Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija osvajamo:

Poll ended at 24/12/2011 21:48

6 bodova
229
51%
4 boda
130
29%
3 boda
50
11%
2 boda
8
2%
1 bod
20
4%
0 bodova
13
3%

Total votes: 450

Mobile_Disco

#3226 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Mobile_Disco »

Ibricica i Zeca prekomandovat u U-21 :D

Ebena utakmica, 11 vozaca autobusa, pa onda 10, pa onda 9, sa dubel-dekerima na bilinom veceras, tako da je rezultat fenomenalan!

ZAHIROVIC ADNANE ROBIJASI VOLE TE! :bih:
polfudbal

#3227 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by polfudbal »

Aranžmani za Francusku autobus oko 500 stoja avion 1400, eh da je otići kako :roll:
slobodni armirach

#3228 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by slobodni armirach »

ono Hajdukovo srce me unistilo veceras,
ma Senijade za kantonalne lige si
jeza u ledja

#3229 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by jeza u ledja »

E pazite ovo. Na ovoj stranici SC sport citam clancic o Misimovicu i kaze ovako:

Očito je da nisam zaboravio igrati fudbal“, kazao je Zvjezdan Misimović, strijelac pobjedničkog gola, nakon utakmice u kameru BiHT1.

Umjesto komentara utakmice, i veselja na njegovom licu, Misimović je vidno razočaran činjenicom da večeras nije čak bio ni prva zamjena, bez sustezanja kazao:

„Šta da kažem, znači mi puno podrška publike na Bilinom polju i skandiranje navijača, posebno zbog pojedinaca. Jer, kada mi selektor kaže da bi ga bilo sramota da igra kao ja, onda vam je sve jasno“, kazao je razočarani Misimović i otišao u tunel.

Sušić je govorio nakon Misimovića, također u kamere BHT1...

Upitan da prokomentira Misimovićev komentar „da nije zaboravio igrati fudbal“, Sušić je poručio da Misimović kod njega igra više nego u svom klubu.

Voditelj mu nažalost nije prenio kompletnu Misimovićevu izjavu.

Biće vatreno u svlačionici, sigurno.

Pazite predzadnje recenice!! Kaze "novinar" voditelj mu NAZALOST nije prenio kompletnu izjavu!! Pa konju jedan je li ti to krivo sto mu nije sve prenio??? I onda jos, "bice vatreno u svlacionici, sigurno". To ono ko trlja ruke, bice jos materijala za zute stampe??

FUJ!!! :x
klixober

#3230 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by klixober »

Ova reprezentacija ima materijala za velike stvari. Ne smijem ni napisati, šaptom se izgovara. :D
Najbitnije da se dobije Luksemburg...korak po korak.
LFC

#3231 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by LFC »

jufka developer wrote:
karanana wrote:a jel papetu trebalo da mu to tako kaze?
dakle, pape je prvi poceo srati. ako je tako mislio, zasto ga je uopste i zvao.

bas tako.... i sta se ima precutkivati i gurati pod tepih... ako mu je to rekao treba se zamisliti kakvog to selektora imamo

pape out
mesha in

:bih:
Bi l' ti, ha? Mozda i toga sa avatara, da ga ne spominjem gluho bilo, aksam pros'o moze se ograjisati! Al' nece moci skretnicari! I hajde ba sjasite malo sa Papeta, kako imate vise obraza zivota vam? U situaciji smo da smo 2 kola prije kraja baraz malte ne osigurali, a da se za to prvo mozemo gombati sa Francuzima! Miske ako je ono rek'o Papetu, isp'o je ljakse pravi, pa sve da ga je zabio Brazilu u finalu SP, a ne Bjelorusima!
ultrajvosa 1987

#3232 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by ultrajvosa 1987 »

Prvo , PAPE svaka cast ...

Sam potez sa Misimovicem je takticki za cistu desetku, a to sto se treba ljuti moze se mami kuci ljutiti ...
Da je igrac jeste, da je udaren u glavu milion %..
Pa misa mu hebem problem u Bajernu, problemu Volsburgu oko hebene kapitenske, pa u reprezentaciji isti problem ( svi to dobro znate kad se ljutio , pa napustao rep, pa se opet vracao), pa problem sa Cirom, sa Hadzijem u Galati, evo sad sa Papetom ... U cemu je problem momcino ??? Kako uvijek neko drugi kriv ???
A vrhunac je ovo sad napustanje ( ako je istina) ...

Pape nista lose nije uradio, njegova taktika je uspjela i on snosi odgovornost za rezultat, zalosno je sto bi ovdje mnogi jedva cekali njegov kiks i da opletu po njemu. Znaci vec ga prozivaju mogu misliti samo sta bi bilo da je kiks'o veceras...

PAPE NE DOZVOLI DA SE ISTORIJA PONOVI (Misimovic) I ODVEDI NAS AKO BOG DA NA EP, PA NEK' DUSMANI CRKNU...
karanana

#3233 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by karanana »

jebi ga, rahimic igra jos manje u cska-u, nema ga ni na klupi nekad. lulic nije igro od maja ni minute. jeli zahirovic standardan u svom timu? ne znam ni gdje igra. muslimovic nema kluba. ima tu jos slicnih slucajeva i on se okomio na majstora. cak iako je to govorio motivacije radi, njegove komunikacijske sposobnosti u kombinaciji sa misketovim mozda malo slabijim znanjem BHS jezika je dovelo do toga da to nije razumio kao motivaciju.
lajkujMe

#3234 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by lajkujMe »

polfudbal wrote:Aranžmani za Francusku autobus oko 500 stoja avion 1400, eh da je otići kako :roll:
kupi kartu u NSBIH ili kako to vec ide, sjedni u auto vozi do pariza, nađi neki jeftin hostel van centra grada i sve ce te izaci jeftinije naravno ako vise raje poneses sa sobom.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#3235 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by -LIBERO- »

jeza u ledja wrote: „Šta da kažem, znači mi puno podrška publike na Bilinom polju i skandiranje navijača, posebno zbog pojedinaca. Jer, kada mi selektor kaže da bi ga bilo sramota da igra kao ja, onda vam je sve jasno“, kazao je razočarani Misimović i otišao u tunel.
Stani malo BA. Zar Misimovic nije rekao (parafraziram)"...da mu selektor kaze da bi ga bila sramota da u klubu igra malo kao ja..."(???)

Sto nikako nije isto.... :roll: :x

edit: mozda sam ja pogresno cuo (?)
ruud

#3236 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by ruud »

slobodni armirach wrote:ono Hajdukovo srce me unistilo veceras,
ma Senijade za kantonalne lige si

on i zeko, mogu jedino igrat u Hajduku i Sibeniku :)
zecko_kupuz

#3237 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by zecko_kupuz »

Ovo je karinaška priča da prostite, oko Misketa i Papeta, pogledajte Cold Mountain :D , najbolja (metaforična) definicija čovjekove gluposti - sami uskuhamo oblake pa se čudimo: "uh jebote, pada kiša". :-)

Ovo mi konstantno radimo, krene od javnog mnijenja, prenese se na medije i dođe do ušiju onih koji ne trebaju to slušati, ili ne zaslužuju to slušati.

Zato je Šuki Pape šukno. :D Nije ovo "ispuni mi želju", igra se tvrdo dok se protivnik ne slomije. Mi smo svog protivnika slomili - cilj ispunjen. :thumbup:
Nour

#3238 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Nour »

bosanski wrote:
arx wrote:kada je misimovic rekao fuck you fuck you kada je dao gol --ja to nisam vidio --mozel mi neko reci??
kada je misimovic rekao fuck you fuck you kada je dao gol --ja to nisam vidio --mozel mi neko reci??
moze

Last edited by Nour on 06/09/2011 23:59, edited 1 time in total.
Dammme

#3239 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Dammme »

jeza u ledja wrote:
Dammme wrote:
jeza u ledja wrote: Pomagao je.
Ma onoliko koliko je on pomagao mogao je pomagati i "spori" Miske, jer ono malo što su ovi bjeli rusi i uradili uradili su koz sredinu.
Ja Misimovica nisam vidio da je uzeo jednu loptu ili da je skocio za njom.
Ne kazem, to se od njega ni ne ocekuje, ali Ibricic je bogami dosta fizicki jako odigrao i oduzeo je lopti tamo na desnoj strani.

Je pretpostavljam da je Susic od pocetka imao ovu zamisao da obaci Misimovica ako nam bude trebao gol. Mescini da ga je htio ubaciti jos u prvom poluvremenu.

A ovo sto pisu kojekakvi portali. Ja tim govnima nista vise ne vjerujem. Cak i da je sve tacno zamjeram im sto o tome uopste pisu. Ali jedva su docekali, sad cemo narednih mjesec dana slusati o tome, kao sto smo slusali afere o Begovicu, Spahicu, itd. Djubrad!
Vidi kada sam rekao da je Miske mogao odraditi isti posao, mislio sam na poziciji prednjeg veznog. Desno je recimo mogao igrati Lulić, a lijevo Medo (do Sejine povrede). Siguran sam da bi tako poredan vezni red uz dedu (naklon duboki) Rahimića i ovog malog Zahirovića bolje odigrao, nego ovaj sa "hajdučkim srcem". Što više vrtim ovu Misketovu izjavu po glavi, sve mi se manje čini da je kritika bila upučena Papetu. Više sam sklon da mislim da je upućena nekome drugom u ili oko reprezentacije. A što se novinara tiče pogotovo ovih internet portala, da su đubrad, jesu.
jeza u ledja

#3240 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by jeza u ledja »

karanana wrote:jebi ga, rahimic igra jos manje u cska-u, nema ga ni na klupi nekad. lulic nije igro od maja ni minute. jeli zahirovic standardan u svom timu? ne znam ni gdje igra. muslimovic nema kluba. ima tu jos slicnih slucajeva i on se okomio na majstora. cak iako je to govorio motivacije radi, njegove komunikacijske sposobnosti u kombinaciji sa misketovim mozda malo slabijim znanjem BHS jezika je dovelo do toga da to nije razumio kao motivaciju.
Miske za razliku od Lulica, Begovica, Pjanica i Medunjanina, savrseno govori naski. Mada je on jedini rodjen vani. :D

Ne kontam sta je Misimovicu, ja ga fakat nisam do sad vidio da bas ovako tersa. Ma apsolutno mi nije bitno. Ja sam siguran da ce Susic to izgladiti.
Richard Wagner

#3241 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Richard Wagner »

-LIBERO- wrote:
jeza u ledja wrote: „Šta da kažem, znači mi puno podrška publike na Bilinom polju i skandiranje navijača, posebno zbog pojedinaca. Jer, kada mi selektor kaže da bi ga bilo sramota da igra kao ja, onda vam je sve jasno“, kazao je razočarani Misimović i otišao u tunel.
Stani malo BA. Zar Misimovic nije rekao (parafraziram)"...da mu selektor kaze da bi ga bila sramota da u klubu igra malo kao ja..."(???)

Sto nikako nije isto.... :roll: :x

edit: mozda sam ja pogresno cuo (?)
Ti si dobro čuo, ali ovi ostali kao da nisu slušali. Miske nije 100% ništa protiv Sušića rekao.
Bordolini

#3242 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Bordolini »

jufka developer wrote:
zecko_kupuz wrote:
HomeArt wrote:Cestitke cijeloj ekipi :bih:

Sto se tice Misimovica vjerovatno je jedan od najboljih koje smo ikad imali ali da je onako nesto rekao Osimu kojim slucajem siguran sam da nikad vise nebi zaigrao. Ne moze igrac biti veci autoritet od selektora nikako.
Hah, pa Osim je sada Papetu iza leđa, može ga i dalje uvjerljivo savjetovati. :D
nit bi Svabo njega savjetov'o nit bi onaj njega poslusao
eto ti sve znas, bas ti pristaje taj demagog za avatar. :zzzz:
LSD

#3243 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by LSD »

Mislim da se bezveze ovdje piše i stvaraju neki tabori ZA i Protiv Misimovića ili Sušića...vjerujem da ce oni sami između sebe to ljudski riješiti...Misimoviću nije drago što grije klupu (jer nije u formi i ima viška kilograma) s druge strane Pape se drži do svojim principa u kojima igraju samo oni najspreminiji u tom trenutku i to je sva prica.
Vjerujem da su to ozbiljni ljudi koji ce sjesti i porazgovarati ljudski i to sve fino izgladiti za opšte dobro...nekad treba svoj ego i ponos progutati i podrediti se opštem dobru.
Zapravo, najviše me je strah novinara/lešinara koji jedva cekaju i vape za ovakvim pricama i teorijama zavjere....sad ce oni ovu pricu danima razvlaciti po medijima i tako praviti dodatno cirkus i pritisak oko reprezentacije.

A i mi ,umjesto da se radujemo veoma bitnoj pobjedi više se volimo baviti tim teorijama i tegobama.
Last edited by LSD on 07/09/2011 00:02, edited 1 time in total.
karanana

#3244 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by karanana »

jeza u ledja wrote:
karanana wrote:jebi ga, rahimic igra jos manje u cska-u, nema ga ni na klupi nekad. lulic nije igro od maja ni minute. jeli zahirovic standardan u svom timu? ne znam ni gdje igra. muslimovic nema kluba. ima tu jos slicnih slucajeva i on se okomio na majstora. cak iako je to govorio motivacije radi, njegove komunikacijske sposobnosti u kombinaciji sa misketovim mozda malo slabijim znanjem BHS jezika je dovelo do toga da to nije razumio kao motivaciju.
Miske za razliku od Lulica, Begovica, Pjanica i Medunjanina, savrseno govori naski. Mada je on jedini rodjen vani. :D

Ne kontam sta je Misimovicu, ja ga fakat nisam do sad vidio da bas ovako tersa. Ma apsolutno mi nije bitno. Ja sam siguran da ce Susic to izgladiti.
ne znam, meni nesto petlja s jezikom. cuo si mu izjavu. 90% raje nista nije skontalo sta je rekao.
Bosanski_kralj

#3245 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Bosanski_kralj »

Ovi sportski dani su me baš emocionalno ispraznili, previše je sve ovo bilo. Na kraju da uživamo u pobjedi uvijek se tamo neka lijeva priča mora povući.

Nabijem na qrac sve ove teoretičare zavjere i naše novinare. Smradovi jedni. :x
Sasvim_Obican

#3246 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Sasvim_Obican »

Ibričić je nesposobni kloc koji svojom sebičnošću i nespretnošću, izgubi večeras, ni manje ni više, nego šest ( brojem : 6 ) lopti na samoj ivici šesnaesterca. Kalibar igrača za duele sa Kamen Ingradom i Cibalijom.

Šta kaže - "Jebem i tebe i navijače.."- e moj Senijade..
jeza u ledja

#3247 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by jeza u ledja »

Dammme wrote: Vidi kada sam rekao da je Miske mogao odraditi isti posao, mislio sam na poziciji prednjeg veznog. Desno je recimo mogao igrati Lulić, a lijevo Medo (do Sejine povrede). Siguran sam da bi tako poredan vezni red uz dedu (naklon duboki) Rahimića i ovog malog Zahirovića bolje odigrao, nego ovaj sa "hajdučkim srcem". Što više vrtim ovu Misketovu izjavu po glavi, sve mi se manje čini da je kritika bila upučena Papetu. Više sam sklon da mislim da je upućena nekome drugom u ili oko reprezentacije. A što se novinara tiče pogotovo ovih internet portala, da su đubrad, jesu.
Ma dobro, sad ti komplikujes pa mi mrsko skoncentrisat se da te skontam. Htio sam samo reci da se malo previse drvlja i kamenja po Ibricicu. Mescini vise zato sto je ispao pichak u par navrata, a ne zbog fudbalskih sposobnosti.
Frajer igra cesce od Misimovica u jednako jakom klubu u istoj ligi i na istoj poziciji. Ne mozemo vjecno govorit kako ne valja kurcu. Recimo Zec koji je usao umjesto njega je bio mnogo losiji.

Misimovic je madjionicar i ja mislim da bi mogao malo cesce igrati, pogotovo ako je Dzeko jedini napadac.
LFC

#3248 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by LFC »

Bitno je da ti ne znas gdje igra Zahirovic, a to sto neces da vidis da je momak bio najbolji na terenu u ove dvije tekme, to nije bitno... A ne znam kako ne shvatate da Miske nema snage da igra toliko koliko bi vi to htjeli, halo ljudi on to ne moze, odigrao je poluvrijeme u cemu je problem vise? Zahirovic, Lulic, Rahimic su ocigledno pokazali da imaju, Zlatan nije ni igrao, prema tome ne kontam svrhu tvog posta!
jeza u ledja

#3249 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by jeza u ledja »

karanana wrote:
ne znam, meni nesto petlja s jezikom. cuo si mu izjavu. 90% raje nista nije skontalo sta je rekao.
Nisam cuo, drugo poluvrijeme sam gledao neki prijenos koji je vodio disleksicni arapski komentator. Gore citaju prezimena od Amerikanaca. :roll:
brazzo19

#3250 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by brazzo19 »

LSD wrote:Mislim da se bezveze ovdje piše i stvaraju neki tabori ZA i Protiv Misimovića ili Sušića...vjerujem da ce oni sami između sebe to ljudski riješiti...Misimoviću nije drago što grije klupu (jer nije u formi i ima viška kilograma) s druge strane Pape se drži do svojim principa u kojima igraju samo oni najspreminiji u tom trenutku i to je sva prica.
Vjerujem da su to ozbiljni ljudi koji ce sjesti i porazgovarati ljudski i to sve fino izgladiti za opšte dobro...nekad treba svoj ego i ponos progutati i podrediti opštem dobru.
Zapravo, najviše me je strah novinara/lešinara koji jedva cekaju i vape za ovakvim pricama i teorijama zavjere....sad ce oni ovu pricu danima razvlaciti po medijima i tako praviti dodatno cirkus i pritisak oko reprezentacije.

A i mi ,umjesto da se radujemo veoma bitnoj pobjedi više se volimo baviti tim teorijama i tegobama.
Upravo tako svaki put novinari koji se drugacije zovu cvaja ( za 20 km mozes napisat svaki text na poratilma tipa sc sporta i sport sporta ) novinari poput ligate ljigate i borovine sirovine i ostalih svaki put bace u drugi plan utakmicu a vazda potenciraju neki sukob i kuhanje i svaki put pred kraj utakmica i kvalifikacija da sve razjebu po obicaju za neznam kome stvarno to vise ide u prilog da svaki put prave neku medijsku hajku . fuj stoka !!!
Locked