bjezanje od policije
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
culepervida
#1 bjezanje od policije
[*]Eh ovako, vozim ja auto (nemam vozacku) kad odjednom izleti policajac cca 15m pred mene sa lampom, a ja mahinalno po gasu i pobjegnem.. zna li neko kakvu kaznu mogu dobiti, tj. vlasnik vozila ako su uspjeli zapisati broj tablica posto je jaka magla bila, mada se ne uzdam previse u to.. ?
-
bella_ciao
#2 Re: bjezanje od policije
Trebo si ga jos zgazit ono mangupski, 'ta on tebi ima mahat lampom jelde
- homega
#4 Re: bjezanje od policije
Otiđi u ponedjeljak u najbližu policijsku stanicu, ponesi ličnu kartu, i prijavi svoj slučaj policijiculepervida wrote:[*]Eh ovako, vozim ja auto (nemam vozacku) kad odjednom izleti policajac cca 15m pred mene sa lampom, a ja mahinalno po gasu i pobjegnem.. zna li neko kakvu kaznu mogu dobiti, tj. vlasnik vozila ako su uspjeli zapisati broj tablica posto je jaka magla bila, mada se ne uzdam previse u to.. ?
- walter kurtz
#5 Re: bjezanje od policije
iz naslova topica zaključujem da si jako inteligentna osoba

- mayab
#6 Re: bjezanje od policije
A zašto nemaš vozačku dozvolu?
-
wolfie
#7 Re: bjezanje od policije
Sad ce te naci po IP adresi. 
- Bilki
#8 Re: bjezanje od policije
ja bih takve na neki goli otok da kuckaju kamen makar 5 godinaculepervida wrote:[*]Eh ovako, vozim ja auto (nemam vozacku) kad odjednom izleti policajac cca 15m pred mene sa lampom, a ja mahinalno po gasu i pobjegnem.. zna li neko kakvu kaznu mogu dobiti, tj. vlasnik vozila ako su uspjeli zapisati broj tablica posto je jaka magla bila, mada se ne uzdam previse u to.. ?
-
HTI
#9 Re: bjezanje od policije
Ne znam sto si djaba otvarao novu temu. Ima vec otvorena tema "Papanluk na automobilima", mogao si komotno tamo pitati.
-
colt
#10 Re: bjezanje od policije
Budala na sve strane. Kome sve država uručuje vozačke . . .
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#11 Re: bjezanje od policije
Nema vozacku momak,maloljetan je 100%. Ukrao kljuceve od oca.
Ocu ce ti doci kazna,a ti ces dobiti batine
Ocu ce ti doci kazna,a ti ces dobiti batine
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#12 Re: bjezanje od policije
Pa izgasi svjetla drugi put da ti ne vidi tablicu kad prodjes
-
culepervida
#13 Re: bjezanje od policije
Niko izgleda nije raspolozen da pomogne, sve pametnjakovici 
- walter kurtz
#14 Re: bjezanje od policije
pomozi sebi i čovječanstvu prestani trošiti zrakculepervida wrote:Niko izgleda nije raspolozen da pomogne, sve pametnjakovici

-
culepervida
#15 Re: bjezanje od policije
neko je izgleda smijesan nedjeljom ujutro 
- walter kurtz
#16 Re: bjezanje od policije
neko nepopravljivo glup cijeli životculepervida wrote:neko je izgleda smijesan nedjeljom ujutro
- zli_hordas
#17 Re: bjezanje od policije
Usuti se ako ne dodze kazna nikom nista a ako dozde koverta na adresu pravi se mutav.
- _mufljuz_
#18 Re: bjezanje od policije
sve moralisti na forumu - hajd dodje covjek i prizna zajeb (vjerovatno je mlad) a forumsko presveto i preblagosloveno svestenstvo pocinje zakivat na krst.....
i ja sam krao kljuceve od auta, jer sam bolesno volio da se provozam e eto hajd sad lupajte idiotske komentare gospodo savrseni....

i ja sam krao kljuceve od auta, jer sam bolesno volio da se provozam e eto hajd sad lupajte idiotske komentare gospodo savrseni....
ako si uspio da zbrises onda ok, ako nisi pripremi se za vjesala - a ako sve prodje bez ikakvih sankcija volio bih da to uzmes kao naravoucenije i dobru lekciju jer bi u suprotnom nekad neki drot mogao da sprasi sarzer u tebe zbog pokusaja ubistva pa da ostanes i bez vozacke i bez zivota..... znam da si htio da ocejfis al malo ohladi glavu i sacekaj da vrijeme uradi svoje i fataj se kakve ciste ledine dje nema saobracaja pa deri....culepervida wrote:[*]Eh ovako, vozim ja auto (nemam vozacku) kad odjednom izleti policajac cca 15m pred mene sa lampom, a ja mahinalno po gasu i pobjegnem.. zna li neko kakvu kaznu mogu dobiti, tj. vlasnik vozila ako su uspjeli zapisati broj tablica posto je jaka magla bila, mada se ne uzdam previse u to.. ?
-
goran16v
#19 Re: bjezanje od policije
Bez laznog moralisanja, ako su ti upisali broj mislim da ce na adresu vlasnika stici obavjest o pocinjenom prekrsaju zbog nezaustavljanja na znak ov. sl. lica i da ce traziti da se ocituje ko je upravljao vozilom. Vlasnik moze da preuzme da tavi glavu na panj i preuzme krivicu, plati kaznu (i kakva vec dodatna sakncija ide) ili da te otkuca. Onda ocu opet ide kazna, a tebi zabrana polaganja.
-
culepervida
#20 Re: bjezanje od policije
hvala za dobronamjeran komentar_mufljuz_ wrote:sve moralisti na forumu - hajd dodje covjek i prizna zajeb (vjerovatno je mlad) a forumsko presveto i preblagosloveno svestenstvo pocinje zakivat na krst.....
i ja sam krao kljuceve od auta, jer sam bolesno volio da se provozam e eto hajd sad lupajte idiotske komentare gospodo savrseni....![]()
ako si uspio da zbrises onda ok, ako nisi pripremi se za vjesala - a ako sve prodje bez ikakvih sankcija volio bih da to uzmes kao naravoucenije i dobru lekciju jer bi u suprotnom nekad neki drot mogao da sprasi sarzer u tebe zbog pokusaja ubistva pa da ostanes i bez vozacke i bez zivota..... znam da si htio da ocejfis al malo ohladi glavu i sacekaj da vrijeme uradi svoje i fataj se kakve ciste ledine dje nema saobracaja pa deri....culepervida wrote:[*]Eh ovako, vozim ja auto (nemam vozacku) kad odjednom izleti policajac cca 15m pred mene sa lampom, a ja mahinalno po gasu i pobjegnem.. zna li neko kakvu kaznu mogu dobiti, tj. vlasnik vozila ako su uspjeli zapisati broj tablica posto je jaka magla bila, mada se ne uzdam previse u to.. ?
Kad mogu ocekivat kovertu?
-
l33t
-
culepervida
#22 Re: bjezanje od policije
Imam polozen vozacki, cekam da mi dodje vozacka. Nisam nosio potvrdu sa.sobom jer jedna osoba prije par dana i sa potvrdom dobila kaznu 150 KM i mjesec vozacku, pa kontam onda koji ce mi..goran16v wrote:Bez laznog moralisanja, ako su ti upisali broj mislim da ce na adresu vlasnika stici obavjest o pocinjenom prekrsaju zbog nezaustavljanja na znak ov. sl. lica i da ce traziti da se ocituje ko je upravljao vozilom. Vlasnik moze da preuzme da tavi glavu na panj i preuzme krivicu, plati kaznu (i kakva vec dodatna sakncija ide) ili da te otkuca. Onda ocu opet ide kazna, a tebi zabrana polaganja.
- ElDzidziIbnDzo
#23 Re: bjezanje od policije
Rano si poceo djecace 
-
goran16v
#24 Re: bjezanje od policije
Onda priznas prekrsaj i cao pa-pa, predpostavljam da ce u svakom slucaju kazna ici iz dzepa roditelja. Ne znam kolika je tacno kazna za to.
- walter kurtz
#25 Re: bjezanje od policije
nema njemu pomoći obrazac nepreuzimanja odgovornosti za sopstvena djela će ga pratiti kroz čitav život