.. ?
ja bih takve na neki goli otok da kuckaju kamen makar 5 godina :D
HTI

#9 Re: bjezanje od policije

Post by HTI »

Ne znam sto si djaba otvarao novu temu. Ima vec otvorena tema "Papanluk na automobilima", mogao si komotno tamo pitati.
colt

#10 Re: bjezanje od policije

Post by colt »

Budala na sve strane. Kome sve država uručuje vozačke . . .
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#11 Re: bjezanje od policije

Post by mali_milojica »

Nema vozacku momak,maloljetan je 100%. Ukrao kljuceve od oca.
Ocu ce ti doci kazna,a ti ces dobiti batine :D
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#12 Re: bjezanje od policije

Post by Matijevic_Vlado »

Pa izgasi svjetla drugi put da ti ne vidi tablicu kad prodjes
culepervida

#13 Re: bjezanje od policije

Post by culepervida »

Niko izgleda nije raspolozen da pomogne, sve pametnjakovici :D
walter kurtz

#14 Re: bjezanje od policije

Post by walter kurtz »

culepervida wrote:Niko izgleda nije raspolozen da pomogne, sve pametnjakovici :D
pomozi sebi i čovječanstvu prestani trošiti zrak
Image
culepervida

#15 Re: bjezanje od policije

Post by culepervida »

neko je izgleda smijesan nedjeljom ujutro :)
walter kurtz

#16 Re: bjezanje od policije

Post by walter kurtz »

culepervida wrote:neko je izgleda smijesan nedjeljom ujutro :)
neko nepopravljivo glup cijeli život ;-) cuj bjezanje od policije :(
zli_hordas

#17 Re: bjezanje od policije

Post by zli_hordas »

Usuti se ako ne dodze kazna nikom nista a ako dozde koverta na adresu pravi se mutav.
_mufljuz_

#18 Re: bjezanje od policije

Post by _mufljuz_ »

sve moralisti na forumu - hajd dodje covjek i prizna zajeb (vjerovatno je mlad) a forumsko presveto i preblagosloveno svestenstvo pocinje zakivat na krst.....

i ja sam krao kljuceve od auta, jer sam bolesno volio da se provozam e eto hajd sad lupajte idiotske komentare gospodo savrseni.... :zzzz: :zzzz:
ako si uspio da zbrises onda ok, ako nisi pripremi se za vjesala - a ako sve prodje bez ikakvih sankcija volio bih da to uzmes kao naravoucenije i dobru lekciju jer bi u suprotnom nekad neki drot mogao da sprasi sarzer u tebe zbog pokusaja ubistva pa da ostanes i bez vozacke i bez zivota..... znam da si htio da ocejfis al malo ohladi glavu i sacekaj da vrijeme uradi svoje i fataj se kakve ciste ledine dje nema saobracaja pa deri....
goran16v

#19 Re: bjezanje od policije

Post by goran16v »

Bez laznog moralisanja, ako su ti upisali broj mislim da ce na adresu vlasnika stici obavjest o pocinjenom prekrsaju zbog nezaustavljanja na znak ov. sl. lica i da ce traziti da se ocituje ko je upravljao vozilom. Vlasnik moze da preuzme da tavi glavu na panj i preuzme krivicu, plati kaznu (i kakva vec dodatna sakncija ide) ili da te otkuca. Onda ocu opet ide kazna, a tebi zabrana polaganja.
culepervida

#20 Re: bjezanje od policije

Post by culepervida »

_mufljuz_ wrote:sve moralisti na forumu - hajd dodje covjek i prizna zajeb (vjerovatno je mlad) a forumsko presveto i preblagosloveno svestenstvo pocinje zakivat na krst.....

i ja sam krao kljuceve od auta, jer sam bolesno volio da se provozam e eto hajd sad lupajte idiotske komentare gospodo savrseni.... :zzzz: :zzzz:
ako si uspio da zbrises onda ok, ako nisi pripremi se za vjesala - a ako sve prodje bez ikakvih sankcija volio bih da to uzmes kao naravoucenije i dobru lekciju jer bi u suprotnom nekad neki drot mogao da sprasi sarzer u tebe zbog pokusaja ubistva pa da ostanes i bez vozacke i bez zivota..... znam da si htio da ocejfis al malo ohladi glavu i sacekaj da vrijeme uradi svoje i fataj se kakve ciste ledine dje nema saobracaja pa deri....
hvala za dobronamjeran komentar :thumbup:
Kad mogu ocekivat kovertu?
l33t

#21 Re: bjezanje od policije

Post by l33t »

.
Last edited by l33t on 23/11/2014 11:57, edited 1 time in total.
culepervida

#22 Re: bjezanje od policije

Post by culepervida »

goran16v wrote:Bez laznog moralisanja, ako su ti upisali broj mislim da ce na adresu vlasnika stici obavjest o pocinjenom prekrsaju zbog nezaustavljanja na znak ov. sl. lica i da ce traziti da se ocituje ko je upravljao vozilom. Vlasnik moze da preuzme da tavi glavu na panj i preuzme krivicu, plati kaznu (i kakva vec dodatna sakncija ide) ili da te otkuca. Onda ocu opet ide kazna, a tebi zabrana polaganja.
Imam polozen vozacki, cekam da mi dodje vozacka. Nisam nosio potvrdu sa.sobom jer jedna osoba prije par dana i sa potvrdom dobila kaznu 150 KM i mjesec vozacku, pa kontam onda koji ce mi..
ElDzidziIbnDzo

#23 Re: bjezanje od policije

Post by ElDzidziIbnDzo »

Rano si poceo djecace :-)
goran16v

#24 Re: bjezanje od policije

Post by goran16v »

Onda priznas prekrsaj i cao pa-pa, predpostavljam da ce u svakom slucaju kazna ici iz dzepa roditelja. Ne znam kolika je tacno kazna za to.
walter kurtz

#25 Re: bjezanje od policije

Post by walter kurtz »

nema njemu pomoći obrazac nepreuzimanja odgovornosti za sopstvena djela će ga pratiti kroz čitav život ;-)
Post Reply