pooll
sicky
princ
bronhi
komi
JD
paauk (kasnije prihajao)
horns
regina
breskvica
stocar (al bez stoke ovaj put) poveo je nekog druga ekonomistu ... da ga brani u slucaju napada ...
ako sam koga zaboravila, nije namjerno ... nek se prijavi ...
Samo je hadzy dosao s dvije kokeivi wrote:horns regina breskvica
horns&drums wrote:Samo je hadzy dosao s dvije kokeivi wrote:horns regina breskvica![]()
![]()
Brazzo, zvao sam te u subotu
majstore čima sam vido dvojicu kako ulaze u fisstochar wrote:a jes' ti chuo da se ljudi mogu i uzhivo vidjeti, popiti kafu, sok, pivu i sl.? da postoje ljudi koji su u stanju razmijeniti rechenice na starinski nachin, licem u lice? bozhe sachuvaj, zbog ovakvih sam imao predrasude prije, prema ljudima s foruma, ali me zaista prijatno iznenadilo kada sam vidio da su to 80 posto 'normalni' i komunikativni ljudi kojima je jednostavno dosadno na poslu ili imaju viska slobodnog vremena... eh, sto se tiche mene, ja sam malo ubrljao grupnjak jer je samnom dosao ekonoist (ko reche da nisam poveo stoku: ) ), koji se odma' sa svima posvadjao ali ja se ogradjujem od toga i bar mi se chini da sam se ja koliko-toliko fino dojmio kod ostalih chlanova, a i oni se meni chine OK (mada ni ivi nije trebala ona provokacija s novcem:) )horoz wrote:A jestel' vi culi za chat? SMS? i sl.?
eto, sve u svemu, OK, i nadam se da che grupnjaci uci u tradiciju. pozdrav tu ol, si ju in hol! jeeeeeee!![]()
P.S. Komi je bio prisutan 12 minuta jer sam ja dosao na kraju, ali mi se nekako uchinilo da znam tipa 100 godina, RESPECT!
... koja jetrahorns&drums wrote:Mene se onaj Horns dojmio, koja faca jebo te, koji rad nogu...![]()
![]()
![]()
Nikoja...... koja jetra