Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
hey wrote:u mashu? don odakle si ti to?
dal mi se cini, il je ovaj put broj ucesnika grupnjaka bio osetno manji (kvalitet isti ).....tako je to akd ne cekate nas da dodjemo
No_oNe__ wrote:CURE KAKAV JE KOMI ALI ISKRENO? U SVAKOM SMISLU?
evo ja cu ... kad smo se komi i ja sreli njemu je bio rodjendan ... poklonila sam mu neku zdjelu sa cokoladicama lafo da ispadnem pazljiva i onda je ta moja pazljivost pala u vodu kad je on meni poklonio jednu biljku u zutoj saksiji, muski to inace ne radi ... vjerovatno im je blam ... komi se samo malo vise glupira ovdje po forumu a inace je jedna velika dobrica ... ima jos puno toga sto bi ja za komija mogla da kazem i naravno sve je pozitivno ...
No_oNe__ wrote:CURE KAKAV JE KOMI ALI ISKRENO? U SVAKOM SMISLU?
evo ja cu ... kad smo se komi i ja sreli njemu je bio rodjendan ... poklonila sam mu neku zdjelu sa cokoladicama lafo da ispadnem pazljiva i onda je ta moja pazljivost pala u vodu kad je on meni poklonio jednu biljku u zutoj saksiji, muski to inace ne radi ... vjerovatno im je blam ... komi se samo malo vise glupira ovdje po forumu a inace je jedna velika dobrica ... ima jos puno toga sto bi ja za komija mogla da kazem i naravno sve je pozitivno ...
evo suze mi idu na oči
joj muko moja
kada neko oće da me pohvali opet zaglibim